Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Brochures drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrochures drukken-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Proefdruk catalogus
Ik ben op zoek naar een drukker voor onze catalogus in recto verso kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is in de eerste plaats op zoek naar iemand om een proefdruk te doen. Indien tevreden kunnen er grotere oplages volgen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken brochure of catalogus met bestelbon
Ik had graag een offerte ontvangen voor het drukken van een brochure of catalogus met bijhorende bestelbon. Gesloten: A5-formaat, open: A4-formaat (?) Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant voor 5.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukwerk brochure
Leverancier gezocht voor het drukken van een brochure, 24 bladzijden selfcover (graag ook een prijs per 4 bladzijden meer), gesloten formaat: B22cm x H30cm, Lessebo Design White 170gr ( wordt verdeeld door IGEPA) een andere papiersoort kan, op voorwaarde dat ze aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet, gelieve dit dan op de offerte te vermelden, quadri r/v, schoonsnijden, 2 nietjes. Drukklare PDF bestanden worden aangeleverd. Oplage: 5.000 exemplaren, graag ook een prijs voor 7.500, 10.000 exemplaren en prijs per 1.000 exemplaren meer. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier bij Bobex sinds 2002, bedrijf gespecialiseerd in doeltreffende communicatie. Graag een correcte offerte volgens de gegevens. Geen afwijkende voorstellen in formaat of papierkeuze tenzij u dit als tweede offerte er aan toe voegt. Reageren kan is mogelijk via Bobex. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken brochure
Graag het drukken van een brochure, 36 pagina's cover inbegrepen, full colour, 2 nietjes, A4 formaat - druk 4/4, 120 ŗ 135gr, halfmat (gloss), opdracht 3x per jaar. Bestand wordt aangeleverd in PDF. Bobex kwaliteitscontrole: vierde offerteaanvraag op Bobex, vereniging van leraren in de eco. Graag een gedetailleerde offerte, enkel via bobex website. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken reclamefolder
Wij zoeken een leverancier voor het drukken in kleurendruk van een folder A3-formaat, in drieluik gevouwen, 250gr/m≤, halfmat papier,afwerking: rillen. Ik zal de tekst zelf aanleveren. Graag het drukken van 2.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Limburg, gespecialiseerd in zwembaden. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Reageren online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Selfcover brochure
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in full colour van een brochure selfcover van 48 pagina's + 4 pagina's cover, 135gr, A3 formaat open - A4 formaat gesloten. Oplage van 25.000 exemplaren alsook een meerprijs per 1.000 stuks meer. Binding: geniet gebrocheerd. Aanlevering cert. PDF per pagina. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Nederlands bedrijf. Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave, reageren liefst via de website.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken brochures
Wij wensen een technische specificatie in brochurevorm te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Het PDFbestand wordt aangeleverd door deze klant. Oplage: 700 exemplaren. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken brochures
Wij wensen 1.000 brochures (52 pagina's) op stevig papier in fullcolor recto/verso te laten drukken voor een van onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/04/2008: Offerteaanvraag van een klant die ook ingeschreven is als leverancier op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een zeer efficiŽnte manier om leveranciers te zoeken."

D. Hans

"Bobex maakt het makkelijker om met verschillende leveranciers die je niet kent in contact te ko..."

P. verschuren


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.