Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Brochure drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrochure drukken-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een bedrijfscatalogus
Prijsvraag voor drukwerk voor een bedrijfscatalogus. Deze bestaat uit 212 pagina's binnenwerk + 4 covers. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren. Deze klant had ook graag een proefdruk ontvangen.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van een magazine
Rond juni zijn we van plan om een magazine van een 20-tal bladzijdes te maken. Het zou in ongeveer 200 exemplaren moeten afgedrukt worden en in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Afhankelijk van de prijs is deze klant aan het twijfelen tussen A4 formaat of A3. Bedankt voor uw prijsofferte voor beide groottes.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Een brochure van 6 pagina's waarvan de middelste pagina's volledig uitgaan naar tekst en beetje foto's de voorkant n grote foto denk ik en achterzijde ook over hetzelfde de overige pagina's gaan allemaal advertenties zijn van verschillende zaken, reclame dus. Bobex kwaliteitscontrole: Het wordt een reclame brochure met als hoofdzaak de middelste pagina in de kijk te zetten en de bijkomende zaken als steun. Bedankt voor uw prijsopgave voor een eerste oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van prijscatalogus
Wij wensen onze brochures - prijscatalogus te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een wijnhandel. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van bedrijfsbrochure
Ik wil een bedrijfsbrochure laten maken + inbinden (A4-formaat, 8 pagina's, 4-kleurendruk). Ontwerp om te starten zal bijgevoegd worden. Indien mogelijk mag er ook een nieuw ontwerp voorgesteld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Dit voor een transportbedrijf gelegen in Vlaams Brabant. Graag een voorstel voor een 250-tal exemplaren om te beginnen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Diverse drukwerk voor bedrijf
Ik had graag van jullie een prijsofferte gehad voor volgende... 2 kleurendruk, Pantone 226 C & black * visitekaartjes (350gr, 55x85,r/v) 500 exemplaren * Briefhoofd en factuurpapier (offset A4,r/v) elk 1.500 exemplaren * een presentatie map, met kapvorm? (zie bijlage, r/v) 500 exemplaren * opdruk voor enveloppen 1.500 exemplaren quadri + Pantone 226 C * brochure 12 pagina's (A5 gesloten formaat) 1000 exemplaren (binnen werk, 120gr - cover, 240 gram) Materiaal wordt zelf aangeleverd!! Bobex kwaliteitscontrole: klant had graag nog deze week een offerte ontvangen zodat ze volgende week al in druk gaan. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Offerteaanvraag drukken brochure
Leverancier gezocht voor het drukken van een A5 staand brochure met tekst (zwart/wit), foto's en een kaart (in kleur) op het middenblad. Ter begeleiding van een fietspad. 24 pagina's; binnenpagina's: 130gr/cover:150 of 200gr; druk op glanzend, offset papier - graag eco papier in optie vermelden. Bestand wordt door ons zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Klant gelegen in Laakdal, gespecialiseerd melkveebedrijf. Graag een prijsopgave voor een 5.000 exemplaren. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Digitaal drukwerk
Gezocht: leverancier voor het drukken van een 40-tal brochures, 24 pagina's; A4 formaat gesloten; druk in quadri; binnenwerk: Symbol freelife Fedrigoni 170 gr.gloss/ Cover: Symbol freelife Fedrigoni 300 gr. gloss; binding: 2 nietjes. Prepress door ons geleverd op Indesign. Bobex kwaliteitscontrole: voor een papierhandel in Huldenburg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van brochure voor triatlon team
Voor onze resultatenbrochure van een triatlon team in een soort brochure te laten afdrukken zijn we op zoek naar een voordelige manier om dit te doen. Het zou voor de uitslagen van 2011 gaan en dus maar na januari 2012 aangemaakt moeten worden. Materiaal wordt zelf aangeleverd in pdf-files. Bobex kwaliteitscontrole: aantal pagina's hangt af van het aantal resultaten, dit jaar hadden ze 17 pagina's, maar ze zouden het wat uitbreiden naar een 30 a 40 bladzijden. Waaronder enkele pagina's met foto's. Graag uw offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Tweemaandelijks drukken van brochure
Graag het drukken van een brochure, huis aan huis. 32 pagina's selfcover; A3 formaat open, afgewerkt A4 formaat; selfcover: 80gr - optie voor 90gr; graag wit goedkoop papier, offset? cover: full colour, binnenwerk in het zwart; geen speciale afwerking, 2 nietjes. Wij leveren digitaal document. Bobex kwaliteitscontrole: betreft hier een periodiek die tweemaal per maand uitkomt, m.a.w. 2x 12.000 exemplaren per maand. Graag een gedetailleerde offerte met daarbij ook levertijd vermeld. Klant is gelegen in Nederland. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van brochure voor nieuwe collectie
Wij zijn een online shop die juwelen en horloges verkoopt. Voor onze nieuwe collectie hadden wij graag brochures laten drukken. Graag een brochure van zo'n 8 pagina's, 210mm x 148mm (gesloten), bedrukt op glanzend papier, full colour CMYR, geniet. We leveren al het grafische materiaal. Oplage: minstens 1.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant had graag geweten welke papierdikte is voldoende om een stijlvolle catalogus af te leveren alsook de minimumoplage. Graag een offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken van A4 folder
Leverancier gezocht voor het drukken van een A4 folder dit voor het promoten van onze activiteit. Folder 100 of 120gr, luxe papier, 6 kleurendruk, 3 luiken/2 vouwen. Materiaal lever ik zelf aan. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant beschikt over een kunstatelier in Lanaken. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken werfbrochure
Graag wil ik een offerte aanvragen voor het drukken van onze vernieuwde Russische werfbrochure. Wij zouden deze graag in ons bezit hebben op 1 maart 2011. Wanneer moeten wij deze dan eventueel aan u aanleveren? Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 1000 Brussel. Bedankt voor uw prijsopgave en leveringstermijn voor een oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken brochure - Dringend offerte!
Leverancier gezocht voor het drukken van 50.000 brochures, 16 pagina's selfcover, A3 (open); A4 (gesloten), 150 of 200gr HV gesat. maco, tweezijdig full colour, geniet gebrocheerd. Wij leveren Cert. PDF aan. Oplage: 50.000 exemplaren, graag prijs per 1.000 exemplaren meer. Graag een offerte per mail 28-1-2011 voor 12u!!! Bobex kwaliteitscontrole: grafisch intermediair gelegen te Nederland, heeft reeds meerdere prijsaanvragen verzonden via Bobex Belgi en is op zoek naar binnen en buitenlandse leveranciers voor een van zijn klanten, levert uitsluitend B2B. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken eindejaarsbrochure brood & banketbakkerij
Graag het drukken van een eindejaarsfolder, A4 formaat, drieluik, glanzend papier, kleurendruk. Folder werd reeds opgesteld. Geen ontwerp meer nodig. Oplage: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Deze bakkerij is gevestigd te B-9770, provincie Oost-Vlaanderen. Graag een offerte, reageren liefst via Bobex. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Brochure kunstgallerij
Wij zoeken een dienstverlener voor het drukken in kleurendruk van een foto brochure van een 14-tal pagina's (cover inbegrepen), 210mm x 210mm. Cover: 200gr/m; binnenpagina's: 150gr/m, papier: halfmat. Wij zorgen zelf voor een PDF-document. Oplage van 500 tot 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een kunstgalerij gelegen aan de zee, graag een prijsopgave, reageren mag online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken brochure 2010
Drukken van een brochure van +/- 12 14 pagina's in full color of in 2 kleuren op formaat A5 of executive staand. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Bobex abonnee. De exacte hoeveelheid is nog niet gekend, waarschijnlijk tussen de 5.000 10.000 exemplaren. Bedankt voor uw offerte.
Drukken van brochure of catalogus
Andere regio's
Relatiebrochure
Ik zoek een drukker voor: Totaal 60 pagina's A5 oblong, in f.c. Omslag 250 grs gesat mc en binnenwerk 150 grs gesat mc. 2 x nieten en vouwen. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/02/2009:Bedankt voor uw offerte voor 10.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Brochure 2009
Wij zouden graag A4 catalogen laten drukken, deze worden volledig druk klaar door ons aangeleverd. Deze moeten wel aan de nieuwe post verzendings formaten weerdoen zonder dat het een buiten formaat is. Qua extra kost prijs voor verzending, deze worden steeds nog in een envelope geplaatst voor verzending, Aantal bladzijden 56 Pagina's. Kaft gelamineerd full color geniet grammage ? pp Bobex kwaliteitscontrole, op 24/09/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel content."

M. Vanderbiest

"We hebben heel snel een reactie gekregen op ons verzoek naar offertes. De persoon die ons conta..."

F. Dreesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.