Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Brochure bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrochure bedrukken-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een bedrijfscatalogus
Prijsvraag voor drukwerk voor een bedrijfscatalogus. Deze bestaat uit 212 pagina's binnenwerk + 4 covers. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren. Deze klant had ook graag een proefdruk ontvangen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Een brochure van 6 pagina's waarvan de middelste pagina's volledig uitgaan naar tekst en beetje foto's de voorkant één grote foto denk ik en achterzijde ook over hetzelfde de overige pagina's gaan allemaal advertenties zijn van verschillende zaken, reclame dus. Bobex kwaliteitscontrole: Het wordt een reclame brochure met als hoofdzaak de middelste pagina in de kijk te zetten en de bijkomende zaken als steun. Bedankt voor uw prijsopgave voor een eerste oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van hardcover boek
Leverancier gezocht voor het drukken van hardcover boek, 64 pagina's; formaat 245 x 330; 170gr maco satine; quadri; afwerken met vernis; hard cover 3mm. Oplage 2.000 exemplaren + 500 in meer. Bobex kwaliteitscontrole: vierde offerteaanvraag op Bobex.be. voor een beauty & glamour bedrijf gelegen in Gent. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Brochure drukken
Leverancier gezocht voor het drukken van een brochure, deze telt 52 pagina's waarvan 12 vellen binnenpagina en 1 vel cover; gesloten formaat: 220 x 110mm (staand), dient te passen in een genormaliseerde enveloppe (227 x 115mm); cover: 80gr/binnenpagina: 60gr; druk in quadri, gevouwd en geniet. PDF leveren we zelf aan. Oplage: 1.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor een internationale uitwisselingsorganisatie in Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Bedrukken van brochures
Wij wensen het bedrukken van brochures over een exhibitie die plaatsvindt over heel Europa. Openingsexhibitie op 25 september in Zwitserland (La-Chaux-de-Fonds). Brochures moeten uiterlijk op 17 september geleverd worden. Bedrukken: Omslag (cover) 4 bladzijdes, inhoud 36 bladzijden, formaat: A4 21x29.7, druk: elke pagina one-colour black, afwerking: brochure met 2 nietjes. Gesneden aan 3 kanten. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een internationale vrijwilligersorganisatie en vredesbeweging gelegen te Antwerpen. Heeft u interesse in dit groot project, twijfel niet, stuur uw gedetailleerde prijsopgave door. Met dank.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn goed geholpen in onze zoektocht"

S. Prevot

"Wij zijn heel tevreden wat betreft de meerdere reacties op onze vraag. Wij zullen zeker in de ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.