Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Brieven frankeren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrieven frankeren-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor vereniging in Oostende
Graag een offerte van een frankeermachine. Om de 2 maanden versturen we 400 brieven. Daaronder ook postpakketjes, aangetekende zendingen en gewone brieven.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Menen
We hebben zowel binnen als buitenlandse zendingen, ook buiten de EU. Op regelmatige basis hebben we ook aangetekende brieven, postpakketten of brieven van groot formaat. Ik wens zowel offertes voor de aankoop als de huur van een frankeermachine.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Demande de devis pour machine à affranchir Francotyp pour cabinet d'avocat
Nous désirerions nous équiper d'une machine à affranchir pour faciliter l'affranchissement de notre courrier. Nous sommes un cabinet d'avocat situé à Halle. Nous envoyons minimum 50 à 60 courriers/ jour. Nous voulons avoir un devis afin de déterminer ce que cela peut nous coûter. N'hésitez pas à me contacter sur mon portable pour de plus amples informations. Je reste joignable sur le numéro fixe du cabinet. Merci.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren,
Ik zoek een offerte voor de aankoop of huur van een frankeermachine. Onze poststukken zijn voornamelijk gewone brieven. Wel hebben we zowel binnen als buitenlandse zendingen, nooit buiten de Eu.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in
We hebben 2 of 3 keer per jaar een grote mailing van 800 brieven dat we de deur uit doen. Soms hebben we ook 10à40 brieven dat de deur uitgaan dagelijks. Graag een offerte van een frankeermachine. Dit zal de eerste ervaring zijn. Vriendelijk bedankt alvast.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Diest
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur van het toestel. We hebben ook vrij veel postpakketten dus gelieve hiermee rekening te houden.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een tankstation in West-Vlaanderen.
Bij ons tankstation gaan er heel wat brieven de deur uit per dag. Maandelijks gaan er een paar honderd uit alleen aan facturen en de wintermaanden gaan er ook weer heel wat uit. Ik kan moeilijk aangeven hoeveel enveloppen er dagelijks de deur uit gaan. Pak een gemiddelde van 40à50. Graag een offerte van een frankeermachine.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor gemiddeld een 10-tal brieven per dag
Frankeermachine voor gemiddeld een 10-tal brieven per dag. Soms zijn het er 40, vooral facturen dan, andere dagen dan weer bijna niks. Bedankt voor uw prijsopgave.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Offerte frankeermachine voor kleinhandel in Deinze
Wij zijn op zoek naar een goede frankeermachine die vlot en eenvoudig frankeert. Graag een voorstel. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor CLB, West Vlaanderen
Hoe gaat dat precies met die frankeermachine? Is dit wel de moeite voor een kleine dienst zoals de onze (20 werknemers en een gemiddelde van een 6- tot 10-tal zendingen per dag)? Kan je dat ook gebruiken voor pakjes minder dan 2 kg?
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Binnen en buitenlandse post
Een frankeermachine voor meestal binnenlandse post, brieven. Ongeveer 400 poststukken per maand. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Boezinge-Ieper
Graag uw prijsopgave voor een frankeermachine om te zien of het betaalbaar is voor onze firma. Wij verzenden geschat zo'n 6 brieven per dag (2500 per jaar).
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine met logo
frankeermachine met logo, pb nummer en indien mogelijk adressenlijst?
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij doen toch heel wat postmailings en dergelijke, en ik onderzoek graag hoe een frankeermachine hier praktisch en financieel interessant kan zijn.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben al een frankeermachine van De Post, ik vergelijk graag uw aanbod met het huidige contract
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
informatie en offerte voor een frankeermachine. Wij verzenden +- 150 brieven per week.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermogelijkheden
Informatieaanvraag omtrent het gebruiken van een frankeermachine. Maandelijks versturen wij zo'n 200 à 300 brieven, voornamelijk nationaal. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine
Graag info over frankeermachines. Aantal post per maand varieert van periode tot periode, rekent gemiddeld een 5-tal brieven per dag voornamelijk nationaal. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Nationaal en internationale brieven
Graag een offerte voor een frankeermachine, wij sturen maandelijks zo'n 50tal brieven, meestal nationaal maar internationaal kan ook. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine + omslagvulmachine
Graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen alsook wat informatie omtrent een frankeermachine en omslagvulmachine in één. Kunt u mij even uitleggen wat de voordelen daarvan zijn om dit in één te hebben, is het voordeliger om twee verschillende machines te hebben, graag wat inlichtingen. Wij versturen maximum een 20-tal brieven per dag, binnenlandse EN buitenlandse post. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Offerte voor aankopen van frankeermachine
Graag een offerte voor het aankopen van een frankeermachine, deze voor het frankeren van brieven voor België (> 200/maand). We beschikken al over een frankeermachine voor het versturen van brieven naar Nederland. Dank u.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine met weegschaal voor overheidsinstelling
Wij wensen in de toekomst te werken met een frankeermachine met weegschaal. Uitgaande post per dag: tussen 10 en 30 brieven met 2 piekmomenten per maand, dan gaat het om ongeveer 80 brieven. Graag een offerte aub met info over tarieven, onderhoudscontract en mogelijke kortingen.
Frankeermachine
Henegouwen
Systeem om brieven te frankeren
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem om brieven te frankeren.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Ik ben op zoek naar een kleine frankeermachine ter vervanging van een bestaande die niet voldoet aan de normen.
Frankeermachine
Antwerpen

Graag uw beste prijs voor een frankeermachine voor ons bedrijf. Wij versturen gemiddeld zo'n 50 brieven per dag.

Brieven frankeren

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Waarschijnlijk zullen we werken met de vocht expert, maar we hebben nog geen beslissing genomen..."

C. Verkest

"Ik ben tevreden over de diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.