Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Briefwisseling: Ontvang snel meerdere gratis offertesBriefwisseling-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Geel
We wensen een frankeermachine voor ons bedrijf. Aantal is moeilijk te zeggen, we groeien momenteel, ook soms aangetekend en paketten, liefst om te huren.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Wambeek
We hebben recent de zaak overgenomen. Graag hadden we de kostprijs en praktische informatie verkregen over een frankeertoestel. Op wekelijkse basis kunnen hier aangetekende zendingen of brieven van gro0t formaat inzitten. Ook doen we enkele keren per jaar een mailing waarmee we tussen de 600 en de 800 brieven versturen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zandhoven
Onze briefwisseling bestaat voornamelijk uit gewone brieven en enkel aangetekende zendingen. Ik had graag voor zowel de aankoop als de huur van een frankeermachine een prijsofferte ontvangen.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Diest
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur van het toestel. We hebben ook vrij veel postpakketten dus gelieve hiermee rekening te houden.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een frankeermachine die verschillende formaten van brieven kan frankeren. Geen postpakketjes
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeren van brieven
Is het mogelijk mij informatie te laten bezorgen omtrent het aankopen van een frankeermachine (prijs, modellen, ...). Omtrent het aantal kan ik niet zo zeer zeggen over hoeveel brieven het gaat maar bv. december (bij ons een zeer drukke maand) hebben we voor zo'n 408 postzegels gekocht. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Frankeermachine
Antwerpen
Vergelijken prijzen en service Neopost en francotyp frankeermachines
Wij hebben al een frankeermachine (neopost) maar ik zou graag eens het (prijs)vergelijk maken tussen beide. Graag contact & meer info
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermogelijkheden
Informatieaanvraag omtrent het gebruiken van een frankeermachine. Maandelijks versturen wij zo'n 200 300 brieven, voornamelijk nationaal. Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren brieven
Graag uitleg over de werking van frankeermachines en tarieven. Sturen gemiddeld zo'n 200 brieven per maand, nationaal. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachines
Graag de prijs voor de aankoop van een frankeermachine, gemiddeld sturen wij zo'n 150 200 brieven per maand, 95% daarvan zijn nationaal de rest is internationaal. Graag een offerte. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine
Graag had ik een offerte ontvangen voor het aanschaffen van een frankeermachine, als wij post moeten versturen zijn dat meestal facturen maar aangezien we meer en meer elektronische facturen versturen alsook de klanten die aan de receptie betalen, zitten we nu aan een gemiddeld van een 1.000-tal standaard brieven op jaarbasis. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine standaard/niet-standaard brieven
Frankeermachine voor standaard en niet-standaard formaat brieven in Binnenland, Europa en rest van de wereld. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen

Ik wens graag meer informatie te onvangen over uw diensten om deze voor te stellen aan mijn partners.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Kan u mij contacteren ivm de prijzen en voordelen van een frankeertoestel?
Frankeermachine
West-Vlaanderen

Bedankt om mij te contacteren voor meer informatie over een frankeertoestel.

Briefwisseling

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Mijn aanvraag werd goed opgevolgd. Ik ben erg tevreden."

D. Van Ardenne

"Goede en duidelijke service. Veel reacties gekregen op mijn vraag en dit ook op een zeer snelle..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.