Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Brandstokaart informatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrandstokaart informatie-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Antwerpen
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van tankkaarten. We maken hier nog geen gebruik van. We rijden met 3 bestelwagens en 2 personenwagen voor het bedrijf. Het gaat dan ook om 5 tankpasse. Bedankt voor het voorstel.
Tankkaart
Antwerpen
Offerteaanvraag voor 7 tankkaarten
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een goede tankkaartformule voor 7 personenwagens. Het gaat om verschillende soorten wagens, van ford escort tot audi q7.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Schilde
Momenteel zijn we op zoek naar twee tankkaarten voor evenveel voertuigen. Dit zijn twee diesel personenwagens. In de nabije toekomst kan het zijn dat we nog een derde voertuig , waarschijnlijk ook een diesel, zullen aanschaffen. Een wagen is voor de hele Benelux met gemiddeld 45.000km per jaar. De andere doet voornamelijk provincie Antwerpen en het zuiden van Nederland. Gemiddeld doet deze jaarlijks 25-20.000km. Graag meer praktische informatie en een prijsofferte voor verschillende diesels.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een eenmanszaak in Hamme
Ik heb een eenmanszaak waarvan ik de zaakvoerder ben. Graag had ik een offerte verkregen voor 2 tankkaarten voor een personenwagen. Jaarlijks doe ik hiermee meer dan 10.000 km. Het is de eerste keer dat ik een brandstofkaart zal gebruiken. Graag dan ook wat gerichte informatie.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een arts in overijsen
Ik wens graag een offerte voor twee tankkaarten. Deze zullen verdeeld worden over 5 voertuigen, personenwagens, die elk zo'n 10.000 km per jaar doen. Graag wens ik een offerte voor verschillende brandstofkaarten verkregen , om een prijsvergelijking door te voeren. Ook wens ik verdere meer praktische informatie want het is de eerste keer dat we dergelijke kaarten zullen gebruiken.

Brandstokaart informatie

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel snelle en goede service! Ik heb toevallig de site ontdekt en ik ga het zeker rondvertellen..."

"Alles is snel en goed verlopen. Ik ben erg tevreden."

A. Nicolai


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.