Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Boekhouding programma: Ontvang snel meerdere gratis offertesBoekhouding programma-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Facturatie pakket voor een bedrijf in Helen
Ik zoek een facturatiepakket. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is dus een pakket waarmee deze klant een aderessenbestand kan onderhouden, facturatie op sturen, creditnota's aanmaken en afspraken plannen.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap. Geen BTW aangifte, wegens vrijstelling van BTW. Maar 1 factuur uitgaand per maand, en enkele inkomend. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een bedrijf dat begin dit jaar is opgericht en dus nog sterk kan groeien. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Facturatie/voorraad programma
Wij zoeken een geÔntegreerd facturatie/voorraad programma, betaalbaar & duidelijk begrijpbaar dit voor voorraadbeheer met variabele prijzen, factureren met variabele prijzen, beter overzicht verkrijgen en vooral administratie vereenvoudigen. Deze programma zal draaien op 2 pc (gekoppeld) + laptop. Besturingssysteem: Vista. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dierenspeciaalzaak gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, een afspraak mag. Reageren kan telefonisch/elektronisch of online. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
Ik ben op zoek naar een software voor het beheren van klanten, opmaken van offertes en facturatie. Tweede fase: integreren naar nog te bouwen webshop alsook uitbreiden naar planning/vooraadbeheer alsook boekhouding. Mits 'kant-en-klare' oplossing beschikbaar is een offerte welkom. Anders best contacteren voor een afspraak bij ons ter plaatse om de wensen te bespreken. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukker gelegen in West-Vlaanderen. Graag een prijsopgave of afspraak. Reageren kan via e-mail of telefoon. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Boekhoudprogramma
Wij zijn op zoek naar een boekhoudprogramma, al dan niet online, om zelf mijn eigen boekhouding te kunnen voeren alsook de BTW aangiftes en het opstellen van een voorlopige balans. Bobex commentaar 19/03/2008: Klant is een bakkerij en broodjeszaak uit het Antwerpse. Bedankt voor uw offerteopgave.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede ervaring! Zal bij voortgang van de werken zeker opnieuw beroep doen op Bobex voor mijn of..."

N. Burms

"Zeer tevreden over de professionele manier van werken, van JVS hebben wij een degelijke en desk..."

G. Brems


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.