Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Boekhouder: Ontvang snel meerdere gratis offertesBoekhouder-boekhouder

Ontvang nu meerdere offertes: BoekhouderOfferte aanvragen-boekhouder

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Boekhouder
Antwerpen
Aanvraag Boekhouder te Oud Turnhout
Wij zoeken offertes voor een boekhouder, momenteel maken wij reeds gebruik van een boekhouder en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben een zelfstandige in hoofdberoep, en de boekhouder zou instaan voor de jaarlijkse controle (BTW -en belastingsaangifte), en deze zou ook adviezen moeten kunnen geven.
Boekhouder
Oost-Vlaanderen
Boekhouder voor een bedrijf in Kieldrecht
Dit is een prijsvergelijking met mijn huidige boekhouder. Momenteel steek ik gewoon elke kwartaal de papieren binnen en brengt hij alles in orde . Ik zou graag op dezelfde manier verder blijven werken.
Boekhouder
Antwerpen
Boekhouder voor een bedrijf in Putte
Ik ben een bvba met twee wensen. actief in de wellness sector en tweede luchtvaart. Permanente boekhouder. Onze huidige boekhouder gaat binnenkort met pensioen en we zijn nu een vergelijking aan het doen met wie we verder gaan.
Boekhouder
Limburg
Boekhouder voor een bedrijf in Koersel
Graag een offerte voor een fulltime boekhouder. Ik ben actief als een elektriciteitswerker. Dit is een bvba zonder werkvolk. Momenteel gebruik ik een extern boekhoudkundig bedrijf.
Boekhouder
Limburg
boekhouder voor firma in Maaseik
Voor onze winkel (beveiliging artikelen/electronica / beveiligingssystemen) in Maaseik (met 1 zaakvoerder) zouden wij graag een offerte voor de Administratieve werkzaamheden ontvangen.; Boekhoudkundige verwerking en BTW-aangiften Tussentijdse resultaatberekening Jaarbalansen en fiscale aangiften Betreft: - Aantal verkoop-facturen +/- 200 p/jaar. - Aantal aankoop- facturen +/- 12 P/jaar - Aantal bankverrichtingen (stortingen van contanten) +/- 40p/boekjaar
Boekhouder
Limburg
Boekhouder voor bedrijf in Neerpelt
Het gaat over een BVBA in de internet wereld (websites maken, online adverteren, mobiele applicaties, ...). Het is een pluspunt als de boekhouder hiermee ervaring heeft. Momenteel heb ik elk kwartaal 60 a 70 in te boeken documenten (inkomend en uitgaand; alles samen).
Boekhouder
Antwerpen
Startend bedrijf zoekt boekhouder gespecialiseerd in de Horeca sector.
Wij zijn een startend bedrijf die nog op zoek zijn naar een boekhouder die voor ons alles in de gaten gaat houden. We hebben al contact met een boekhouder die gespecialiseerd is Horeca dus graag nog een andere.
Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-boekhouder
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij hebben door omstandigheden dit dossier een bepaalde tijd uitgesteld omwille van geen sluite..."

M. Maes

"Zeer goede dienst!"

K. Art


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.