Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Blikjesautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesBlikjesautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een carwash in Sint-Truiden
Ik wens deze automaat achter mijn carwash te plaatsen. Deze zal dus uiteraard vooral voor extern gebruik dienen. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor een automaat met frisdrank en snacks of eventueel een automaat met ID-lezer, zodat ook alcoholische dranken kunnen worden aangeboden. Deze automaat zal buiten geplaatst worden.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 2050 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor tuinaannemer in Aalst
Wij zouden graag een offerte krijgen voor wat betreft een drankautomaat, dit voor een 10-tal mensen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Brussel
Huur drankautomaat
Wij zijn op zoek naar een klein drankapparaat met 3-4 drankkeuzen, waarbij de arbeiders tegen betaling frisdrank kunnen benutten. Wij zouden enkel de machine huren, drank zouden we zelf willen voorzien.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Aanvraag prijsofferte drankautomaat
Graag had ik een prijsofferte verkregen voor de aankoop van een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit West-Vlaanderen. We zijn op zoek een frisdrankautomaat, deze zou dagelijks kunnen worden gebruikt door 90 van onze werknemers. Dank bij voorbaat voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Brussel
Informatie en prijs frisdrankautomaat coca cola
Klant wenst offerte frisdrankautomaat te ontvangen, zij geeft het dan intern door. Het is wel een franstalige persoon.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor ontmoetingscentrum
Informatieaanvraag omtrent coca cola automaat voor onze ontmoetingscentrum te Hasselt. Aantal leden: +/- 150. Activiteiten worden vaak georganiseerd met een 30 40 personen. Bedankt voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat
Informatie & offerteaanvraag voor een frisdrankautomaat, deze zou buiten geplaatst moeten worden, voor de deur van onze winkel. Aantal klanten/dag (zomerperiode): +/- 5. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Huren/full service frinsdrankautomaat
ik heb interesse voor eventueel verhuur en of full service, graag een prijsvoorstel. Ik reken erop dat er zo'n 15 20 personen waaronder voornamelijk personeel maar ook enkele bezoekers (vrachtwagenchauffeurs, e.d.) deze zouden gaan gebruiken. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat ingang zwembad
Op zoek naar een frisdrankautomaat t.b.v. ingang van een zwembad. Gemiddeld bezoekers per jaar: +/- 150.000 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Wij zijn een tuincentrum en zijn gelegen op een vrij drukke baan, graag hadden we informatie alsook een gedetailleerde offerte willen ontvangen voor het aanschaffen van een coca cola automaat (geldstukken), dit voor het passerend volk (minstens 100 personen) alsook voor het personeel (+/- 7 met daarbij ook nog studenten en weekend-mensen). Deze automaat zouden we dan op de parking plaatsen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat voor werknemers
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent het gebruiken van een koude drankautomaten. Wat is er nu beschikbaar op de markt, graag modellen, prijzen, diensten & mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Coca cola automaat kantoor
Graag een offerte voor een coca-cola automaat, gemiddeld 14 werknemers. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Graag had ik geweten wat de verschillende mogelijkheden zijn omtrent het aankopen of huren van een frisdrankautomaat (op voet), eventueel mogelijkheid met geldstukken. Bestemd voor buiten/binnen. Ook info omtrent het bijvullen alsook eventueel onderhoud. Het is de bedoeling om deze automaat voor de deur van onze winkel te plaatsen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bus
Graag zou ik weten waar ik terechtkan voor het aanschaffen (kopen of huren) van een frisdrankautomaat om te plaatsen in bussen zodat klanten zich kunnen bedienen indien ze dit wensen. Wij bieden namelijk driving services aan onze klanten (daguitstap, vakantiebestemming e.d.). Graag zou ik over zo'n automaten willen beschikken maar tot mijn spijt heb ik nog geen bedrijf gevonden die met zo'n soort toestellen bezig zijn. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat coca cola
Graag wat inlichtingen alsook een prijsofferte, het liefst via e-mail omtrent een frisdrankautomaat voor een 25-tal personen, graag blikjes of flesjes. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat pretpark
In eerste instantie graag wat bijkomende inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen of huren van een of meerdere frisdrankautomaten per E-MAIL. Aantal bezoekers is afhankelijk van het seizoen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen

Ik heb een winkeltje voor inktpatronen te hervullen en te verkopen, wij hervullen de inktpatronen terwijl de klanten staan te wachten , dus nu heb ik al zo een thee/soep/koffie, die ze gratis kunnen nemen, maar ik zou misschien wel eens willen uitproberen met een drankautomaat, ook een kopieerzaak in mijn buurt heeft een drankautomaat met blikjes aan 50 eurocent? (wat wel heel goedkoop is).
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een drankautomaat met blikjes van 33 cl.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een frisdranken automaat voor blikjes met full service voor ons tweede nieuwe instituut dat weldra opengaat (rond half oktober).
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een blikautomaat voor buiten.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Graag meer informatie over een frisdrankautomaat met al dan niet full service (te overwegen).
Koude drankautomaat
Limburg

Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat met blikjes.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Graag een offerte voor de aankoop van een drankenautomaat voor blikjes 33cl. Dit mag een tweedehandstoestel zijn.

Blikjesautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex reageerde onmiddellijk op mijn aanvraag en dankzij hen ben ik met twee firma's in contact..."

G. D'hont

"Perfecte organisatie."

E. Vranckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.