Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Binnenmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenmuur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Torhout
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping (in de slaapkamer), waar het zeer muf ruikt. Wij hadden hier op de binnenmuur een vochtvlek en dit is behandeld geweest, maar nu ruikt het weer muf. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Lommel
Ik krijg vocht binnen via de zijkant van onze huis. Daardoor is de keldermuur nu vochtig. De grootte van de muur is twee meter hoog en 10 meter lang. De woning is gebouwd 1983.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Veurne
Ik heb vocht in de muren van mijn woning die ik verhuur. Op de gelijkvloers, lijkt opstijgend vocht te zijn, geen lek/leiding daar. Vocht tot 80cm hoog, op 2 muren zeker al, bouwjaar zeker voor 1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Lier
Ik ben eigenaar van een woning van 23 jaar oud. Het is een halfopen bebouwing. Het vochtprobleem is in de kelder. Volwaardige kelder van 40m. De muren zijn nat op verschillende plaatsen. Ik moet om de 2 uur dweilen en zoek een oplossing.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een probleem met opstijgend vocht op de gelijkvloerse verdieping, waardoor de onderkant van een binnenmuur aangetast is met vocht. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Heindonk
Ik ben eigenaar van het huis, het is halfopen en van de jaren 50. Het vochtprobleem is in de kelder, deze is 1,60m hoog en 10m. De vloer is nat en onderaan de muren komt de vochtigheid ook binnen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ter plaatse ? Dank u. Yani D.C.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Halen
Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en dit in de vloer. Bij hevige regen sijpelt het water via de vloer binnen (waterplassen blijven hier achter) en de keldermuren worden zeer vochtig. De vloer is uit beton vervaardigd, de muren uit bakstenen. Wij zijn eigenaars van de woning. De kelder is groter dan 10m.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muur te regio Boom
We hebben vocht in de muren van onze privewoning. Enkel op het 1ste verdiep (geen opstijgend) eerder condensatie denk ik. Voornamelijk op 1 muur (wat we zien) Geen problemen met het dak. Bouwjaar woning 1987. Schimmelvorming is er (zwarte plekken). Vochtprobleem is recent verergerd.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
offerte vochtbestrijding in Grimbergen
Het opstijgende vocht situeert zich op het gelijkvloers (hall, toilet en het bureau, aansluitende ruimtes, zo'n 10 meter lengte). Het gaat om de binnenkant van een buitenmuur en om drie binnenmuren. In het midden van de muur komt het water uit de muur. Het probleem bestaat al een paar maanden, maar sinds de zware regen is het erg toegenomen. Op de eerste verdieping is er een ander probleem: bij slagregen is er een vochtige plek op de muur. Dit hebben we pas vorige maand pas gemerkt. Er is in het toilet al schimmelvorming (zwarte plekken.)
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht in de muren regio Galmaarden
Wij hebben opstijgend vocht in verschillende binnenmuren. We hebben al schimmel op de muur en op andere muurverkleuring Het gaat over de onderkant van de muren, gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij hebben een vochtprobleem op onze 4de verdieping, en dit aan de onderkant en het midden van onze binnenmuren (vooral rondom het raam). Wij zien hier zwarte vlekken en wij zijn eigenaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Bertem
Wij zijn opzoek naar offertes voor vochtbestrijding. In het huis dat wij verhuren zijn in de hoeken van de kamers vlekken. Wij denken dat dit komt door ventilatie maar zijn hier niet zeker van. Wij zouden graag een specialist willen die haar naartoe zou kunnen kijken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochtbestrijding voor een woning te Zwalm
Eigen woning. Vooral op het gelijkvloers op de binnenmuren op verschillende ruimtes. Voornamelijk de slaapkamer en living en een tweede slaapkamer. Het huis is zeker 60 jaar oud of meer. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte aub.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding te Riemst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit aan de onderkant van onze binnenmuren. Wij zien dat er vochtvlekken verschijnen en op onze voorgevel begint het plaksel af te schilferen. Wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtproblemen in groot huis te Ninove
Wij zijn eigenaars en verhuren een groot huis dat opgedeeld is in apartementen. In n ervan hebben we een vochtprobleem. Deze bevindt zich half onder- en half bovengronds. De muren zijn helemaal vochtig en verkleurd door opstijgend vocht. Er zijn ook witte vlekken of witte randen te zien.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben dit probleem op onze gelijkvloerse appartement (waarvan wij eigenaar zijn). Vooral de onderkant van onze binnenmuren zijn aangetast. Wij zien dat deze binnenmuren vochtig zijn, er verschijnen vochtblaasjes en de verf komt los. Langs 1 kant zien wij zelfs schimmelvorming.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Diest
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit vooral aan de onderkant van een binnenmuur (in onze keuken). Hier zien wij dat er vochtblaasjes verschijnen, het papier komt los en geel/bruine vlekken zijn zichtbaar. Wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Herzele
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Het vochtprobleem manifesteert zich op onze gelijkvloerse verdieping, aan de onderkant van 1 binnenmuur. Wij zien (op een hoogte van +/- 90cm) vochtblaasjes en het bezetsel komt ook los. Wij zijn eigenaar van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning te Keerbergen
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning. Het probleem is op de gelijksvloers. Opstijgend vocht in 3 buiten muren. Woning is zeker 30 jaar oud. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bijgevolg. Dank u.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Marke
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Onze binnenmuren zijn hierdoor (langs de onderkant) aangetast. De verf komt los en wij zien vochtplekken verschijnen. Wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bocholt
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en vooral de onderkant van 1 binnenmuur is aangetast (het vocht trekt van beneden naar boven). Wij zien hier een vochtvlek, en wij zijn eigenaar van deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Hasselt
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van onze gedeelde binnenmuur is aangetast aan de onderkant (tot 30/40cm hoogte). Wij ziet dat deze muur vochtig is en dat het behang loskomt. Wij zijn eigenaar vand e woonst.

Binnenmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Deze eerste ervaring met Bobex was zeer bevredigend. Ik had aanvankelijk geen hoge verwachtinge..."

"Goede werking, eenvoudig en toch gedetailleerd."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.