Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binnenmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Geen daklek, vocht door niet behandelde gevels, op 2 gevels, best een beschermlaag opdoen. Huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Korbeek-Lo
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van mijn prive. Opstijgend vocht, +10 lopende meter, kelder loopt boven een grondwaterader. Geen lekken, huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag vochtbestrijding te Ardooie
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning waarin het( vochtprobleem zich voordoet op de gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn vochtig. Deze muren zijn tevens ook gebarsten en de voegen komen los. Wij zien ook vochtblaasjes.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Denderleeuw
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voopr vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Ham
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Huis van 2012, vochtplekken door de muren, soms water in, geen lek. Waarschijnlijk een stuk zonder waterkering. Woning volledig onderkelderd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Wilrijk
Ik heb vocht in de muren van onze prive(gelijkvloers). In de living, schimmelvorming ook, ene muur lijkt opstijgend vocht, andere kant zou iets van condens kunnen zijn. Bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Leuven
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijidng. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijvkloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht). Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er zijn ook zwarte vlekken zihtbaar. Wij zijnj eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Teralfene
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (onderaan de binnenmuren). Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is reeds schimmelvorming. Ook op de eerste verdieping hebben wij een vochtprobleem op de muren (ter hoogte van de ramen). Deze muren (in de badkamer en slaampkamer) zijn vochtig en vertonen ook schimmel. Wij zijn eigenaars van deze woning. glkvr--binnenýmrn--ondrn--vjhctig--schmmll 1ste mrn schmml--bovnaan de ramen + bdkmr+slpkmr mrn eirgs
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvcloerese verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht komt tot een 15cm hoog, zogoed als alle mure beneden. Geen lekken, bouwjaar 1979.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Halen
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en op bepaalde plaatsen is er ook schimmel (betreft muren van de garag). Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een vochtprobleem op gelijkvloerse verdieping (onderaan de binnemuren). Wij zien dat de muren vochtig zijn en wij zien ook droge schimmel.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Tessenderlo
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de hal en keuken, opstijgend vocht tot een 30cm hoog, 10 lopende meter heeft ervan. Geen lek daar, ook schimmel, bouwjaar huis 2000.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Brasschaat
wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping en zien schimmelvorming (onderaan de binnenmuren) in de badkamer, en in de hal komt de verf los (onderaan de binnenmuren). Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Erembodigem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn onderaan, en op sommige plaatsen is er reeds schimmelvorming. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Schoten
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (tot op 1m hoogte). Wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, en op sommige plaatsen verschijnen vochtvlekken. Graag ontvangen wij een vakman ter plaatse.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Turnhout
Wij zijn op zoek naar offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en de onderkant van de binnenmuren zijn hierdoor aangetast. Het vocht trekt op tot 30-40cm hoogte. Wij zien ook witte uitslag onderaan de binnenmuren. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Aalst
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze 1ste verdieping, en dit vooral aan de onderkant van onze binnenmuren. Wij zien hier vochtvlekken verschijnen. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Burcht
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit vooral onderaan en in het midden van onze binnenmuren, wij zien dat deze muren vochtig zijn en er verschijnen donkere vochtvlekken. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te regio Melle
We hebben vocht in onze woning. In onze zijgevel en een stuk waar de veranda aanstaat (gelijkvloers). Ongeveer een 10 m≤. Het is opstijgend vocht en er begint schimmel te komen. Graag een bezoek en offerte hiervoor.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren regio Merksplas
We hebben vocht in de muren van onze woning. Het vocht is in de achterbouw, bouwjaar rond 1968. Schimmelvorming is er ook de verf gaat eraf, aan de buitenkant van de muur is er niets. Alleen binnen en onderaan (opstijgend vocht). De achterbouw is al eens volledig gestript en terug beplijsterd en geverft maar toch komt het vocht er nog door. Ongeveer 10m≤ heeft ervan.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht in de muren regio Galmaarden
Wij hebben opstijgend vocht in verschillende binnenmuren. We hebben al schimmel op de muur en op andere muurverkleuring Het gaat over de onderkant van de muren, gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Burcht
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit vooral aan de onderkant van onze binnenmuren en op de vloer. Deze zijn beiden zeer vochtig, en vaak blijven wij met plassen op de vloer achter. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Deurne
Wij zoeken prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van onze binnenmuren zijn aangetast met zwarte schimmelvlekken (op 1 plaats doet dit zich voor op de hoogte van onze ramen). Wij zijn eigenaars van de woning.

Binnenmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben door verschillende firma's gecontacteerd en heb offertes ontvangen. Al bij al een gestro..."

H. Coolens

"Goede dienstverlening, zeer nuttig voor wie een aangepaste firma zoekt"

A. De'Calf


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.