Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binnenmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Vliermaalroot
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers-achterbouw). Lijkt osptijgend vocht, kan iets met de waterkering zijn. Geen lek ik dat weet, bouwjaar 1990.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Erembodegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en op sommige plaatsen komt het behang los.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Ezemaal
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn (2bakstenen hoog).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Rumst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Wij zijn tevens eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Wijnegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. In het midden van een binnenmuur zien wij een vochtvlek. Het betreft een shopping-center (commercieel pand).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Niel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is ook schimmel zichtbaar. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Laarne
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn (opstijgend vocht). Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zottegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een appartement dat zich op de 1ste verdieping bevindt. Wij hebben vochtige binnenmuren, en dit vooral onderaan ter hoogte van de plinten.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een vochtprobleem op de 2de verdieping. De binnenmuren vertonen vochtvlekken en zwarte schimmel (de hele muur is hiermee bedekt).
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Opitter
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Op meerdere muren plekken aan het plafond/muur boven, geen lek dat ik zie, ook zwarte plekken. Kan condens/ventilatie zijn, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Itegem
Ik wens mijn woning(prive) te laten injecteren, preventief. 12 x 4m, geen lekken, momenteel nog geen vocht(te zien) maar ik ga verbouwing doen. Bouwjaar 1935.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Wemmel
Ik heb vocht in de muren van een appartement dat ik verhuur(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht in een hoek(living), geen lekken, +2 lopende meter. Bouwjaar jaren 70.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Geen daklek, vocht door niet behandelde gevels, op 2 gevels, best een beschermlaag opdoen. Huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Korbeek-Lo
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van mijn prive. Opstijgend vocht, +10 lopende meter, kelder loopt boven een grondwaterader. Geen lekken, huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag vochtbestrijding te Ardooie
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning waarin het( vochtprobleem zich voordoet op de gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn vochtig. Deze muren zijn tevens ook gebarsten en de voegen komen los. Wij zien ook vochtblaasjes.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Denderleeuw
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voopr vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Ham
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Huis van 2012, vochtplekken door de muren, soms water in, geen lek. Waarschijnlijk een stuk zonder waterkering. Woning volledig onderkelderd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Wilrijk
Ik heb vocht in de muren van onze prive(gelijkvloers). In de living, schimmelvorming ook, ene muur lijkt opstijgend vocht, andere kant zou iets van condens kunnen zijn. Bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Leuven
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijidng. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijvkloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht). Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er zijn ook zwarte vlekken zihtbaar. Wij zijnj eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Teralfene
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (onderaan de binnenmuren). Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is reeds schimmelvorming. Ook op de eerste verdieping hebben wij een vochtprobleem op de muren (ter hoogte van de ramen). Deze muren (in de badkamer en slaampkamer) zijn vochtig en vertonen ook schimmel. Wij zijn eigenaars van deze woning. glkvr--binnenýmrn--ondrn--vjhctig--schmmll 1ste mrn schmml--bovnaan de ramen + bdkmr+slpkmr mrn eirgs
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvcloerese verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht komt tot een 15cm hoog, zogoed als alle mure beneden. Geen lekken, bouwjaar 1979.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Halen
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en op bepaalde plaatsen is er ook schimmel (betreft muren van de garag). Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een vochtprobleem op gelijkvloerse verdieping (onderaan de binnemuren). Wij zien dat de muren vochtig zijn en wij zien ook droge schimmel.

Binnenmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttige info ontvangen."

D. Jimmy

"We zijn tevreden en hopen nog met jullie diensten in de toekomst samen te werken. Bedankt."

E. Focquaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.