Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binnenmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben vochtige muren op de 1ste verdieping. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Andere regio's
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de kelderverdipeing, onderaan de binnenmuren (elke keer wij deze muren schilderen bladdert de verf onderaan af). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Meerle
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (het vocht stijgt op). Wij zien veel vocht onderaan (+/- 2m≤ muur).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bredene
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze binnenmuren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (over een lengte van 3m). Wij zien veel vocht alsook een vochtvlek die verschijnt. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op ons appartement, dat zich op de 5de verdieping bevindt. De binnenmuren zijn bovenaan vochtig. Wij huren het appartement maar de eigenaar is op de hoogte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Herenthout
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (20cm van de vloer), wij zien veel vocht onderaan (betreft de binnenmuren in de slaapkamer). herenthout!!
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te strombeek-bever
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 3de verdieping (appartement), en dit vooral op de binnenmuren. Wij huren het appartement maar de eigenaars is op de hoogte. Wij hebben een sterk vermoeden dat dit een condensnatieprobleem is.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Heusden-Zolder
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping, bovenaan de binnenmuren alsook op het plafond. Wij zien hier veel vocht, en rondom de ramen ook. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Brecht
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze vochtig zijn.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lichtervelde
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (en de buitenmuren), tot op 60-80cm boven de grond. Wij zien dat deze muren vochtig zijn.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Kontich
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de hoeken) waar wij veel vocht zien. Het behang komt daar ook los en er verschijnt ook schimmel. Wij zijn eigenaars van de appartement, dat zich op de gelijkvloerse verdieping bevindt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zwvevegem
Wij hebben een vochtprobleem op de 2de verdieping (appartement op de 2de verdieping), bovenaan de binnenmuren (in de hoeken). Wij zijn eigenaars van dit appartement en wij zien veel vocht bovenaan de binnenmuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lier
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op 2 plaatsen: 1. Op de 1ste verdieping in de slaapkamers (betreft een appartementsblok waarvan wij eigenaars zijn), vooral op de binnenmuren die vochtig zijn. 2. Op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren waar wij veel vocht zien.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Massenhoven
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan d ebinnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en de verf koms los.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Hasselt
Wij zoeken offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping, waar de binnenmuren vochtig aanvoelen. Ook hebben wij hier condens aan de vensters. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Gavere
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze woonkamer (gelijkvloerse verdieping). De onderkant van onze binnenmuren zijn vochtig en wij zien ook schimmel verschijnen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lier
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op 2 plaatsen: 1. Op de 1ste evrdieping, op de binnenmuren net onder de ramen. Wij zien dat de muren hier vochtig zijn. 2. Op de gelijkvloerse verdieping zien wij op 1 binnenmuur een vlek (wij weten niet of dit door het vocht komt of door de verf zelf - dat afbladdert). Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Merksplas
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (woonkamer en badkamer), het behang komt onderaan los en er is veel vocht. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Vilvoorde
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze vochtig zijn. Betreft binnenmuren in onze badkamer.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Evergem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn er er verschijnt ook lichte schimmel. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Stekene
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn, het behang komt los en er is veel vocht ter hoogte van de plinten.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Gentbrugge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Deze zijn vochtig en wij zien ook zoutuitslag.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Beverst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, op de binnen -en buitenmuren. Deze muren zijn onderaan vochtig. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een appartement op de 3de verdieping, waar wij in de badkamer vochtige muren hebben (binnenmuren). De muren zijn in de hoeken en in het midden vochtig.

Binnenmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima contact, goede firma's."

P. Villers

"Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg zeer snel reacties op mijn vraag."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.