Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binnenalarm: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenalarm-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarm en camera in Blankenberge
Hallo, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning in Blankenberge. Ik zou graag een zowel een alarmsysteem als een camerasysteem in en rond mijn woning hebben. Kan u mij contacteren voor het maken van een afspraak en een offerte bezorgen. Groeten, Dirk M.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
alarmsysteem voor een handelszaak in jabbeke
Ik zoek een systeem voor binnen en buitenbewaking met bewakingscamera's en alarm . Dit is voor een herenhuis, zowel privťwoning als beneden een handelszaak. Liefst een draadloos systeem met meldkamer. Ook zouden we graag de atelier die in de kelder zou komen zo inrichten dat we vandaar altijd kunnen zien als er een klant de zaak binnenkomt; Omdat het een nogal ingewikkelde woning is had ik graag met u ter plaatsen een afspraak gemaakt om deze zaken ter plaatsen te bekijken.
Alarmsysteem
Antwerpen
alarmsysteem voor een woning in grobbendonk
Vrijstaande woning die zowel een systeem zoekt voor de binnen als de buitenbewaking. Bij voorkeur wensen we draadloos te werken. Eventueel een systeem met een meldkamer, maar als u ook een offerte kan aanbieden voor een systeem zonder meldkamer is deze welkom ter vergelijk. Binnenshuis zijn er wel huisdieren, een klein hondje.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
alarmsysteem voor een woning in Brugge
We hebben momenteel reeds een alarmsysteem. Ik wens echter deze te vervangen en uit te breiden met een camerasysteem. Ik vroeg me af wat de prijs hiervan was. Leidingen en bedrading zijn reeds voorzien. Graag had ik ter plaatsen uw persoonlijk advies verkregen over de mogelijkheden van binnen en buitenbewaking en om al dan niet met een meldkamer te werken.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Menen
Ik woning in een domein van een half hectare ongeveer. Ik zou graag een camera vooraan willen plaatsen. Ook een andere camera bij het huis vooraan en achteraan. Het huis (30m lang) zelf wil ik ook met alarminstallatie beveiligen. Graag offertes voor 3 camera's en een alarminstallatie.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Viersel
Dit is voor een openstaande woning die langs alle kanten bereikbaar is. Ik heb wel een hond en een kat dus eventueel is een sensor alarm iets minder geschikt. Ik ben eventueel wel geÔnteresseerd in een stil alarm dat automatisch de politie waarschuwt. Omdat ik zelfstandige ben is het moeilijk te zeggen wanneer ik het beste bereikbaar ben voor een afspraak , indien u een bericht nalaat bel ik u zeker terug. Installatie zou rond moeten zijn tegen september-oktober.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Retie
Ik wens een offerte voor een alarmsysteem dat zal dienen voor zowel binnen als buitenbewaking. Hier zullen binnen in het huis 3 sensoren aan 3 ingangen en 3 klavieren , garage, deur en bovenverdieping, moeten worden geplaatst. Buiten zal er 1 detector een een zijpoort geplaatst moeten worden. Het alarm zal ten vroegste binnen 3 maanden geplaatst kunnen worden door werken die momenteel nog in de tuin plaatsvinden. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Rotselaar
Ik wens een offerte voor een bewakingscamera en binnenalarm. Ik ben op dit nummer altijd telefonisch bereikbaar om de afspraak te regelen.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Minderhout
Graag een offerte voor een alarmsysteem voor een nieuwbouwwoning. De ruwbouw is nu al afgewerkt en we zoeken nu een advies voor de legging van de leidingen en dergelijke. De woning heeft 7 ramen ,2 deuren en een garage. Ik ben na de kantooruren bereikbaar voor een afspraak.

Binnenalarm

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfect! Snelle respons en professioneel opgevolgd."

L. Leys

"Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de ontvangen offertes en opvolging."

J. Vanderheyden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.