Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binennmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinennmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Boortmeerbeek
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (de woonkamer). Wij zien dat de binnenmuren vochtig zijn onderaan (tot op 1m hoogte).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Geel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, alsook de vloer. Het betreft de woonkamer en de inkomhal.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Maaseik
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping, bovenaan de binnenmuren en ter hoogte van de ramen. Wij zien vochtigheid en zwarte vlekken. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Gent
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er zijn zwarte vlekken zichtbaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Ook in de kruipkelder hebben wij een vochtprobleem (opstijgend grondwater). Hierdoor zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning. binnenmrn--glkvrs--ondrknt--eignrs krpkldr ook --grndvcht--
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Brugge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan onze binnenmuren (tot op een halve meter hoogte). Deze muren zijn vochtig en vertonen lichte schimmelvorming. Wij zien ook dat de muren beginnen af te brokkelen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag muurisolatie te Westende
Wij zoeken offertes voor het isoleren van onze binnenmuren. Wij hebben een vrijstaande woning dat in 1993 gebouwd werd. De te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 60m≤, en wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Kalmthout
Wij zoeken een offerte voor vochtbestrijding. Wij hebben dit probleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit vooral aan de onderkant van onze binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn en er verschijnen vochtplekken op. Wij zijn eigenaar van de woning.

Binennmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden van deze site."

"Bobex is een tof initiatief en spaart veel zoekwerk uit."

G. Dejongh


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.