Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bewegingssensoren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBewegingssensoren-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem te Zutendaal
Beste, Als eigenaar van het huis zijn we opzoek naar offertes voor een beveiliging ervan. Het is een vrijstaande woning met 1 hond aanwezig die enkel op de beneden kom. Het bouwjaar van het huis is 1990. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Aarschot
Heb al een alarm, maar is een verouderd systeem. Graag offertes van alarm met eventueel camera of iets in die richting. Afspraak is zeker mogelijk om samen te bekijken naar mogelijkheden. Het gaat om een oppervlakte van 400m≤. Ik zou graag iets willen dat op afstand bediend kan worden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Bewakingscamera's met sensoren voor een woning in Everberg
Ik had graag de oprit voor de garage van mijn privťwoning beveiligd met sensor die geluid voortbrengt alsook een camera aan de voorkant en voordeur van mijn privťwoning. Ik heb reeds een alarmsysteem voor binnenbewaking. De sirene moet zowel binnen als buiten hoorbaar zijn.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in opbouw in De Panne
Het gaat hier om een woning in opbouw. Deze zou klaar zijn in april/mei. Ik wens voor deze woning graag advies voor een geschikt alarmsysteem alsook zaken waarmee ik rekening moet houden tijdens de opbouw, zijnde bedrading, contactpunten, sensoren etc... Ik ben altijd telefonisch bereikbaar om een afspraak te regelen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Buizingen
Er staan reeds een aantal bewegingsdetectoren. Graag alarmsysteem aangesloten op centrale en uitbreiding met magneetcontacten, ...
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning met praktijk in Snellegem
Ik en mijn vrouw houden een zelfstandige logopedie praktijk open. We hadden graag een offerte gewenst voor een alarmsysteem met, camerasysteem en detectoren. Momenteel zijn we bezig met enkele verbouwingswerken die eerst afgewerkt zullen moeten worden. Afspraak zal enkel mogelijk zijn in het weekend.
Alarmsysteem
Antwerpen
Bewakingscamera voor een woning in Antwerpen
Graag een offerte voor een camera met nachtvisie en een bewegingssensor. Ik werk elke twee weken in het buitenland maar ben altijd via mail bereikbaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Nijlen
Het betreft hier een nieuwbouw woning die, zonder vertraging, in januari/februari van dit jaar zal worden afgewerkt. Ik wens hier een draadloos alarmsysteem met detectoren en eventueel bewegingssensoren te plaatsen. Voor de preciezere aanvulling had ik gehoopt op uw advies. Gelieve mij te contacteren voor een afspraak te maken.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Grimminge
We wensen graag een alarmsysteem te laten plaatsen in de eerste maanden van volgend jaar. We wensen aan de ramen draadloze sensoren en aan de deuren bewegingssensoren. Ik ben telefonisch altijd bereikbaar. Voor een afspraak ter plaatse is dit het beste op woensdag, of na 19u.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Koekelare
Ik wens een offerte voor een alarmsysteem op basis meerdere zones in woning, keuken, living/salon, garage en slaapkamer . Hier wens ik bewegingssensors te plaatsen. Het gaat over een zelfgebouwde nieuwbouw waar buizen en bedrading, alsook de plaats om de klavier te plaatsen reeds aanwezig is. Er is ook een draad die naar buiten loopt. Hier wens ik een aparte offerte voor later nog een bewakingscamera te plaatsen.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Mechelen
Ik had graag een offerte verkregen voor een alarmsysteem met buitensirene en bewegingssensoren, indien mogelijk draadloos. Dit systeem zou begin volgend jaar geplaatst moeten worden. Verder aanpassingen laat ik over aan uw advies na afspraak. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar, tenzij ik in vergadering zit. Laat gerust een voicemail achter en dan contacteer ik u zo spoedig mogelijk.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Wingene
Ik doe deze aanvraag namens mijn ouders, maar u mag met mij contact opnemen om de afspraken en dergellijke te regelen. Zij wensen graag een offerte voor een draadloos alarmsysteem om in een nieuwbouw te plaatsen. Dit is een bungalowtype woning van 90 tot 110m2. Hier staan 2 deuren en 4 grote ramen in. Ikzelf geef de voorkeur aan een alarm met bewegingssensoren maar mijn ouders wensen graag advies over het meest aangeraden alarmsysteem. Ik heb sterk variabele uren , dus u mag me altijd op mijn gsm bellen voor een afspraak.

Bewegingssensoren

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn dankzij Bobex in contact gekomen met een leverancier die voldoet aan onze wensen, hoewe..."

P. Lippens

"Bobex is interessant om offertes te ontvangen en te vergelijken."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.