Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bewakingscamera's: Ontvang snel meerdere gratis offertesBewakingscamera's-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
alarmsysteem voor een handelszaak in jabbeke
Ik zoek een systeem voor binnen en buitenbewaking met bewakingscamera's en alarm . Dit is voor een herenhuis, zowel privťwoning als beneden een handelszaak. Liefst een draadloos systeem met meldkamer. Ook zouden we graag de atelier die in de kelder zou komen zo inrichten dat we vandaar altijd kunnen zien als er een klant de zaak binnenkomt; Omdat het een nogal ingewikkelde woning is had ik graag met u ter plaatsen een afspraak gemaakt om deze zaken ter plaatsen te bekijken.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een bedrijf in Herne
Graag had ik een afspraak gemaakt over de beveiliging van in totaal 1536m2 met bewakingscamera's. Ik heb reeds een oud systeem staan maar wens deze te updaten, vervangen.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Bewakingscamera's voor een woning in Duffel
In totaal denk ik zo'n 5 bewakingscamera's te plaatsen. Ik wens de precieze details liever op afspraak te maken. U kunt me altijd op dit nummer bereiken.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Beveiliging van een woning in Binkom
Ik wens graag een draadloos camerasysteem te plaatsen om mijn woning en inkom te beveiligen. Ik dacht aan 2 tot 3 bewakingscamera's. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar om een afspraak en offerte te bespreken.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Camarabewaking voor een woning in Ichtegem
Ik heb reeds een alarminstallatie laten plaatsen maar zou nu enkel bewakingscamera's willen plaatsen voor buiten beter te laten beveiligen . Ik dacht aan 1 of 2 camera's aan de voorgevel Het gaat om een alleenstaande woning met grote tuin. Bedrading is nog niet aanwezig.
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Alken
Ik woon in open bebouwing die ik graag wens te beveiligen met een alarmsysteem en bewakingscamera's. Ik heb ene totaal van 16 ramen, 11 beneden en 5 boven, en 3 deuren. Ik wens graag uw advies over het type alarm, detectoren, enz... Er is momenteel nog geen bedrading aanwezig. Ik ben meestal s'avonds aanwezig.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Herentals
We zijn actief in de industriŽle reiniging. Afspraak ter plaatse is mogelijk na contact. U kunt mij tijdens der kantooruren op dit nummer bereiken.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een nieuw bedrijf in Sint-Pauwels
We zijn een beginnende bedrijf dat momenteel nog op zoek is naar een magazijn, zodra we dit gevonden hebben zouden we deze willen beveiligen. We wensen ten laatste tegen januari 2013 te starten. Dit kan natuurlijk ook altijd vroeger zijn.

Bewakingscamera's

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden! Er zijn er 4 gekomen en met uiteindelijk de laatste (SECURITAS) ben ik een cont..."

W. Bisschop

"Heel positief. Veel offertes gekregen."

R. Blomme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.