Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Beveiligingssysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesBeveiligingssysteem-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouwwoning in Brecht
Dit is voor een nieuwbouwwoning waarvan de bouw gestart zal worden begin januari. We hadden graag een afspraak gemaakt me de leveranciers om te bekijken welke mogelijkheden en prijzen er zijn voor geschikte beveiligingssystemen en wat we in de bouw reeds moeten voorzien van bedrading, domotica, contactpunten enz.... Omdat de bouw nog moet starten staan alle opties nog open. Bouwplannen zijn uiteraard al af en kunnen gebruikt worden voor de offerte.
Alarmsysteem
Antwerpen
-alarmsysteem voor een woning in Hove
Dit is een beveiligingssysteem voor een openstaande woning. Bij voorkeur een draadloos systeem. meldkamer mag als optie worden vermeld maar is zeker niet noodzakelijk. Er is een huisdier maar normaal gezien is deze niet binnen als wij afwezig zijn.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Merelbeke
Ik wens dit beveiligingssysteem begin volgend jaar te plaatsen. Ik heb een alleenstaande woning met 2 verdiepingen, 4 deuren en 2 schuiframen. Ik wens graag advies welk alarmsysteem het beste voor deze woning geschikt is. Ook had ik graag verdere informatie ontvangen over een bewakingscamera en had ik graag ene rookmelder op het alarm aangesloten. Ik geloof niet dat er bedrading aanwezig is. Ik ben normaal gezien bereikbaar vanaf 19u.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een woning in brakel
We hadden graag van u advies en een prijsofferte ontvangen voor de installatie van een gepast beveiligingssysteem. We hebben een open bebouwing met 4 buitendeuren ,2 garagepoorten en 5 ramen die beveiligd dienen te worden. Gelieve na 19u te bellen, dank u.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Zwalm
Ik woon in een open bebouwing met twee verdiepingen twee buitendeuren en zes ramen. Ik heb absoluut geen idee van welke types alarm er momenteel op de markt zijn en wens informatie en offertes te ontvangen voor verschillende beveiligingssystemen . Ik geloof dat er geen bedrading aanwezig is. Afspraak ter plaatse is enkel mogelijk is het weekend.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Ravels
In het midden van december verguizen we naar onze nieuwe woning. Hier zouden we graag een alarmsysteem willen laten plaatsen op de beneden verdieping (+-120m2). Dit is een open bebouwing, met 3 grote ramen ,1 klein en 2 deuren. Ik had graag advies en een vrijblijvende offerte van u ontvangen voor het meest aangeaarde beveiligingssysteem. Ik geloof niet dat er reeds bedrading aanwezig is. Afspraak mogelijk vanaf december. Gelieve mij na 18u te contacteren.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een woning in oostende
Ik woon op een halfopen bebouwing met twee verdieping en een zolder. Ik heb een garagepoort , een deur en 3 schuiframen. Graag had ik uw advies ontvangen over welk beveiligingssysteem het meeste aangeraden is voor deze woning. Verder had ik ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor de installatie en de levering. Momenteel is er geen bedrading aanwezig.

Beveiligingssysteem

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geen offerte ontvangen omdat het niet mogelijk is om de muren te isoleren (diepte ontoereikend)..."

H. Rasschaert

"Bobex is nuttige hulp. Ik ben tevreden."

C. Hermans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.