Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Betaalterminal: Ontvang snel meerdere gratis offertesBetaalterminal-betaalterminal

Ontvang nu meerdere offertes: BetaalterminalOfferte aanvragen-betaalterminal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Lochristi
Wij willen een offerte voor een betaalterminal deze betaalterminal zal gebruikt worden tijdens evenementen. Op dit moment hebben wij geen betaalterminal, dus wensen wij zoveel mogelijk informatie.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Andries
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een kapsalon. Graag zowel een huur als aankoopterminal. Aansluiting via wifi en internet.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Appelterre
Wij zijn pas begonnen met een garage. In deze garage wordt alles betaald via overschrijvingen, maar dit neemt redelijk veel tijd in. Hierdoor zouden we graag een betaalterminal willen nemen.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Waarschot
Ik heb reeds een witte kassa. Ik wens een betaalterminal voor bankkaarten. Ook eventueel de opties voor betalen via de smartphone bekijken. Wifi is voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal te Merksem
Voor onze haarstudio zijn wij opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Wij zouden een prijsvergelijking willen ontvangen voor huur en aankoop. In de zaak is er een vaste lijn aanwezig en wij wensen te werken met zowel bankkaarten als visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Halle
We zijn een garage die zowel herstelling als verkoop. doen. We zoeken voor onze nieuwe locatie een offerte voor een betaalterminal die zowel verschillende krediet , bank als visa kaarten kan aanvaarden.
Betaalterminal
Antwerpen
betaalterminal voor een berijf in Mortsel
Dit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf te Heverlee
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Gent
Wij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Lokeren
Toonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf te Leuven
Ik wens een toonbank en mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa,... wifi is er.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Kapellen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal te Antwerpen
Offerte voor een toonbankterminal. Mijn terminal moet vervangen worden, want hij heeft een oude systeem. We zouden willen werken met bankkaart, kredietkaart, visa mastercard.
Betaalterminal
Brussel
Betaalterminal voor een bedrijf in Schaarbeel
We starten tegen de zomer van 2017. Dit is voor een cafe. Graag zowel een offerte voor mobiele terminal, witte kassa en/of een toonbank model.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor het huren voor een popup store. Hier zal internet worden voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel bank ,als krediet en visa kaarten. Duur zal voor zo'n 2 maanden zijn.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Dit is voor een bakkerij. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal maar ze is geen wifi of internet voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren
Graag een aankoop offerte voor een betaalterminal voor zowel visa, bankcontact en kredietkaarten. Omdat het huidige apparaat uit dients gaat zoeken we nu een prijsvergelijking met andere leveranciers.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Mobiele terminal te Knokke
Wij hebben op dit moment een mobiele terminal bij Worldline, maar wensen een prijsvergelijking. In de zaak is er Wifi aanwezig. Het liefst willen wij gebruiken maken van bankcontact, visa en kredietkaart.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal te Hulshout
Toonbankterminal wordt gebruik in de schoonheidssector. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact. In de zaak, is er wifi aanwezig.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal te Retie
Opzoek naar een offerte voor een mobiele terminal. Deze terminal zal alleen in de zaak gebruikt worden. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact, kredietkaart en visa.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal te Oudenburg
Wij hebben op dit moment een terminal bij CVV, maar deze terminal is al redelijk oud en versleten. We zouden hierdoor nieuwe offertes willen ontvangen. De terminal zal actief zijn in de bierhandel.
Betaalterminal
Limburg
Toonbankterinal
Wij wensen een offerte voor een toonbankterminal. De terminal zal actief zijn in de bouwsector. In de zaak is er een vaste lijn en Wifi aanwezig. Op dit moment wensen wij enkel te werken met bankcontact.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal te Antwerpen.
Wij wensen een mobiele terminal te huren op korte termijn. Dit zou gaan om 8 weken. De terminal moet draadloos zijn want in de zaak is er geen internet aansluiting aanwezig. Wij wensen gebruik te maken van bankcontact, visa en mastercard.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal gezocht in Brecht voor een frituur
Voor onze frituur die vanaf 8 november open gaat zijn wij opzoek naar een toonbankterminal. In de zaak is er nog geen Wifi aanwezig maar dit zal binnenkort veranderen. Wij wensen op dit moment enkel gebruik te maken van bankcontact, maar zouden ook informatie willen ontvangen over maaltijdcheques.

Betaalterminal

  • U start een nieuw project of u doet een prijsvergelijking met huidige levernacier?
  • (Indien prijsvergelijking) En wie is uw huidige leverancier?
  • Huur of aankoopofferte?
  • Heeft u al een vaste lijn of wifi voorzien waarop we deze kunnen aanschakelen
  • Wenst u enkel met bankkaarten te werken of ook met visa, kredietkaarten, Maaltijdcheques....
  • (indien mobiele terminal) Enkel voor in de zaak te gebruiken of mee te nemen op de baan?


Offerte aanvragen-betaalterminal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed geregeld!"

H. Gielis

"Les services de Bobex m'auront été bien utiles."

B. Rijs


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.