Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bestickering auto: Ontvang snel meerdere gratis offertesBestickering auto-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Offerte voor autostickers
Ik wens een auto sticker op de achterruit en op het zijportier. Bobex kwaliteitscontrole: Bestand wordt zelf aangeleverd in illustrator. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bestickering bestelwagen
Stickers voor bestelwagen, 2x zijkant 1x achterkant. Quadri druk. op de wagen, NIET op de ruit (geen perforatie) 2x zijkant 2032 x560 / 1x achterkant 1300 x 640. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Lovendegem. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Stickers voor achterruit wagen
Ik had graag 2 stickers voor de achterruit van de auto maar in verschillende afmetingen, met mijn logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zal het ontwerp zelf aanleveren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Drukken van stickers voor op wagens
Ik wil voor mijn bedrijf stickers laten drukken om op achterruit van wagens te kleven. De tekst is ivm het zoeken naar nieuwe collega's voor ons bedrijf, en er komt ook ons logo en een QR code op. Bobex kwaliteitscontrole: Zie de website van deze klant voor het logo. Het materiaal wordt aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave voor het drukken van een 10-tal stuks met uniforme afmeting.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestickering van bedrijfswagens
Prijsvoorstel voor ontwerp (vertrekkend van het logo) en bestickering volgende bedrijfswagens: BMW 520d Touring 2011 (grijs), OPEL Insignia Berline (2x)2010 (zwart en wit), CITROEN Picasso 2003 (goud), TOYOTA Yaris 2002 (zwart), FORD Transit 2011 (zilver), LANDROVER Defender groen (bekleding wiel achter). Bobex kwaliteitscontrole: Het logo wordt aangeleverd, URL zou er ook moeten opkomen en telefoonnummer. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Offerte bestickering 8 bedrijfswagens
Wij zijn overgegaan van het huren van auto's naar leasing, en daarmee krijgen wij halfweg september 8 Audi Passat Variant binnen. Deze moeten alle 8 beletterd worden in de Audi Garage in Hasselt. Wij zijn dus op zoek naar iemand die de bestickering voor zijn rekening neemt in de Audi garage. Wij leveren zelf het materiaal aan in PSD formaat. In bijlage treft u een aantal ontwerpen van ons aan. Zo zou het er op moeten lijken. Voorstellen of suggesties zijn natuurlijk altijd welkom Bobex kwaliteitscontrole: Klant, actief in het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen. De bestickering moet half september gebeuren. Graag uw prijsopgave hiervoor.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Belettering bestelwagen CitroŽn Jumper
Graag offerte voor: 1) enkel belettering 2) belettering in combinatie van foto(s) 3) Bestelwagen volledig in foto met tekst LOGO bestaat uit 2 kleuren Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Nieuwpoort. Bedankt voor uw verschillende tarieven voor de hierboven gevraagde zaken.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bestickering auto
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers op witte achtergrond, 1 kleur (oranje) dit voor het kleven op een auto. Verschillende afmetingen nodig, 10 exemplaren van elk: 70cm x 70cm/ 60cm x 60cm/ 40cm x 40cm/ 20cm x 70cm. Materiaal leveren wij zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Ambulance dienst in West Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte via e-mail. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestickering auto
Offerte voor bestickering voor op de auto (achterraam). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is de derde aanvraag van deze onderneming. U kunt hun logo in bijlage terugvinden.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bestickering auto
Zou het mogelijk zijn om een offerte door te sturen voor het bestickeren van een wagen? Het gaat om 2 BMW Mini's - Op elke wagen moeten er ongeveer 15 stickers komen op de koffer en 2 grote op de deuren en motorkap. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte, eventueel afspraak voor bespreken offerte.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Hebben goede offertes gekregen en gekozen om samen te werken met de firma Actis."

P. Aerts

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.