Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bestickering: Ontvang snel meerdere gratis offertesBestickering-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Stickers voor op wagen
Graag had ik een offerte voor een wagensticker. Het gaat over twee identieke stickers die op weerszijde van de wagen moeten komen. Bobex kwaliteitscontrole: De afmetingen van de stickers zouden 60cm x 40cm. moeten bedragen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bestickering bestelwagen
Stickers voor bestelwagen, 2x zijkant 1x achterkant. Quadri druk. op de wagen, NIET op de ruit (geen perforatie) 2x zijkant 2032 x560 / 1x achterkant 1300 x 640. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Lovendegem. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Bestickeren van bestelwagen bouwfirma
Zou het mogelijk zijn om een offerte door te sturen voor het bestickeren van een bestelwagen, het gaat om een New Renault Master. Graag aanbrengen van een sticker achteraan, daarbij ook nog vooraan op de snuit en langs beide zijkanten. Totaal: 4 grote stickers met daarbij ook nog enkele kleine stickers langs alle kanten, 4 x 4 = 16 kleine stickers & 4 grote dus. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinschalige bouwfirma gelegen in Keerbergen, Vlaams-Brabant. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Drukken van sticker voor landbouwtoestel
Leverancier gezocht voor het drukken van een sticker voor op een landbouwtoestel (dorser New Holland cx 8050). De grootte is ongeveer 4,5m, de hoogte gaat van 50cm naar 30cm. Beide kanten zijn niet gelijk. Graag in de originele kleuren 5 zie website New Holland) of zwart-wit. Bobex kwaliteitscontrole: voor een ervaren bedrijf dat al meer dan tien jaar vakkundig zorg draagt voor landbouwwerken, grondwerken en groenvoorziening gelegen in West-Vlaanderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestickering meubelwagen
Leverancier gezocht voor de bestickering van een meubelwagen (Mercedes Sprinter), voorkant/achterkant en zijkant (zie voorbeeld in bijlage). Grafisch materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een verhuisfirma in Antwerpen, graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickeraanvraag bijencampagne
Wij zijn op zoek naar informatie over de kostprijs van de bedrukking van stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 9000 Gent. Zie bijlage voor een afbeelding. Bedankt voor uw summiere prijsopgave voor een 500-tal exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Truck bestickering
Graag een prijs voor het drukken van reflecterende stickers, uitgekapt. Doel:om op trucks te kleven. Kleur: zwart OF wit afmetingen en oplage: 1. 20 cm B oplage 250, 500, 1.000 2. 60 cm B oplage 250, 500, 1.000 Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in de regio Antwerpen. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze bestickering.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Sticker op 2 wagens
Ik wil bekendheid voor mijn zaak via een sticker op de achterruit van mijn beide wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Erembodegem (Aalst). Zie verderop in de offerteaanvraag voor wat er op moet komen + de URL van de site van deze klant. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestickering wagen
Ik wil mijn lichte vracht bestickeren (VolksWagen Transporter 4). Bobex kwaliteitscontrole, op 03/06/2009: Bedankt voor uw op maat gemaakte offerte met volledig gedetailleerde omschrijvingen.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Bestickering modefabriek
Modefabriek is een Business to Business beurs. De beurs vindt plaats in 7 hallen in een complex. Er zijn 9 verschillende segmenten waar 450 standhouders worden ingedeeld. Op de stands dienen stickers met standnummer en label naam te worden geplaatst. Verder hebben we stickers nodig voor de beweg wijzing. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/03/2009: De koper heeft minstens 450 stickers nodig(voor elke stand). Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles is zeer vlot en duidelijk verlopen. Reden waarom er nog met geen enkele leverancier tot ..."

R. Van Den Eynde

"Zeer nuttige dienst!"

J. Heirbaut


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.