Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bestek zonnepaneel: Ontvang snel meerdere gratis offertesBestek zonnepaneel-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Andries
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en zuidgericht, 6 personen, opp. +40m˛. Kan nog redelijk snel.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Wemmel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, 5000 kwh, opp. +40m˛, wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Ingelmunster
Beste, Ik bezit een halfopen huis van 1960. Deze heeft een 6m brede gevel en een bijgebouw van 2,80m breedte . Ik woon momenteel alleen, doch zijn de verwachtingen dat we hier met 4 mensen gaan wonen. Verwarming op gas. Gewone rode dakpannen op het dak. Geen Veluxen of dakramen aanwezig, wel 1 gemetste schouw aan de zijkant met de buur. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Tom V. H.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneln voor een woning in Heusden-Zolder
Ik heb momenteel een dagverbruik van 1925 km en een nachtverbruik van 2361 kw. Ik had graag dit volledige verbruik opgevangen via zonnepanelen. Op het zuidelijke gelegen gedeelte heb ik zo'n 21m2 vrij. Hier staat enkel een schouw. Er is in de tuin ook een boom die misschien voor wat schaduw zorgt maar deze kan verwijderd worden indien nodig. Uit esthetische standpunten wens ik graag volledig zwarte zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bakkerij in Maldegem.
Ik had graag de mogelijkheden bekeken voor de plaatsing van zonnepanelen op het dak van de bakkerij. Hier is ook mijn privé gevestigd dus de energie zak door beide gebruikt worden. In totaal is mijn energie verbruik 24.000 kw op jaarbasis. Ik heb ene roofing dak van 180m2. Hier zitten wel een grote schouw en dankkoepel in dus de beschikbare oppervlakte zak iets kleiner zijn. Het dak is 3 of 4 jaar geleden nog volledig vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Watou
Ik had graag zonnepanelen willen plaatsen op het hellend dak van ons landbouw bedrijfje. We hebben meer dan 200m˛ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 34000KWh. Graag een vrijblijvende offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Moerbeke-Waas
Ik wil graag nakijken of het rendabel voor mij is om zonnepanelen te plaatsen. Ik verblijf namelijk enkel in de wintermaanden in België. Ik heb een huis met een hellend vlak gericht naar de zuidkant. Hier staan in het westen wel een rij bomen. Dit dak is tussen de 50-60m2, met een veluxenraam en dakpannen. Ik betaal momenteel, voor zowel mijn atelier en de woning zo'n 300€ per maand aan elektriciteit. Graag een bestek voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Geen regioZonnepanelen voor een woning in Sint Jansteen
Ik heb een zuidelijk gericht dak met dakpannen, merk sneldekkers. Ik heb echter wel 3 zeer grote veluxramen en schat de oppervlakte dus tussen de 40-55m2. Graag had ik voor 4000kw groene stroom opgewekt. Graag een raming van de kostprijs en installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Iddergem
Graag een offerte van zonnepanelen. De woning word zowel privé als zakelijk gebruikt. Mogelijkheid op 7 hectare grond en plat dak van 200m˛ zonnepanelen plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit. piek 2406Kwh, dal 3000Kwh excl. nacht (verwarming) 26616Kwh
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Hoeselt
We wensen de mogelijkheden en de totale prijs te berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op ons nieuw bedrijfsgebouw. Het is een dak van 35x15m met een glaskoepel van 3x10m . We zijn actief in de bouw en onze verbruik is zo'n 8000kw per jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Ronse
Ik wens tegen midden 2013 zonnepanelen te plaatsen op het dak. We hebben geen interesse om terug stroom terug te sturen op het net en wensen dus enkel on eigen vermogen, +- 4000kw, te bekomen in zonne-energie. Het dak is met de voorkant zuidoostelijk gericht. Hier liggen reeds thermische panelen maar er is nog zeker een 30 tot 40m2 vrij. Het is een nieuwbouwwoning waar we sinds 7 maanden inwonen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeveren
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik wens deze op mijn garage met ongeveer 20m˛ beschikbare oppervlakte. Het is een hellend dak naar het zuiden gericht en 45 graden. Jaarlijks verbruik 2200Kwh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tienen
Tegen April 2013 wens ik zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een puntdak van een stal die we nog aan het verbouwen zijn. Deze is 7m op 8m. Ik had nu al graag wat offertes willen ontvangen om te kijken of het haalbaar voor ons is om die te plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Herent
Ik ben me aan het verdiepen in de zonnepanelen. Het huis is naar het zuiden gericht. Ik heb een plat dak met ongeveer 40m˛ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is een goeie 4000Kwh. De offerte graag voor elektriciteit, warm water en verwarming. Bij voorbaat dank.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Lanaken
Ik wens deze panelen volgend jaar in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een zadeldak met een oost en west oriëntatie heeft. De beschikbare oppervlakte hiervan is zo'n 50m2. Graag had ik met u een afspraak gemaakt om ter plaatsen de mogelijkheden te bespreken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Ik heb een zadeldak van ongeveer 70m˛. Het dak is 45 graden en zuidoost gericht. Ik ben geďnteresseerd in zowel zonnepanelen als zonneboilers. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorbaat dank.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Muizen
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen voor het elektriciteitsverbruik. We hebben een hellend dak van ongeveer 50m˛ beschikbare oppervlakte. Jaarlijks verbruiken we 6000KWh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kortrijk
Deze panelen zijn eigenlijk bedoeld voor twee gebouwen n. Het platte dak van het gebouw waar de panelen geplaatst worden heeft ongeveer 70m2 een vrij ruimte. Dit is een plat dak met roofing op isolatie. Aangezien dit nieuwe gebouwen zijn heb ik nog geen idee van het energieverbruik. De bomen worden binnenkort gerooid. Vervolgens zou ik de panelen willen plaatsen in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Nevele
Ik heb een zuidelijk gericht dak van ongeveer 50m2. Ik zou hierop zonnepanelen willen plaatsen voor te voldoen in mijn dagelijkse energiebehoefte. Ik heb een nieuwbouwwoning van ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostende
2 jaar geleden hebben we een woning gekocht waarbij we veelte veel elektriciteit verbruiken. Slecht geďsoleerd onder andere. We hebben uiteindelijk toch de zolder geďsoleerd en het een en het andere bijgewerkt. Nu hadden we gedacht om zonnepanelen te plaatsen om zo dan weer te bezuinigen met het elektriciteit. We hebben een schuine dak van 40ŕ50m˛. Hartelijk dank voor de offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Staden
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik heb een plat dak met 150m˛ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is tamelijk veel 15000Kwh.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vilvoorde
Ik woon in een belle etage rijwoning. Het dak is zuid/zuidoostelijk gericht met dakpannen. Behalve twee veluxen en twee schouwen kan de volledige oppervlakte van het dak gebruikt worden. De woning is goed geďsoleerd en bewoond door 4 personen. Maandelijks betalen wij ongeveer 270 €.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Erpe-Mere
Ik heb een dak uit dakpannen. Dit bestaat eigenlijk uit twee delen aan de achterkant waarbij het het dak van het zuiden het beste licht (gericht naar het zuiden) Is het mogelijk om iemand lang te sturen om ter plaatse te komen kijken, ik ben altijd op dit nummer bereikbaar. We wonen met 2 personen in het huis. Mijn verbruik tijdens de piekuren is 2355 kwh en tijdens de daluren 2078 kwh.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Sterrebeek
Ik vermoed dat ik de panelen binnen 6 maanden, een jaar maximum zal plaatsen. Zeker na deze winter maar voor de de volgende. Het dak is een zuidelijk gericht pannendak van ongeveer 7x10m. De oppervlakte is volledig vrij en ik heb ook nergens last van schaduwen. ik heb geen idee van mijn jaarlijks verbruik maar momenteel betalen we 200€ per maand voor de combinatie gas en elektriciteit.

Bestek zonnepaneel

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben aangenaam verrast dat er een internet-platform bestaat om leveranciers te zoeken voor sp..."

"Tevreden, snel enkele voorstellen gekregen. Ga dit nog gebruiken."

K. Planckaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.