Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bellen klanten: Ontvang snel meerdere gratis offertesBellen klanten-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Telefonisch verkopen
Telesales bedrijf: telefonische verkoop van internet visibiliteit d.m.v. publi-redactionele artikels op City Portals met hoge visibiliteit. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Telemarketing service prospectie deelnemers handelsmissie
Voor een Nederlandse overheid organiseren wij een viertal keer per jaar handelsmissies naar BelgiŽ ten behoeve van Nederlandse KMO, telkens in andere economische sectoren (metaal, bloemen, scheikunde, enzovoort). Wij mikken telkens op 16 deelnemers die eerst schriftelijk worden benaderd, vervolgens telefonisch, waarna een schriftelijke bevestiging volgt van de inhoud van het telefoongesprek (de teksten en scripts worden door ons aangeleverd maar moeten we gepersonaliseerd worden). Wij zoeken een callcenter dat deze opdracht aankan. Budget zal achteraf worden besproken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Telemarketing digitaal product
Voor een digitaal product zijn wij op zoek naar een bedrijf dat het product kan aanprijzen bij een bepaalde doelgroep (geen database ter onze beschikking). Uitvoering in het Nederlands, geen bepaald uurrooster. Opdracht: onbepaalde duur.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Generen van afspraken voor vertegenwoordigers
We zijn op zoek naar een callcenter dat een zeer talentvolle outbound operator heeft om afspraken te bellen voor onze vertegenwoordigers (B2B gericht). Opdracht: leads, afspraken maken voor vertegenwoordigers. Duurtijd: afhankelijk van kwaliteit kan dit continu zijn. Een 30-tal effectieve en kwalitatieve afspraken worden er verwacht per week. Taal: Nederlands.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Afspraken genereren voor telecommunicatie bedrijf B2B
Graag zouden wij willen weten hoeveel het zou kosten om met een call center te gaan samenwerken. Wij zijn 3 vertegenwoordigers en zoeken medewerkers om afspraken te genereren, graag minstens 2 afspraken per dag en per vertegenwoordiger. Wij beschikken zelf over leads, wij werken B2B en het zijn dan voornamelijk kmo's die zullen moeten opgebeld worden. Alvast bedankt. Agenda vullen met afspraken
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Offerte telemarketing en call center
Is het mogelijk om wat inlichtingen alsook eventueel een prijsofferte te ontvangen voor een telemarketing systeem, dit voor het verkopen of aanprijzen van onze goederen en diensten door direct contact te maken via een telefonisch gesprek met potentiŽle klanten. Met dank. telemarketing
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen

Ik zoek een bedrijf dat helpt nieuwe potentiŽle klanten te verzamelen. Concreet is het de bedoeling dat het bedrijf mensen opbelt om een afspraak te regelen waar wij langs kunnen gaan. Mogelijk worden gegevens van potentiŽle klanten, zoals de straat waar deze klanten wonen, reeds door ons doorgegeven.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen

Wij hebben verschillende klanten in de zorgsector en de horeca en hebben deze opgenomen in onze eigen database. Deze database wensen wij uit te breiden zodat wij ook zicht krijgen op onze niet-klanten. Hiervoor wensen wij beroep te doen op een callcenter. Het is de bedoeling dat de zorginstellingen (ziekenhuizen, rvtís, etc) en de horeca (restaurants en hotels) op te bellen en een aantal gerichte vragen te stellen. Adressen hebben wij niet beschikbaar. Die moeten jullie kunnen aanleveren. Regio is volledig BelgiŽ.

Bellen klanten

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede dienst!"

K. Art

"We hebben nog geen definitieve beslissing genomen over de keuze van leverancier, maar zijn heel..."

R. Roelens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.