Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Belgacom telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelgacom telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Halle
Didactische telefooncentrale Uit het leerplan: een professioneel ingericht werkeiland per 4 leerlingen met één pc per leerling, één telefoon met een doodschakelsysteem. Concreet Enkel intern gebruik. Opname van de gesprekken mogelijk. 4 telefoons met draaibare steun per werkeiland. 1 telefoon bij de centrale voor de leerkracht.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een wachtpost in Herentals
Ik wens graag een offerte voor een centrale voor wachtposten voor huisartsen. Dit gaat over een centrale dispatching die telefoontoestellen zullen voorzien op drie verschillende plaatsen. Dit zullen er minimum 10 zijn. Het gaat over de vervanging van een huidige centrale van Belgacom waarop nu 5 toestellen staan. Ook noodzakelijk is VoIP, automatische doorschakeling naar gsm nummers en de mogelijkheid om extra lijnen te plaatsen voor faxapparaten , alarmlijnen, etc...
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een praktijk in Sint-Kathelijne-Waver
Dit is een centrale voor huisartsenpraktijk. Hierop staan momenteel 3 nummers, waarvan 1 inkomend, 1 inkomende faxlijn, 1 extra nummer waarop een andere praktijk doorschakelt. Onze huidige Belgacom centrale is erg duur voor wat het moet doen. Momenteel hebben we 4 binnentoestellen. We wensen dit op te trekken naar eventueel 5-6 toestellen. Antwoordapparaat en doorschakelen zijn uiteraard noodzakelijk.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Ekeren
Wij hebben reeds al een bestaande telefooncentrale bij Hexacom maar die is al redelijk oud en we zouden graag willen overschakelen naar een andere leverancier. Het zou moeten gaan om 10 à 15 telefoontoestellen die zouden moeten aangesloten worden op de centrale. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Knokke
Dit is voor de vervanging van een oudere Belgacom centrale. We wensen hierop zeker een 4 tal toestellen en een aparte faxlijn erop aan te sluiten. Naast antwoordapparaat, wachtlijn met muziekje en uiteraard doodschakelmodus zijn er geen andere vereisten behalve een degelijk en gebruiksvriendelijk centrale.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefoonccentrale voor een vzw in Sint-Niklaas
We zoeken een automatisch doorschakelsysteem voor een gsm-nummer dat tussen vaste tijdstippen doorgeschakeld wordt naar een ander gsm nummer. Dit nummer varieert per dag. Buiten deze tijdstippen moet een voicemail actief zijn. Graag zouden we het systeem zelf willen beheren, omdat telefoonnummers nogal eens wisselen. Graag de mogelijkheden met bijbehorende kosten. 7 tal telefoontoestellen, elke dag naar een ander.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Onze huidig contract bij Belgacom loopt weldra , november, ten einde. Daarom dat we nu op zoeken zijn naar andere leveranciers in de markt. We hebben een centrale nodig voor in totaal 28 draagbare telefoontoestellen. Hier komen ook nog 1 1 digitale fax, 8 directe nummers, 3 analoge lijnen (personenlift en alarm) 2 adsl lijnen , 7 idsn lijnen en tenslotte nog 2 lijnen die bij Belgacom zelf dienen te blijven. Ook hebben we een centrale met antwoordapparaat met wachtlijn , keuzemenu en mogelijkheid een boodschap voor de klant te geven.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige verouderde Belgacom centrale. We wensen een centrale waarop een minimum van 8 toestellen kan worden op geplaatst over 4 aparte lijnen , waarvan een faxlijn. We wensen een centrale voor onderling doorschakelen, keuzemenu, wachtlijn, ... Graag een gerichte offerte en ook meer informatie over de kostprijs en eventueel onderhoud.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Steenokkerzeel
We gebruiken momenteel een Belgacom telefooncentrale maar zijn hier niet langer tevreden over. Vanaf het moment dat ons contract afloopt wensen we dan ook over te stappen? We hebben een centrale met 4 lijnen, 1 aparte faxlijn en ook nog een bankcontact die hierop is aangesloten. Aangezien we nogal veel naar het buitenland bellen wensen we ook een offerte voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een arts in Dilbeek
Het probleem is dat ik momenteel geen bereik heb over het hele huis met een looptoestel. Ik wens een telefooncentrale met minstens 4 posten waarvan 2 draagbaar. Uitbreiding en later plaatsen van een alarmlijn is mogelijk. Ook wens ik een aparte prijsofferte voor een voip centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout
Momenteel heb ik reeds een centrale van Belgacom. Ik wens echter over te schakelen op een voip centrale. Hierop moeten minstens 6 toestellen worden aangesloten, met mogelijkheid tot uitbreiding. Naast de voip heb ik ook herkenning van lijn, antwoordapparaat en doodschakelmodus nodig. Er komen twee aparte telefoonlijnen binnen.
Telefooncentrale
Limburg
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een nieuw kantoor in Helchteren
Wij starten medio 2013 met een businesscenter op kleine schaal. Verhuur van 5 kantoorruimten met ieder een eigen telefoonlijn. Graag offerte en info over uw systeem. Naar schatting zal het gaan om een 10-tal toestellen die aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diest
We zouden willen beginnen met 4 toestellen maar dit kan later nog uitgebreid worden. Graag een centrale met antwoordapparaat. Intern werken we met verschillende nummers die onderling moeten kunnen doorschakelen en elk apart moeten worden opgebeld.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale met de mogelijkheid over het internet te bellen, Limburg
Ik ben op zoek naar een centrale die kan bellen over het internet. In het totaal zouden er een 30-tal toestellen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De nieuwe dienst zou in werking moeten treden in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Telefooncentrale
Henegouwen
De mogelijkheden van een telefooncentrale
Ik heb momenteel 4 toestellen en had graag eens de mogelijkheden geweten van een telefooncentrale. Het is niet super dringend. Graag contact via e-mail in eerste instantie daar ik momenteel in het buitenland vertoef. Ik neem daarna wel zelf terug contact met u op.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bank in Oost-Vlaanderen.
Ik ga na nieuwjaar verhuizen naar een nieuw pand. Daar had ik een nieuw telefooncentrale willen plaatsen. Aangezien we een bank zijn moet ook via het telefooncentrale bekeken worden met een systeem voor veiligheid. De centrale zal 6 telefoontoestellen hebben. Alvast bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvergelijking van een bestaand telefooncentrale. We hebben 12 telefoontoestellen die aangesloten moeten worden aan de telefooncentrale. Bedankt voor het voorstel!
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een cafe in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale vervangen. Aan te sluiten toestellen : 1-4 Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een telefooncentrale. Ik zit momenteel bij belgacom met mijn gewone lijnen. Wat zijn de voordelen van een telefooncentrale? Ik wil dan graag 2 telefoonlijnen aansluiten. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we een VOIP cisco-telefooncentrale met dect-toestellen. We zijn op zoek naar een eenvoudige, gebruiks- en prijsvriendelijke oplossing. Geen toeters en bellen, alleen bellen en voicemail zijn belangrijk. Wij wensen hiervan gebruik te maken voor het einde van dit jaar.
Telefooncentrale
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een tiental telefoontoestellen. Graag een offerte van verschillende leveranciers. Alvast bedankt!
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Prijsofferte telefooncentrale voor medisch praktijk in Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voor telefooncentrale met 3 telefoontoestellen, antwoordapparaat en mogelijkheid om door te verbinden. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor nieuw bedrijf in Antwerpen
Prijsofferte voor een nieuwe telefooncentrale, dit voor een bedrijf in oprichting. Wij zouden graag beginnen met 2 telefoontoestellen. Bedrijf staat op punt te starten: begin juli/begin augustus. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben vrij DRINGEND een nieuwe telefooncentrale nodig aangezien wij vanaf 30-06 nieuwe burelen hebben! In totaal tussen 20 à 25 telefoontoestellen.

Belgacom telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Dank u voor de goede hulp!"

M. derkoningen

"Best tevreden. Dankzij visites aan huis van vertegenwoordigers hebben we nu een beter zicht op ..."

L. Wuyts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.