Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Belgacom: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelgacom-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een praktijk in Kontich
De bestaande telefooncentrale van Belgacom . Deze is verouderd. Nu 5 toestellen maar we willen uit breidien naar 10. 1 idsl lijn. Toestellen in woning en praktijk.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
telefooncentrale voor een Hotel in Knokke
We zoeken een offerte voor een nieuwe telefooncentrale voor een hotel. Dit is voor zo'n 15 toestellen. momenteel gebruiken we een oude analoge centrale van Belgacom die direct contact zoekt met de algemene centrale. We zoeken hiervoor nu een praktischer en modernere oplossing. Zowel VoIP als analoog mag hiervoor bekeken worden. Er zijn verschillende lijnen onder andere ook 3 faxlijnen en momenteel hebben we 4 betaalterminals op deze telefooncentrale aangelsoten; maar deze kunnen eventueel ook op het internet komen.
VOIP telefonie
Vlaams Brabant
VoIP telefooncentrale voor een garge in Webbekom
Graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheid en de voordelen van over te stappen op VoIP. We hebben nu een Belgacom telefooncentrale met 5 toestellen waarvan een draagbaar. Hierop komen verschillende lijnen binnen, waaronder een faxlijn. Is het mogelijk deze huidige centrale te behouden en wat zou de prijs zijn voor deze uit te breiden of een nieuwe VoIP centrale te plaatsen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een praktijk in Sint-Kathelijne-Waver
Dit is een centrale voor huisartsenpraktijk. Hierop staan momenteel 3 nummers, waarvan 1 inkomend, 1 inkomende faxlijn, 1 extra nummer waarop een andere praktijk doorschakelt. Onze huidige Belgacom centrale is erg duur voor wat het moet doen. Momenteel hebben we 4 binnentoestellen. We wensen dit op te trekken naar eventueel 5-6 toestellen. Antwoordapparaat en doorschakelen zijn uiteraard noodzakelijk.
Installatie telefooncentrales
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Genk
Ikzelf ben de mede-beslissingsnemer in dit project. Momenteel maken we gebruik van een suwire van Belgacom. We wensen echter over te schakelen op een volledige centrale. Hierop zal 1 hoofdtoestel en een 4-tal andere toestellen. Verder komen hierop 1 faxlijn en eventueel een alarmlijn. Momenteel hebben we geen elektriciteitsvoorziening .Dus we maken nu gebruik van een stroomgroep. Is het mogelijk om wat meer praktische informatie te geven over de mogelijke opties op deze telefooncentrale , U mag deze dan ook als opties opnemen in de prijsofferte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Onze huidig contract bij Belgacom loopt weldra , november, ten einde. Daarom dat we nu op zoeken zijn naar andere leveranciers in de markt. We hebben een centrale nodig voor in totaal 28 draagbare telefoontoestellen. Hier komen ook nog 1 1 digitale fax, 8 directe nummers, 3 analoge lijnen (personenlift en alarm) 2 adsl lijnen , 7 idsn lijnen en tenslotte nog 2 lijnen die bij Belgacom zelf dienen te blijven. Ook hebben we een centrale met antwoordapparaat met wachtlijn , keuzemenu en mogelijkheid een boodschap voor de klant te geven.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige verouderde Belgacom centrale. We wensen een centrale waarop een minimum van 8 toestellen kan worden op geplaatst over 4 aparte lijnen , waarvan een faxlijn. We wensen een centrale voor onderling doorschakelen, keuzemenu, wachtlijn, ... Graag een gerichte offerte en ook meer informatie over de kostprijs en eventueel onderhoud.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een dokter in Turnhout
Op dit moment hebben we een sterk verouderde centrale van Belgacom. Ik wens nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leverancier. Ik heb twee buitenlijnen die intern verdeeld worden over vier toestellen. Ik wens een centrale met interne doorschakeling. Verder mag u ook verdere informatie en een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een tuincentra in Kalmthout
Momenteel maken we gebruik van een centrale van Belgacom. Omdat ons huidige contract is afgelopen zouden we nu graag de prijzen vergelijken met andere leveranciers. Er zullen 10 draagbare toestellen, 1 vast toestel, een faxlijn en eventueel ook een alarmlijn op geplaatst worden. Ik wens eventueel ook een te kijken voor een Voip centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een School in Brugge
We hebben momenteel een oudere Belgacom centrale die we wensen te vervangen door een moderne centrale. Hierop moeten 6 vaste toestellen en een faxlijn op worden aangesloten. Graag hadden we ook een aparte offerte en verdere informatie voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te maken met onze huidige leverancier, Belgacom. Ik ben vooral ge´nteresseerd in een VoIP centrale, gelieve hierover meer informatie te sturen over werking, instalatie en kostprijs. Ik gebruik momenteel 11-13 toestellen. Er moet ook een mogelijkheid zijn om andere lijnen, fax , alarm enz.. op deze centrale aan te sluiten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Rupelmonde
Graag hadden we een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier, Belgacom, aangezien ons contract binnenkort afloopt. Hier moeten 5 telefoonlijnen, een Idsl lijn en een fax lijn op worden aangesloten. Graag ook verdere informatie en een aparte offerte voor de kostprijs en mogelijkheden van een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
We wensen een vergelijking te maken met onze huidige leverancier , Belgacom. Er zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten samen met een faxlijn. Ik wens een uitgebreide offerte met ook een voorstel voor een voip centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout
Momenteel heb ik reeds een centrale van Belgacom. Ik wens echter over te schakelen op een voip centrale. Hierop moeten minstens 6 toestellen worden aangesloten, met mogelijkheid tot uitbreiding. Naast de voip heb ik ook herkenning van lijn, antwoordapparaat en doodschakelmodus nodig. Er komen twee aparte telefoonlijnen binnen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Zwijnaarde
Momenteel hebben we een zeer oude telefooncentrale van Belgacom die we hebben aangekocht. Na prijsvergelijking zouden we deze willen laten vervangen door een nieuw toestel. Hierop moeten 9 tot 10 telefoontoestellen op worden aangesloten plus een server en faxlijn. We zijn niet ge´nteresseerd in een voip centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag verdere informatie over een installatie van een voip telefooncentrale. We hebben momenteel een Belgacom centrale. Hierop moeten in totaal 4 draagbare toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ninove
We hebben momenteel een telefooncentrale van Belgacom. Omdat ons contract binnenkort afloopt wensen we graag een prijsvergelijking met andere telefooncentrales door te voeren. Er moeten 8 telefoontoestellen worden aangesloten op deze centrale samen met een aparte faxlijn en de deurbel. Ik wens ook een aparte offerte voor een Voip centrale te ontvangen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diest
We zouden willen beginnen met 4 toestellen maar dit kan later nog uitgebreid worden. Graag een centrale met antwoordapparaat. Intern werken we met verschillende nummers die onderling moeten kunnen doorschakelen en elk apart moeten worden opgebeld.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oud-Turnhout.
Graag een offerte van een telefooncentrale. We hebben een oude telefooncentrale die 12 jaar oud is. Die is aan vernieuwing toe. Nu snap ik de technologie van tegenwoordig niet over VoIP. Ik had graag nader uitleg willen ontvangen daaromtrent. 6 telefoontoestellen wens ik aan de telefooncentrale te sluiten.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Limburg.
Graag een offerte van een telefooncentrale, we zijn een dokterspraktijk en hebben al een telefooncentrale die aan vervanging toe is. We willen overschakelen op VoIP. Aantal telefoontoestellen aan te sluiten : 5Ó9.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik zou daarbij graag 3 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast bedankt voor het prijsvoorstel!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een servicebureau in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van telefooncentrale. Ik wil daarbij graag 4 telefoontoestellen aansluiten. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale met de mogelijkheid over het internet te bellen, Limburg
Ik ben op zoek naar een centrale die kan bellen over het internet. In het totaal zouden er een 30-tal toestellen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De nieuwe dienst zou in werking moeten treden in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben sinds 2 jaar een telefooncentrale. We hebben daarbij 15 telefoontoestellen aangesloten. Graag een offerte van een telefooncentrale met VoIP. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een immokantoor in West-Vlaanderen.
We hebben een telefooncentrale van zo een 15 jaar oud. We krijgen een nieuwe vestiging erbij. Zodoende willen we dan ook een mogelijkheid gaan bekijken om een connectie te kunnen laten maken met deze vestigingen. Graag een offerte van een telefooncentrale voor 5 telefoontoestellen per vestiging.

Belgacom

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer handig systeem dit Bobex geheel, eenvoudig, met een niet te opdringerige follow up, en een..."

R. Meesen

"Dit is een uitstekende site. Gemakkelijk, want anders moet je steeds zelf op zoek om te vergeli..."

D. abts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.