Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Belettering spandoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelettering spandoek-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Carwrapping van een Renault Mégane Break
Graag uw offerte voor carwrapping van een Renault Mégane Break naar aanleiding van ons Jazzevent. Bobex kwaliteitscontrole: Het materiaal wordt zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsofferte. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Stickers, spandoeken en vlaggen
Ik ben op zoek naar stickers voor opleggers (groot), spandoeken + vlaggen voor gebouwen. Voor een nieuw gebouw, zaken moeten op maat gemaakt worden. Wij hebben momenteel een wagenpark van een 70-tal voertuigen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 1830 Machelen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Stickers op achterruit wagens
Voor onze nieuwe zaak zijn we op zoek naar een offerte voor stickers voor op de achterruit van de wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Drukken van spandoek voor vastgoedkantoor
Ik had graag een aanvraag gedaan voor een spandoek van 3 m breed op 2 m hoog, bedrukt en ook opgespannen op een frame om buiten te plaatsen. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Offerte voertuigbelettering
Graag had ik een offerte ontvangen voor voertuigbelettering in de vorm van een doorzichtige folie voor de achterruit en magnetische film voor het koetswerk. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo en begeleidende tekst zal worden aangeleverd. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Paneel voor aankondiging bouwproject
Voor de aankondiging van een bouwproject had ik graag een paneel (of een zeil) van 1m bij 3m laten maken. Het paneel/doek zou een foto moeten zijn van het vooraanzicht, met daarnaast wat algemene info over het project. Om het ontwerp op het paneel te plaatsen, zal ik een PDF-schets aanbieden van de voorgevel die dan kan ingekleurd worden om op het paneel te plaatsen. Het paneel mag zo snel mogelijk geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een bouwproject te Knokke, waarbij enkele appartementen te koop worden aangeboden. Graag uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Belettering wagens vinyl
Graag de belettering (vinyl) van 2 patrouillewagens van het type Ford Fiesta model 2010, wat er beletterd moet worden: motorkap, 2x zijde + achterkant. Afmetingen: zie type voertuig. Logo: geel-rood-zwart, rest is zwart/wit. Logo & design wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: bewakingsbedrijf gelegen te Brussel. Graag een offerte en/of afspraak. Contact rechtstreeks via e-mail. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukken spandoeken in frame
Drukken van twee spandoeken in frame voor de buitengevel waarvan een van 2,80m x 1m en een andere van 3,80m x 1,3m (frame is dan 20cm groter). Spandoeken bedrukt in full colour. We leveren zelf het ontwerp aan. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag op Bobex. Sportdienst is gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een offerte inclusief levering en plaatsing. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering wagens + spandoeken
Graag de belettering van een auto (achterruit), afmetingen maximum 50cm x 60cm, belettering van mijn bestelwagen, peugeot Boxer, afmetingen 70cm x 1,50cm (x 2: zijkanten) alsook het drukken van minstens 2 spandoeken voor mijn magazijn (voorkant/achterkant), afmetingen: 1,50m x 3m. Druk: maximum 3 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag een prijsofferte en eventueel een afspraak. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Dringend drukken doek indoor tv opname
Graag het drukken van een doek met afmetingen B2m x H2.50m, graag mat, full colour. De opname gaat door in een studio-boomhut, vandaar dat het doek het bos moet gaan voorstellen die je vanuit de raam kan zien. Wij leveren het materiaal zelf aan, foto van het bos in hoge resolutie (300dpi). Dringend project, woensdagavond (24-11-2010) moet dit af zijn. Indoor tv opname vandaar dat het doek geen licht moet gaan reflecteren. Bobex kwaliteitscontrole: Cabaret en kindertheater. Graag een offerte en leveringstermijn. De klant kan ook zelf het materiaal komen ophalen wanneer afgewerkt. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering jeugdlokaal
Wij wensen de naam van onze jeugdbeweging op ons lokaal te laten zetten. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Afmetingen: 10m x 1m. Bedankt voor uw prijsofferte om de naam op de gevel van het lokaal of eventueel op een spandoek/vlag te maken.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering spandoek
Graag een prijs voor een spandoek die we tijdens verbouwingswerken aan de voorgevel kunnen hangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/01/2009: Er kan een PDF aangeleverd worden met hetgene dat op het spandoek moet komen. Afmeting ongeveer 3 x 2 m (b x h). Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede service, aan te raden."

S. Dujardyn

"Verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.