Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Belettering gevel: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelettering gevel-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Bord voor aanduiding zone
Wij zijn op zoek naar een aanduiding voor onze aanleverzone. Op een weersbestendig bord om tegen het gebouw te vijzen. Het opschrift moet receiving worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het bord moet de afmetingen hebben van 1.05m/0.60m. De belettering 13cm hoogte. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering voor een particulier in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zandstraalfolie maakt met een tekening of loge voor op glazen deuren van 68cm en 88 cm breed. We hebben zelf geen ontwerp en zouden graag kiezen uit bestaande ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan over een eigen onderwerp dat op een 4-tal glazen deuren moet worden aangebracht
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Gevelbanners voor café
Ik ben op zoek naar gevel-banners, tot 4 stuks met bevestiging. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 2,5m à 3m op 1m. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bedrukken van gevel chevalets
Ik zou graag prijs aanvragen voor 2.500 gevel chevalets. Het gaat hier om bordjes die aan de gevel worden gehangen van kantoren (vorm: driehoek). Druk in quadri. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een grafisch designer, deze had graag geweten welke afmetingen mogelijk zijn alsook wat standaard grootte is. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Gevel belettering
Gevel belettering. Wat precies moet nog besproken worden, wellicht verf of vinyl. Het betreft een gevel van 30 meter. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Nederlandse klant, maar betreft een gebouw in Antwerpen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Gevel en voertuigbelettering
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor de belettering van onze wagen en gevel. Graag een sticker in quadri voor de volledige achterruit alsook het eventueel aanbrengen van belettering aan de twee zijkanten. Ook wensen wij het zandstralen van onze glazen deuren. Graag een prijs voor deze belettering met en zonder grafische opmaak (prijs per m2). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant uit West-Vlaanderen. Deze hebben net een restaurant geopend, er blijft nog van alles te doen. Zekerheid voor langdurige samenwerking.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Gevelreclame koffiehuis Antwerpen
Ik ben op zoek naar een firma die de gevelreclame voor mijn koffiehuis zou kunnen voorzien. Is het mogelijk een voorstel te doen wat u het beste acht in mijn situatie (een plakkaat, een doek,...)? Ook had ik graag raambelettering gehad met de woorden: 'take away koffie' en 'gratis wifi'. Kan u mij hiervoor een offerte bezorgen a.u.b.? Bobex kwaliteitscontrole: We hebben de klant net aan de lijn gehad. In bijlage van de offerteaanvraag vindt u het logo en een foto van het pand (de reclame zou op de plek boven de ramen moeten komen). Bedankt voor uw prijsofferte. 5 meter breed op 1 meter hoog. 3 kleuren: Wit, zwart en rood.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering jeugdlokaal
Wij wensen de naam van onze jeugdbeweging op ons lokaal te laten zetten. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Afmetingen: 10m x 1m. Bedankt voor uw prijsofferte om de naam op de gevel van het lokaal of eventueel op een spandoek/vlag te maken.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex biedt een heel goede service omdat ik kan vergelijken en kiezen tussen de offertes en bed..."

F. Debel

"Ik ben tevreden van Bobex. Ik heb de aanvragen voor een waterverzachter on hold gezet omdat ik ..."

P. Verbruggen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.