Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Belettering: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelettering-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Verlicht 3D-belettering gevel
Verlicht 3D-belettering gevel, dit voor buiten op houten gevel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Prijs autosticker
Ik wil de prijs weten voor en autosticker ofwel in het wit of goud of goudgeel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Beletteren van een lichte vracht
Ik heb als wagen een lichte vracht en denk er over om die aan beide kanten te beletteren met onze logo en contactgegevens. De auto is iets meer dan 5m en de bedoeling is dat dit de deuren en een deel van de laadruimte omvat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs opgave. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
offerte aanvraag logo wagen
Ik heb als wagen een lichte vracht en denk er over om die aan beide kanten te beletteren met onze logo en contactgegevens. De auto is iets meer dan 5 m en de bedoeling is dat dit de deuren en een deel van de laadruimte omvat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs opgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Car wrapping
Ik ben op zoek naar iemand die een Audi kan inpakken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor dit bedrijf uit 2800 Mechelen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering achterruit en zijflanken van 15 auto's
Belettering achterruit en zijflanken van 15 auto's Achterruit: Witte sticker (85x35cm) Logo firma op zijflanken van auto (15x20cm) 11x witte sticker en 4x rode sticker + aanleveren 10 extra groto logo's + 20 kleine logo's. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw aparte offerteopgave voor het aanleveren van de letters + het plaatsen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering voor diverse zaken
Ik ben op zoek naar belettering voor een nieuwe "Praktijk Psychomotorische Therapie en Lichaamsgerichte Psychotherapie". Mogelijkheid voor het bedrukken van inkomdeur (dubbele met glazen), bedrukken van garagepoort met mat glas. Plaatsen van Forex borden. Plaatsen van lichtbak (elektriciteit en bouten reeds voorzien). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Verwachte afwerking in hedendaags design. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Belettering auto en spandoek
Ik ben een immobiliŽnkantoor aan het oprichten en had graag reeds een offerte ontvangen voor de belettering van een auto en spandoek. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is momenteel offertes aan het verzamelen, gaat van start binnen een 2 ŗ 3-tal maanden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor immobiliŽnkantoor
Wij zijn op zoek naar IMMOBORDEN in standaardmaat 50 x 70 cm in de kleuren zwart zilver. En 'verkocht' stickers voor op de borden met de volgende afmetingen voor de letters: 15 x 70 cm breedte en 11,5 cm hoogte. Bobex kwaliteitscontrole: Belettering voor een immobiliŽnkantoor.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van Citroen Jumper
Graag had ik volgende tekst op mijn transporter Citroen Jumper willen aanbrengen (website/wat we doen/e-mailadres = zie hieronder). Ik had gedacht om dit aan beide zijkanten te laten doen alsook aan de achterkant van mijn voertuig, eventueel ook voorkant. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gespecialiseerd in LED - NEON verlichting & chroom voor motoren. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Bestickering op auto's - CitroŽn C2
Zou u me een offerte kunnen bezorgen voor een bestickering met ons logo (cfr bijlage) op een CitroŽn C2? Graag prijs voor grote en duidelijke bestickering op: - Zijkanten links & rechts - Achterkant Ik neem aan dat de prijs ook in functie van de hoeveelheid stickers is? Kan je me hier een beeld van geven Bijvoorbeeld prijs voor 100, 200 en 400 stuks? Bobex kwaliteitscontrole: indien u bijkomende informatie nodig hebt, kunt u de klant steeds rechtstreeks bereiken. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering van Ford Transit busje vzw te Vlaams Brabant
Graag kreeg ik een offerte voor de belettering van een Ford Transit minibusje. In bijlage het ontwerp autobelettering dat we kregen van onze grafische vormgever alsook technische gegevens van dit busje. Kan het ontwerp in bijlage door u aangepast worden? kleiner op de minibusjes? Is logo aanbrengen in verschillende fases mogelijk? Zo ja wat is de kostprijs? Kan u een voorstel doen om de kostprijs te drukken? Is er garantie op die autobelettering? Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw, dienstverlening voor mensen met een handicap. Graag een prijsopgave voor de belettering van 1 busje alsook 10 busjes. Ontwerp graag navragen om deze via e-mail te ontvangen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering auto voor bedrijf in Destelbergen
Leverancier gezocht voor het beletteren van een Mercedes A (2 zijkanten + achterruit), bouwjaar 2002, dit voor het opstarten van een zelfstandige zaak. Bobex kwaliteitscontrole: Klant gelegen in Destelbergen, heeft al enkele ideeŽn. Graag eerst uw richtprijzen. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Drukken & aanbrengen van sticker op paardenvrachtwagen
Ik ben op zoek naar iemand die een sticker kan maken om op een paardenvrachtwagen te plaatsen. Betreft hier een Mercedes Sprinter. Sticker moet worden aangebracht zoals op foto in bijlage. Deadline: midden juli/augustus 2011. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen in B-1820 Melsbroek, Vl. Br. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Bestickeren van bestelwagen bouwfirma
Zou het mogelijk zijn om een offerte door te sturen voor het bestickeren van een bestelwagen, het gaat om een New Renault Master. Graag aanbrengen van een sticker achteraan, daarbij ook nog vooraan op de snuit en langs beide zijkanten. Totaal: 4 grote stickers met daarbij ook nog enkele kleine stickers langs alle kanten, 4 x 4 = 16 kleine stickers & 4 grote dus. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinschalige bouwfirma gelegen in Keerbergen, Vlaams-Brabant. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Drukken van sticker voor landbouwtoestel
Leverancier gezocht voor het drukken van een sticker voor op een landbouwtoestel (dorser New Holland cx 8050). De grootte is ongeveer 4,5m, de hoogte gaat van 50cm naar 30cm. Beide kanten zijn niet gelijk. Graag in de originele kleuren 5 zie website New Holland) of zwart-wit. Bobex kwaliteitscontrole: voor een ervaren bedrijf dat al meer dan tien jaar vakkundig zorg draagt voor landbouwwerken, grondwerken en groenvoorziening gelegen in West-Vlaanderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Drukken van stickers op achterruit van voertuig
ik had graag een prijsaanvraag gekregen voor reclame op de achterruit van een auto te plaatsen. Kleven jullie deze reclame ook op? Graag zwart/wit druk (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een brasserie in Brugge-Koolkerke. Alvast dank voor uw spoedige reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Langdurige bestickering van vitrine
Leverancier gezocht voor langdurige bestickering van een vitrine, van binnen te kleven en vanbuiten te zien, dit om vandalisme tegen te gaan. Afmetingen: 200cm x 50,5cm, druk in quadri. Wij leveren het materiaal zelf aan, zie definitief ontwerp in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Drukken van stickers + aanbrengen op bedrijfswagen
Graag uw offerte voor 5 stikkers: Stikker 1 + 2 Aantal: 2 (identieke stuks) Afmeting: 155 x 53 cm Kleuren: 3 kleuren (wit + grijs C0 M0 Y0 K20 + groen C23 + M0 + Y100 + K17) Drager: zelfklevend materiaal geschikt om blijvend op bestelwagen te kleven Opmaak: aangeleverd als illustrator eps-file Leveradres: wordt afgehaald Levertermijn: gelieve aantal productiedagen op te geven Stikker 3 Aantal: 1 Afmeting: 135 x 46 cm Kleuren: 3 kleuren (wit + grijs C0 M0 Y0 K20 + groen C23 + M0 + Y100 + K17) Drager: zelfklevend materiaal geschikt om blijvend op bestelwagen te kleven Opmaak: aangeleverd als illustrator eps-file Leveradres: wordt afgehaald Levertermijn: gelieve aantal productiedagen op te geven Stikker 4 + 5 Aantal: 2 (identieke stuks) Afmeting: 206 x 12 cm Kleuren: 1 kleur (wit) Drager: zelfklevend materiaal geschikt om blijvend op bestelwagen te kleven Opmaak: aangeleverd als illustrator eps-file Leveradres: wordt afgehaald Levertermijn: gelieve aantal productiedagen op te geven Plaatsing Graag apart uw prijs voor plaatsing op bestelwagen (twee zijkanten + achterzijde, zie pdf in bijlage) Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Mechelen. Dank voor een snel antwoord. Met vriendelijke groeten.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestickering meubelwagen
Leverancier gezocht voor de bestickering van een meubelwagen (Mercedes Sprinter), voorkant/achterkant en zijkant (zie voorbeeld in bijlage). Grafisch materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een verhuisfirma in Antwerpen, graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van wagens
Graag hadden wij een prijs gekregen voor de belettering van 15 wagens met onze logoís en website van EWG of UDC. Hieronder een overzicht: Opel Insigna - 1 x EWG Opel Astra Sports Tourer - 3 x EWG - 1 x UDC Opel Corsa 4-deurs - 5 x EWG - 2 x UDC Fiat Punto - 1 x EWG Opel Movano H2L2 - 1 x EWG Ford Bestelwagen - 1 x UDC Bij iedere wagen: Logo groot voorkap Logo linker voorportier Logo Rechter voorportier Website op achterzijde Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in werkkledij. Graag een gedetailleerde offerte VOOR eind deze week (zondag 15-05-2011). Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Beletteren van bedrijfswagen
Graag zou ik een prijsofferte willen aanvragen voor het beletteren van mijn bestelwagen Nissan Primastar. Deze is zwart en de belettering komt in rood/bordeaux, op 45į " VERBOUWINGS-& RENOVATIEWERKEN" daaronder horizontaal mijn naam en contactgegevens. Bobex kwaliteitscontrole: ongeveer 1,5m op 2m moet beletterd worden waarvan zijkanten en achterzijde half bedrukt, voorste zijde niet. Graag een ontwerp met jullie inspraak. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Belettering van auto/vensters/gevel/spandoeken
Leverancier gezocht voor het drukken van vynil. Wij hebben nodig: belettering (stickers) die we op de achterruit van onze wagens zouden aanbrengen (2-3 bedrijfsvoertuigen), formaat +/- 60cm; belettering van de vitrine; drukken van vlaggen/spandoeken voor het aanbrengen op onze gevels. 6 kleurendruk, standaardafmetingen. Voor meer informatie kunt u mij steeds rechtstreeks contacteren. Bobex kwaliteitscontrole: dierenspeciaalzaak gelegen in Limburg. De zaak is zo goed als klaar. Graag openingsreclame. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering glasetalage
Offertes voor de belettering van onze glasetalage. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant uit de provincie Antwerpen. Graag offerte via Bobex site.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Grote en kleine vlaggen
Voor een nieuw bedrijf ben ik op zoek naar grote en kleine vlaggen. Deze zullen dienen voor buiten of thuis aan de muur op te hangen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijslijst, voorwaarden, edm.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik werd opgebeld door meerdere aannemers. Bobex is dus een heel makkelijke service!"

E. Bortels

"Tevreden. Kreeg enkele relevante voorstellen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.