Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Beletteren: Ontvang snel meerdere gratis offertesBeletteren-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor autoruit
Belettering voor achteraan op de autoruit te kleven + kleinere stickers voor op de onderkant van de deuren van de auto te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3071 Erps Kwerps.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering jeugdlokaal
Wij wensen de naam van onze jeugdbeweging op ons lokaal te laten zetten. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Afmetingen: 10m x 1m. Bedankt voor uw prijsofferte om de naam op de gevel van het lokaal of eventueel op een spandoek/vlag te maken.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Printen en beletteren van 3 auto's
Wij zijn op zoek naar een partij om ons wagenpark te beletteren. Het ontwerp is volledig klaar en kan onmiddellijk drukklaar aangeleverd worden. De partij die we zoeken staat dus is voor het printen van het materiaal en het bekleven van de wagens. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: In bijlage kan u 3 bestanden vinden met daarin de ontwerpen op de desbetreffende modellen. Bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering winkelraam en banner
Ik start binnenkort een kapsalon en beautysalon. Ik wil mijn raam laten zandstralen in het wit, behalve het logo. De achtergrond van het logo, ongeveer 30 cm breed, dient in antracietgrijs te zijn. Het logo moet in het rood gemaakt worden. De onderkant van het raam is ongeveer 1.40 m lang en die wil ik in het wit met een stuk in het grijs belletert (de openingsuren). Dan zou ik ook nog een banner willen laten maken. De banner moet antracietgrijs zijn met rode logo. De banner dient 1.20 m lang en 40 cm breed te zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/01/2009: Dit is een herlancering van de offerteaanvraag van 19/12/2008. De layout van alles zal worden aangeleverd aan de drukker. De klant bevindt zich in 2610 Wilrijk. Gelieve een gedetailleerde offerte op te stellen.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum

"Handig!! De ondernemingen die ons contacteren zijn meer geneigd om offerte op te stellen dan o..."

T. De Vil


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.