Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukte t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukte t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (één van de school en één van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van t-shirts
Ik ben op zoek naar t-shirts bedrukt 1 kleur voorkant logo RH. Achterkant mag logo drukker opstaan, kostenbesparend voor iedereen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs voor 4 M, 10 L, 2 XL.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van 50 fluovestjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 50 fluovestjes voor kinderen met bedrukking op achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zouden moeten klaar zijn klaar voor woensdag 19 september. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte promotionele kledij
Ik zoek iets leuks om mijn bedrijf kenbaar te maken op een sport evenement. De kleur is wit en oranje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant denkt aan een 500-tal petjes, en liefst borduren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts, caps en sweaters
Graag prijsofferte voor: bedrukte, t-shirts (korte mouw) geen polo's, caps, sweaters met kap & rits opgedeeld naar kleurendruk (2 kleuren, 4 kleuren,...) Onderverdeeld in 2 maten L & XL Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave telkens per 100 stuks.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Loop t-shirts
Ik ben op zoek naar turquoise loop t-shirts, korte mouwen met zwarte opdruk. man 5 M en 10 L vrouw 5 S en 10 M Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 30 exemplaren met logo opdruk voor- en achteraan.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukking t-shirts en polo's
Wij willen 40 unisex t-shirts, 7 polo's voor vrouwen en 4 polo's voor mannen laten drukken. Vooraan moet er een kleine opdruk rechts boven komen en achteraan een grote opdruk in het midden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant vraagt om de polo's en t-shirts tegen midden oktober ten laatste geleverd te krijgen. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van T-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een 10-tal T-shirts van het merk Kustom Kit, model: Keyhole neck met onze logo. Graag het drukken van een woord op de mouw/borst, alsook een grote logo bedrukt op de rug. Kleur is gelijk. Maten liggen tussen de 36 en 44. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een leefschool gelegen in B-8670, provincie West-Vlaanderen. Graag een rechtstreekse prijsopgave. Dank u.
Promotiekledij
Limburg
Promo T-shirts
Wij hebben 1850 bedrukte basic t-shirts nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft B&C 150 gr korte mouw basic t-shirt gekleurd 1400 stuks en B&C Women only korte mouw gekleurd 450 stuks nodig. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van T-shirts voor evenement
Ter opening van een zeer speciaal evenement op 3,4 en 5 september 2010 zijn wij op zoek naar een drukkerij voor het bedrukken van een honderdtal t-shirts met korte mouwen. Deze in eerste plaats bedoeld voor de vrijwilligers, daarna ook voor het publiek. Deze t-shirts willen we laten bedrukken met a) eigen logo (deze kun je gaan bekijken op onze website), of b) het logo (voorkant, linksboven ter hoogte van borstkas) + de slogan "Don't be afraid of free thoughts" (achterkant, gecentreerd op de rug). Wit met Opdruk in 1 of 2 kleuren. Afmetingen zijn nog concreet te bepalen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit evenement neemt plaats in de regio van Antwerpen. T-shirts van verscheidene maten (van S tot XXL). Reactie via site.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts
Ik zoek 500 t-shirts met een bedrukking op de voor- en achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al verschillende keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Locatie: 9000 Gent? Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukte witte T-shirts
Graag de prijs inclusief transportkosten voor 120 stuks bedrukte witte T-shirts, om aan onze werknemers (en partner) te geven bij ons jaarlijks kerstfeest. Bobex commentaar 21/08/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze T-shirts.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts
Ik zou t-shirts willen in 2 kleuren (wit en geel), die aan de voorkant bedrukt is met ons logo blauw en geel) en aan de achterkant met de naam van het personeelslid en een nummer (voetbalshirtachtig)! Van iedere t-shirt zou er een verschillende naam en nummer moeten opstaan! In totaal een 60-tal! Bobex commentaar, op 11/02/2008: Vierde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Excellente service! Zowel het online systeem als de helpdesk (met zeer vriendelijk onthaal en ..."

P. Demeulenaere

"Bobex is een uiterst handig systeem wanneer men op zoek is naar leveranciers in een nieuw domei..."

A. Vandenberk


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.