Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukte polo: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukte polo-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van t-shirts
Ik ben op zoek naar t-shirts bedrukt 1 kleur voorkant logo RH. Achterkant mag logo drukker opstaan, kostenbesparend voor iedereen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs voor 4 M, 10 L, 2 XL.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken t-shirts en zakken
Offerte voor bedrukking t-shirts, zakken, petten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte promotionele kledij
Ik zoek iets leuks om mijn bedrijf kenbaar te maken op een sport evenement. De kleur is wit en oranje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant denkt aan een 500-tal petjes, en liefst borduren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte degelijke regenjas
We zijn op zoek naar een degelijke regenjas om aan te doen met een klantenevent. Kleur: blauw Bedrukking: wit (enkel vanachter) Bobex kwaliteitscontrole: Aantal: ongeveer 25 (verschillende maten, ook XXXL nodig). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts, caps en sweaters
Graag prijsofferte voor: bedrukte, t-shirts (korte mouw) geen polo's, caps, sweaters met kap & rits opgedeeld naar kleurendruk (2 kleuren, 4 kleuren,...) Onderverdeeld in 2 maten L & XL Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave telkens per 100 stuks.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukking t-shirts en polo's
Wij willen 40 unisex t-shirts, 7 polo's voor vrouwen en 4 polo's voor mannen laten drukken. Vooraan moet er een kleine opdruk rechts boven komen en achteraan een grote opdruk in het midden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant vraagt om de polo's en t-shirts tegen midden oktober ten laatste geleverd te krijgen. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Polo's en fleece XL
Wij zijn op zoek naar zowel polo's als fleece XL. Logo bedrukken boven op de rug. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Meise. Bedankt voor uw prijsofferte voor 8 zwarte polo's en 6 fleeces.
Promotiekledij
Limburg
Polo's unisex
Prijs voor 16 polo's, unisex of 10 dames- en 6 herenmodellen in verschillende maten. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie: Voeren. Deze polo's zouden met lange mouwen moeten zijn. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Promotiekledij
Ik ben op zoek naar teamkledij voor een menteam, graag 20 caps, 4 polo's alsook 4 sweat-shirts met logo borduren in 2 kleuren: groen en geel (zie bijlage). Maten en kleuren zijn te bespreken. De logo moet te zien zijn op de voorzijde, ongeveer 8cm x 8cm, op de rug moet er alleen tekst verschijnen (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant werkt in Nederland, vandaar die nederlandse gsm-nummer maar woont in Antwerpen. Graag een/meerdere offertes via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukte polo's
Een dertigtal polo's met bedrukking - beschikbare kleuren - kostprijs en levertijd Bobex kwaliteitscontrole, op 05/06/2009: Locatie klant: 8540 Deerlijk. Bedankt voor uw gedetailleerde prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Polo's met bedrukking of borduring
Wij zijn op zoek naar een tiental polo's voor een evenement. Borduring van naam vooraan en ev logo achteraan. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/04/2009: Deze klant heeft ze voor dit weekend nodig, bedankt voor uw heel spoedige offerte dus.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts
Ik zou t-shirts willen in 2 kleuren (wit en geel), die aan de voorkant bedrukt is met ons logo blauw en geel) en aan de achterkant met de naam van het personeelslid en een nummer (voetbalshirtachtig)! Van iedere t-shirt zou er een verschillende naam en nummer moeten opstaan! In totaal een 60-tal! Bobex commentaar, op 11/02/2008: Vierde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reaktie op offerte-aanvragen en ook opvolging door de betrokken handelaars."

J. Verschaeve

"Makkelijke tussenstap in de zoektocht naar de juiste firma voor het juiste werk."

C. matthys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.