Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukte balpennen: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukte balpennen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Antwerpen
Balpennen voor voetbalvereniging
Wij zijn op zoek naar een leverancier van goed werkende balpennen met de naam van onze ploeg er op gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Kleur en vorm vindt deze klant niet zo belangrijk, hij verkiest wel degelijk materiaal. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte degelijk promotiemateriaal
We zoeken promomateriaal (balpennen, latjes, ...) van degelijke kwaliteit, maar beperkt in prijs (Ä 0.2 - 0.3 max), voor rond de 10.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Balpen zou moeten bedrukt worden met naam en partnervermelding, eventueel logo. Ander promomateriaal bedrukken met logo, partner en kleine slogan. Bedankt voor uw voorstellen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte meetlatjes voor jeugdbeweging
Met onze chiro gaan wij elk jaar de scholen rond om reclame te maken voor onze jeugdbeweging. Dit jaar zou ik dat willen doen door bedrukte meetlatjes af te geven aan de kinderen, bedrukt met ons chirologo en een klein tekstje. Het zou gaan over ongeveer 1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Aan de linker kan zou deze klant het rode logo doen, aan de rechterkant het andere logo (zie bijlage). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aankoop gadgets
Wij zijn op zoek naar gadgets/relatiegeschenken om uit te delen op een beurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant heeft een voorkeur voor memobloks en balpennen bedrukt met de bedrijfsgegevens, maar voorstellen van de leverancier zelf zijn ook welkom. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Promotiemateriaal voor een organisatie
Leverancier voor het drukken van 10 pennen en 10 halskettingen/- banden voor sleutels aan te hangen. Graag wat voorstellen en prijzen omtrent kleuren. Te bedrukken materiaal: "De Link" (pennen)/ "Onder Ons" (halskettingen). Bobex kwaliteitscontrole: voor een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg en gelegen in Hasselt en omstreken. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Luxemburg (BE)
Trendy balpennen met opdruk
Ik ben op zoek naar een leverancier van goedschrijvende, trendy balpen (bij voorkeur blauw of verschillende kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een bed & breakfast. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte voor 500 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte balpennen voor reclame kledingmerken
Gezocht: 500 of 1.000 bedrukte balpennen voor onze twee kledingmerken, de helft per merk. Graag een lichtkleurige balpen - wit, zilver, lichtgrijs - zodat onze logo's - het ene rood en het andere zwart - er goed op uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: de klant (Oost-Vlaanderen) wenst gedetailleerde offerte met voorbeeld om te kunnen kijken hoe het resultaat er gaat uitzien.
Promotiemateriaal
Geen regio
Aanvraag bedrukte balpennen
Graag ontvangen wij een zeer scherpe prijs en levertijd voor 50.000 of 60.000 balpennen type RIMINI, kleur lichtblauw met 1 kleur opdruk, wit. Blauw en/of zwart schrijvend met een langschrijvulling. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/01/2009: Deze Nederlandse klant ziet uw offerte graag spoedig tegemoet.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Bedrukte balpennen
Ben op zoek naar niet te dure balpennen die met ons logo bedrukt zijn, en aan bezoekers van een door ons georganiseerd congres kunnen uitgedeeld worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/09/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 400-tal stuks.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk van gebruik en zeer hulpzaam!"

M. Fecheyr

"Zeer tevreden over de professionele manier van werken, van JVS hebben wij een degelijke en desk..."

G. Brems


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.