Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukking kledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukking kledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Gele jasjes en/of hesjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van gele jasjes en/of hesjes met op achterkant in zwarte druk onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een aantal van +/- 200 stuks.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken t-shirts en zakken
Offerte voor bedrukking t-shirts, zakken, petten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van 50 fluovestjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 50 fluovestjes voor kinderen met bedrukking op achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zouden moeten klaar zijn klaar voor woensdag 19 september. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Antwerpen
Geborduurde hemden en blouses
Ik ben op zoek naar hemden en blouses, liefst van het merk Oxford, geborduurd met ons logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 20-tal in verschillende maten, blouses en hemden samen.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte volledige outfit
Volledige outfit met naam van bedrijf op kledij gedrukt. (Aantal is beperkt, maar wel veel onderdelen: t-shirts, polo's, trainingsbroeken, shorts, jassen,...) Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan voor een stuk of 5 outfits. Bedankt voor uw informatie indien u deze klant hiermee kan helpen.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte t-shirts en polo's
Graag had ik een offerte ontvangen betreffende goedkope T-shirts. Wij zijn momenteel op zoek naar +/- 500 T-shirts, in 3 verschillende kleuren (elk 125) . Deze zouden maar 1X gedragen worden, dus deze hoeven zeker geen goede kwaliteit te zijn. Daarnaast zou op de achterkant een opdruk komen en eventueel wanneer dit niet te veel kost op de voorzijde. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een 100 a 200 polo's of betere kwaliteit T-shirts die van enkele dagen moeten meegaan, dit in 1 kleur. Ook hier moet zeker achteraan een tekst worden voorzien (ORGANISATIE). En eventueel als optie vooraan een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft om te gebruiken op een festival. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Waals Brabant
Hoodies met rits
Het betreft een 20-tal hoodies met rits. Op de linkerborst komt het logo met eronder de naam van de persoon. Bobex kwaliteitscontrole: Op de rug komen de namen van alle personen in de groep, en eronder een opschrift. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Sportieve jurkjes voor hostessen
Graag ontvangen wij een offerte voor volgende zaken: 4 witte sportieve jurkjes voor hostessen op Rally Event 2 donkerblauwe sportieve jurkjes voor hostessen op Rally event. Bobex kwaliteitscontrole: Snelle levering is een must (1 week). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Nieuwe sjaals
Wij hebben nieuwe sjaals nodig voor onze basketbalvereniging. Bobex kwaliteitscontrole: In totaal wil deze klant een 300-tal sjaals laten bedrukken met naam en logo van hun vereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van T-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een 10-tal T-shirts van het merk Kustom Kit, model: Keyhole neck met onze logo. Graag het drukken van een woord op de mouw/borst, alsook een grote logo bedrukt op de rug. Kleur is gelijk. Maten liggen tussen de 36 en 44. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een leefschool gelegen in B-8670, provincie West-Vlaanderen. Graag een rechtstreekse prijsopgave. Dank u.
Promotiekledij
Limburg
Promo T-shirts
Wij hebben 1850 bedrukte basic t-shirts nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft B&C 150 gr korte mouw basic t-shirt gekleurd 1400 stuks en B&C Women only korte mouw gekleurd 450 stuks nodig. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Henegouwen
Bedrukking wielerkledij
Is het mogelijk om bedrukte wielerkledij te verkrijgen? De bedoeling is om mee te doen aan de Ronde van Vlaanderen (voor amateurs) begin april. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/02/2008: Bedankt voor uw prijs opgave voor een 10-tal outfits.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goed, snel en professioneel."

M. Dabee

"Positieve ervaring met deze dienst. Ik kreeg snel duidelijke offertes."

E. Wilms


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.