Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukking broodzakken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukking broodzakken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Kraslotjes drukken voor handelarenbond West-Vlaanderen
Graag hadden wij een offerte gehad in verband met het drukken van kraslotjes 10 000 exemplaren 2000 winnende lotjes in totaal met 3 verschillende prijzen, verliezende lotjes allemaal hetzelfde! Bobex kwaliteitscontrole: Kraslotjes zijn een promotiestunt van een handelaarsbond, verder opdrachten kunnen volgen. Klant wenst zowel offerte zonder voorstel grafisch ontwerp en een offerte met voorstel grafisch ontwerp
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van Tote bags, Limburg
Ik ben op zoek naar een leverancier voor +/- 100 bedrukte stoffen tassen (tote bags), standaard formaat, 1/2/3/4/5 kleuren (afhankelijk van de prijs). Het ontwerp wordt door mij zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een soort shopping bag die bedrukt moeten worden.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken 10000 broodzakken
Wij hadden graag 10000 broodzakken laten bedrukken die door een tiental bakkers verdeeld zullen worden binnen één gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: De levering zou moeten gebeuren in de eerste week van december. Alvast bedankt voor de prijsindicaties.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Opening van een vernieuwde winkel te Antwerpen
We openen binnenkort onze vernieuwde winkel in het centrum van Willebroek en wensen via broodzakken de opening aan te kondigen en een cadeaubon of kortingsbon te verspreiden. Bobex kwaliteitscontrole: de offerte mag voor zwart/wit en voor zwart/wit/groen. We leveren het grafische werk zelf. Graag een offerte voor de verschillende hoeveelheden. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken broodzakken tuningsnight
Graag hadden wij reclame gemaakt op broodzakken voor onze Tuningsnight op 09 juli 2011 op de parking van meeuwen Ksk. Zou u ons kunnen vertellen wat ons dat eventueel zou kunnen kosten en wat de hoeveelheden zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een tuningsclub. Deze zullen het voor de eerste keer gaan doen, hoeveelheid is dus niet bekend, hadden gedacht om dat bij een aantal plaatselijke bakkers te gaan uitdelen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het eenzijdig drukken van een evenement op een 7.000 tal witte broodzakken, afmeting van de afbeelding: zo'n 10cm op 10cm gemiddeld, bedrukt in quadri. Ik lever zelf het materiaal aan in een PDF, JPEG formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen standaard broodzak, +/- 16/26 x ? cm.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukken van 6000 papieren zakken
Graag ontving ik een prijsopgave voor het bedrukken van 6000 papieren zakken, deze bedrukt in quadri en bedoeld voor een sampling op een beurs. Afmetingen: niet precies maar er dienst een A4 presentatiemap in te passen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een uitgeverij uit de provincie West-Vlaanderen. Het materiaal zal door de klant zelf aangeleverd worden. U kan online uw prijsofferte plaatsen. Dank u.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukking broodzakken
Ik ben zelfstandig in de interieur en decoratiewereld, en dan vooral werk ik met bloemen, daarnaast ben ik actief in bloem en decowerk voor alle festiviteiten; huwelijken, feesten,... Graag zou ik reclame maken op broodzakken, dat ik ben overeengekomen met mijn bakker. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/03/2009: Graag had deze klant uit Wichelen de kostprijs hiervan geweten, en dit voor 500, 1000 en 2000 stuks. Bedankt om tevens het prijsverschil weer te geven tussen op de twee kanten te drukken in 1 kleur en in meerdere kleuren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukken broodzakken
Broodzakken met info in 2-kleurendruk over een jongerenfuif. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 06/08/2008: Bedankt voor uw offerte voorstel.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Bedrukken broodzakken
Op 14 dec. organiseert onze vereniging een hobbytentonstelling. Om meer bekendheid te maken in de omstreken zouden we graag een 1500 broodzakken laten drukken en bedelen onder de lokale bakkers. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 01/08/2008: We danken u alvast voor uw prijsoffertes.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben algemeen zeer tevreden over Bobex. Heb goede en interessante biedingen gekregen met vold..."

P. Dhondt

"Een echte aanrader want het systeem heeft heel wat voordelen. De offertes kwamen vlot op de we..."

P. Bonte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.