Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken zeil: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken zeil-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Offerte gevelbanier
Wij zijn op zoek naar een gevelbanier van ongeveer 1 meter breed op ongeveer 2 meter hoog Deze wordt gemonteerd zoals op de bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 4 en 6 kleurendruk.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Drukken van een zeil
Graag had ik een offerte willen ontvangen voor het drukken van een zeil, dit om te plaatsen op heras hekken, afmetingen van de zeil: B3,40m x H1,70m. Moet winddoorlatend zijn. Het zeil dient ten laatste op 19 april geleverd te worden Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Graag een offerte met daarin levering en kostprijs vermeld. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Paneel voor aankondiging bouwproject
Voor de aankondiging van een bouwproject had ik graag een paneel (of een zeil) van 1m bij 3m laten maken. Het paneel/doek zou een foto moeten zijn van het vooraanzicht, met daarnaast wat algemene info over het project. Om het ontwerp op het paneel te plaatsen, zal ik een PDF-schets aanbieden van de voorgevel die dan kan ingekleurd worden om op het paneel te plaatsen. Het paneel mag zo snel mogelijk geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een bouwproject te Knokke, waarbij enkele appartementen te koop worden aangeboden. Graag uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukken spandoeken in frame
Drukken van twee spandoeken in frame voor de buitengevel waarvan een van 2,80m x 1m en een andere van 3,80m x 1,3m (frame is dan 20cm groter). Spandoeken bedrukt in full colour. We leveren zelf het ontwerp aan. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag op Bobex. Sportdienst is gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een offerte inclusief levering en plaatsing. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Drukken van zeil met revetten
Als grafisch ontwerper ben ik op zoek naar een leverancier voor het drukken van een tekst & logo op een zeil met revetten, graag weerbestendig aangezien deze wekelijks buiten als afschutting zal gebruikt worden, bedrukt in twee kleuren: zwart en oranje/bruin, afmetingen: niet gespecificeerd: laten we zeggen B2m x H2m, dus zo'n 4m≤. Materiaal zal ik zelf aanleveren, aanlevering in PDF-file, Illustrator (eps) file en in letter contouren als u dat wenst. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant bevindt zich nog enkel in de voorbereidingsfase van het project, een aantal zaken moeten nog besproken worden. Deadline: drukwerk afgewerkt tegen begin januari 2011. Alvast bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Drukken zeil voor heras hekken
Graag had ik een offerte willen ontvangen voor het drukken van een zeil, dit om te plaatsen op heras hekken, afmetingen van de zeil: B3,40m x H1,70m, deze bedrukt in 3 kleuren. Moet niet winddoorlatend zijn. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bestand is in jpg of kan bezorgt worden in PSD. Graag een offerte met daarin levering en kostprijs vermeldt. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Kende het niet, maar leuk het te leren kennen."

R. Noppens

"Op een schaal van 10 geef ik jullie een dikke acht."

M. Raeds


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.