Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukken zakken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken zakken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Papieren draagtassen
Papieren draagtassen: 250gr, copper print, pantone of cmyk, laminated (mat coating), white cotton handgrip. Graag prijsofferte voor 1000-2000 exemplaren. Afmetingen: +/- L260 x W120 x H350 OF standaardmaat die er het dichtst bij aanleunt. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: indien mogelijk, graag levering ten laatste 01/03/2011
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het eenzijdig drukken van een evenement op een 7.000 tal witte broodzakken, afmeting van de afbeelding: zo'n 10cm op 10cm gemiddeld, bedrukt in quadri. Ik lever zelf het materiaal aan in een PDF, JPEG formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen standaard broodzak, +/- 16/26 x ? cm.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken broodjeszakken
Voor onze VZW Pigment willen we broodjeszakken laten bedrukken (2 kleuren) voor de broodjes die we zelf bakken en verkopen met ons bakkerscollectief. Het gaat om kleine, ronde broodjes, formaat koffiekoek. We zouden graag een 1.000 à 2.000 zakken laten bedrukken. Ons logo is al beschikbaar in JPEG-formaat (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: ongeveer 12cm x 7cm x 25cm (formaat kleine broodjeszak). Graag een gedetailleerde offerte met alle mogelijke opties (verschillende formaten van broodjeszakken). Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van broodzakken 10.000 stuks
Wij zijn dringend op zoek naar bedrukte papieren broodzakken, druk in zwart/wit (+ eventueel clipart afbeelding en tekst (zie hieronder wat deze inhoudt). Hoeveelheid: minstens 10.000 stuks (kan meer zijn). Afmetingen zijn niet gekend, te bespreken tussen de leverancier en wij (het bestuur). Bobex kwaliteitscontrole: Als promotie voor de negende Halloweenwandeltocht In Limburg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van papier broodzakken (standaard afmetingen), graag 1 kleur, oplage: 2.000 stuks. Materiaal in mijn bezit. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in Antwerpen? Graag een gedetailleerde prijsofferte alsook leveringstermijn via site of e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedrukken
Er is een spaaractie bij de bakkers die op poten gezet wordt. Graag hadden we de actie vermeld op broodzakken. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met de mogelijkheden van verschillende druksoorten, groottes, prijsverschil in verschillende oplages.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede manier om, indien je dat wenst, aan voldoende informatie te komen."

A. De Breuker

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op één van de aanbieding..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.