Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken toiletpapier: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken toiletpapier-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Gepersonaliseerd wc-papier voor klant
Voor "music for lif" zouden we graag voor een van onze klanten gepersonaliseerd wc-papier bestellen. Zijn we bij jullie aan het juiste adres of kan u indien niet verder helpen? Wat is de minimumoplage? En at is jullie high end prijs? voor meer info contacteer me. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Junior Helpdesk Engineer in Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van toiletpapier
In het kader van een marketing campagne zijn we op zoek naar een leverancier die toiletpapier kan bedrukken. De specificaties zijn: - minimum 3 lagen - bedrukking in 1 kleur (zwart) - 20 000 stuks - bij voorkeur verpakt in een papiertje - levering op 1 adres in BelgiŽ Bobex kwaliteitscontrole: voor een toonaangevende Europese expert op het gebied van veiligheid en welzijn gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Toiletpapier bedrukken
Toiletpapier waarop we reclame kunnen maken voor een evenement in Antwerpen. Die kunnen dan worden uitgedeeld aan cafťs en de plaats erop kan verkocht worden aan sponsors. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag duidelijk de kostprijs kennen van 1.000, 2.000 en 5.000 rollen. Er zal slechts 1 versie zijn en het zal in zwart-wit zijn. Om en bij de 36 tekens en een logo. Bedankt voor uw offerte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken toiletpapier
Als promotiecampagne gaan wij met onze toneelgroep toiletpapier verdelen aan alle huizen van onze stad met ons logo erop in zwart/wit. Zo willen wij de bekendheid vergroten van onze naam. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/01/2009: De klant wil minimum 1000 rollen laten bedrukken. Het af te drukken logo kan in een PDF-bestand aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een gedetailleerde offerte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttige info ontvangen."

D. Jimmy

"Dank zij de hulp van Bobex hebben wij nieuwe bedrijven gevonden waar we later misschien mee kun..."

L. Vleminckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.