Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukken t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
We willen 100 T-shirts (basiskleur geel of rood) laten bedrukken. Enkel de voorkant dient bedrukt te worden met logo (volledig zwart). Bobex kwaliteitscontrole: Klant had deze T-shirts graag nog voor 22 maart gehad. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (één van de school en één van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukking t-shirts en polo's
Wij willen 40 unisex t-shirts, 7 polo's voor vrouwen en 4 polo's voor mannen laten drukken. Vooraan moet er een kleine opdruk rechts boven komen en achteraan een grote opdruk in het midden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant vraagt om de polo's en t-shirts tegen midden oktober ten laatste geleverd te krijgen. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukking t-shirts
We zouden initieel 25 tot 50 t-shirts digitaal willen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: De t-shirts zouden tegen eind september, begin oktober moeten worden geleverd. Het gaat om gemengde maten. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van dames/heren t-shirts
Graag hadden wij van uw bedrijf een offerte ontvangen voor volgende producten: T-Shirts (wit) dames: 10 exemplaren T-Shits (wit) heren: 15 exemplaren Druk: Voorkant: Afbeelding, 2 kleuren (zwart / rood) Achterkant: Tekst, 1 kleur (zwart) Verdere specificaties & timing: Graag ontvingen wij uw offerte (incl. BTW) tegen uiterlijk woensdag 08/06/2011. Wij zouden de exacte aantallen, verdeling over maten en bestanden voor de druk afleveren op uiterlijk vrijdag 10/06/2011. Wij zouden de levering willen ontvangen vóór zaterdag 18/06/2011 op het adres (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: voor een partij van de Arbeid van België. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken t-shirts
Graag een leverancier voor het bedrukken van een 30-tal zwarte t-shirts waarvan 12 small, 12 medium en 6 large met daarop één groot logo met witte letters alsook één kleine logo met rode letters dit zowel op voor-en achterkant hetzelfde. Wij hebben deze t-shirts nodig voor een optreden op 12 december 2010. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een kapitaalkrachtige BV. T-shirts moeten klaar zijn tegen 08/09 december 2010. Graag een offerte, liefst via e-mail. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van babyrompertjes en t-shirts
Ik zoek een leverancier voor het bedrukken van foto's op baby rompertjes en kinder t-shirts om te verkopen aan klanten. Het textiel dient van goede kwaliteit te zijn, evenals de bedrukking aangezien het foto's zijn en de shirts waarschijnlijk dikwijls gewassen moeten worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 16/01/2009: De foto's zullen steeds op één plaats moeten gedrukt worden. Er is een elektronische versie van de af te drukken foto's beschikbaar. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukte witte T-shirts
Graag de prijs inclusief transportkosten voor 120 stuks bedrukte witte T-shirts, om aan onze werknemers (en partner) te geven bij ons jaarlijks kerstfeest. Bobex commentaar 21/08/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze T-shirts.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Bedrukken van t-shirts, 1.000 stuks. Basis een degelijke kwaliteit witte t-shirt, opdruk in 2 kleuren voor- en achterzijde. (digitaal aangeleverd in PDF) Bobex kwaliteitscontrole, op 13/05/2008: Bedankt voor uw prijsofferte voor 200 L, 600 XL en 200 XXL exemplaren.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een interessante manier om leveranciers te vinden."

R. de baets

"Nog steeds vind ik het een goed systeem, zal er zeker nog van gebruik maken."

C. Put


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.