Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken spandoeken: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Bedrukken spandoeken-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoeken



Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van wagens en gevel
Belettering van 3 bedrijfswagens, 2 bestelwagens en gevel van een gebouw plus vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een startend bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukt zeil voor hekwerk
Bedrukt zeil voor hekwerk, winddoorlatend afmeting: 3,40m H x 2m B. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 16 stuks en ook voor 20 stuks.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Gevelbanners voor cafť
Ik ben op zoek naar gevel-banners, tot 4 stuks met bevestiging. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 2,5m ŗ 3m op 1m. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Belettering auto en spandoek
Ik ben een immobiliŽnkantoor aan het oprichten en had graag reeds een offerte ontvangen voor de belettering van een auto en spandoek. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is momenteel offertes aan het verzamelen, gaat van start binnen een 2 ŗ 3-tal maanden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Paneel voor aankondiging bouwproject
Voor de aankondiging van een bouwproject had ik graag een paneel (of een zeil) van 1m bij 3m laten maken. Het paneel/doek zou een foto moeten zijn van het vooraanzicht, met daarnaast wat algemene info over het project. Om het ontwerp op het paneel te plaatsen, zal ik een PDF-schets aanbieden van de voorgevel die dan kan ingekleurd worden om op het paneel te plaatsen. Het paneel mag zo snel mogelijk geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een bouwproject te Knokke, waarbij enkele appartementen te koop worden aangeboden. Graag uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Belettering van auto/vensters/gevel/spandoeken
Leverancier gezocht voor het drukken van vynil. Wij hebben nodig: belettering (stickers) die we op de achterruit van onze wagens zouden aanbrengen (2-3 bedrijfsvoertuigen), formaat +/- 60cm; belettering van de vitrine; drukken van vlaggen/spandoeken voor het aanbrengen op onze gevels. 6 kleurendruk, standaardafmetingen. Voor meer informatie kunt u mij steeds rechtstreeks contacteren. Bobex kwaliteitscontrole: dierenspeciaalzaak gelegen in Limburg. De zaak is zo goed als klaar. Graag openingsreclame. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukken spandoeken in frame
Drukken van twee spandoeken in frame voor de buitengevel waarvan een van 2,80m x 1m en een andere van 3,80m x 1,3m (frame is dan 20cm groter). Spandoeken bedrukt in full colour. We leveren zelf het ontwerp aan. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag op Bobex. Sportdienst is gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een offerte inclusief levering en plaatsing. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Drukken zeil voor heras hekken
Graag had ik een offerte willen ontvangen voor het drukken van een zeil, dit om te plaatsen op heras hekken, afmetingen van de zeil: B3,40m x H1,70m, deze bedrukt in 3 kleuren. Moet niet winddoorlatend zijn. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bestand is in jpg of kan bezorgt worden in PSD. Graag een offerte met daarin levering en kostprijs vermeldt. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Dringend drukken doek indoor tv opname
Graag het drukken van een doek met afmetingen B2m x H2.50m, graag mat, full colour. De opname gaat door in een studio-boomhut, vandaar dat het doek het bos moet gaan voorstellen die je vanuit de raam kan zien. Wij leveren het materiaal zelf aan, foto van het bos in hoge resolutie (300dpi). Dringend project, woensdagavond (24-11-2010) moet dit af zijn. Indoor tv opname vandaar dat het doek geen licht moet gaan reflecteren. Bobex kwaliteitscontrole: Cabaret en kindertheater. Graag een offerte en leveringstermijn. De klant kan ook zelf het materiaal komen ophalen wanneer afgewerkt. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Aankopen van spandoek voor kunstgalerij
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een spandoek (afmetingen: 2m x 2m), deze om buiten te hangen, eventueel met frame of op aanhangwagen. Graag een prijsopgave voor 1, 2, 3 of 4 stuks (met/zonder frame), dubbelzijdig bedrukt indien mogelijk. Grafisch deel zal door mij gedaan worden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een online kunstgalerij en webshop die unieke handgemaakte olieverf schilderijen en andere kunstwerken te koop aanbiedt. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Spandoeken met bedrijfsreclame
Wij wensen spandoeken van 1 op 2m met daar onze bedrijfsreklame op: naam + tel + adres. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/10/2009: De spandoeken zullen dienen om buiten te hangen. Het aantal dat deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Spandoeken
Ik had graag verschillende offertes ontvangen voor een spandoek die ik ontworpen heb voor derden. Ik heb 2 versies met verschillende formaten: 1. 2m x 0,6m 2. 2m x 1,4m Bobex kwaliteitscontrole, op 20/05/2008: Locatie klant: Deinze. Bedankt voor uw offerte opgave.
Speciaal drukwerk
Henegouwen
Drukken spandoeken
Drukken + ophangen van spandoeken aan magazijn. 4 spandoeken met ons firmalogo, omrand met een aluminium buisprofiel, ringen om de 30 cm, waarvan; 1 groot spandoek van 3mx12m 1 spandoek van 3mx6m Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2008: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijs opgave.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima, zeer snelle respons op wat ik zocht."

"We zijn zeer tevreden over Bobex, daar we na 2 dagen reeds telefoon kregen van een mogelijke le..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.