Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken kledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken kledij-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Voetbaltenues + keeperstenue
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een aantal voetbaltenues alsook een keeperstenue, graag voorkant (naam) + achterkant (naam + rugnummer). Graag even de afmetingen erbij vermelden volgens uw ervaring met voetbaltenues. Bobex kwaliteitscontrole: voor een voetbalploeg in Antwerpen. Graag een prijsofferte voor een 16-tal voetbaltenues en 1 keeperstenue. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Sponsor bedrukken op voetbalshorts
Graag een prijsopgave voor het bedrukken van zwarte voetbalshorts, graag in het (limoen) groen op de achterkant. Afmetingen ruw geschat: 25cm bij 12cm. Wij leveren zelf het ontwerp, deze is nog niet helemaal af, maar komt in orde. Deadline: klaar tegen eind augustus. Bobex kwaliteitscontrole: voor een minivoetbalclub in Deinze, graag uw beste prijs voor het drukken van 12 shorts. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
DRINGEND Drukken van teamwear voor sportvereniging
Ik ben dringend op zoek naar een drukker voor de teamwear die bestaat uit :56 blauwe shirts die wit bedrukt moeten worden en 10 witte shirts die blauw bedrukt moeten worden. Elk shirt moet een nummer hebben en moet voorzien worden van 8 logo's van sponsors. Tevens 60 witte shorts die moeten voorzien worden met 3 logo's in blauwe druk. Tenslotte 53 Sweaters moeten voorzien worden van ons clublogo in blauw. 50 Sporttassen moeten ook voorzien worden van ons clublogo in wit. Competitie herbegint op vrijdag 10 september. Drukwerk moet klaar zijn UITERLIJK tegen 9 september 2010. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een sportvereniging gelegen in de provincie Limburg. Al het textiel materiaal is van het merk Lotto. Graag een gedetailleerde prijsopgave via deze site. Met dank.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel handig, snelle afhandeling!"

D. Haazen

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.