Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken kinderkledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken kinderkledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Gele jasjes en/of hesjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van gele jasjes en/of hesjes met op achterkant in zwarte druk onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een aantal van +/- 200 stuks.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Witte hemden - lange mouwen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van witte hemden, lange mouwen /mag borstzakje hebben maar niet noodzakelijk. Graag een model voor mannen en een model voor vrouwen. Logo-vermelding op linkerborst, 5 kleurendruk (zie bijlage), afmetingen: +/- 10cm breed op 5cm hoog. Hoeveelheid: 1.100 witte hemden met lange mouwen in totaal waarvan: 50 x Small Vrouwen; 100 x Medium Vrouwen; 50 x Large Vrouwen; 150 x Small Mannen; 300 x Medium Mannen; 300 x Large Mannen; 150 x X-Large Mannen. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in West-Vlaanderen, gespecialiseerd in drank. Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Promotiekledij
Limburg
Zwarte sweaters met bedrijfslogo
Leverancier gezocht voor het drukken van een zwarte sweater met kraag van goede kwaliteit met bedrijfslogo in het wit. 25 x L 25 x XL 10 x XXL Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Limburg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van voetbaluitrusting
Als voetbalclub hebben we nieuw kledij aangekocht voor het nieuwe seizoen, graag het bedrukken van voetbaluitrusting: 7 veldspelers + 1 doelman. Logo's 10cm hoog, +/- 30cm breed aan de voorkant; 10cm hoog en 25cm breed aan de achterkant. Wij hebben de logo's maar deze moeten iets groter worden gemaakt. Bobex kwaliteitscontrole: het nieuwe seizoen start pas in september, graag toch zo snel mogelijk klaar. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken hemden voor optredens
Voor ons 75 tallig koor uit Antwerpen LO, zoeken wij hemden (lange mouwen) in dezelfde kleur of een aantal bij elkaar passende kleuren (felle kleuren). Geschikt voor onze optredens. 75 stuks in diverse maten, graag eerst pasmodellen. Bobex kwaliteitscontrole: koor in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Met vriendelijke groet.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Promotextiel voor babies
Graag had ik willen weten indien het mogelijk is om een offerte op te maken voor: 1. babybugz baby Envelope Neck Tee wit 12-18 maand met beer bas (zie bijlage). 2. babybugz baby bodysuit wit 12-18 maand met kat tuur 3. babybugz baby rompasuit wit 12-18 maand met vogel anna De figuur en tekst in zwart flock, en de kroon in goud flex. Redelijk groot, gecentreerd vooraan. Materiaal leveren we zelf aan (zie ook bijlages in.ai formaat). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf in West Vlaanderen gespecialiseerd in het ontwerpen van kaartjes en kleertjes voor prinsjes en prinsesjes. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Vind het systeem van werken zeker goed. Zo kan je onmiddellijk een aantal leveranciers bereiken..."

A. Bruneel

"Ik ben zeer tevreden met dit tool! Keep on this way."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.