Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken doek: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken doek-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Offerte gevelbanier
Wij zijn op zoek naar een gevelbanier van ongeveer 1 meter breed op ongeveer 2 meter hoog Deze wordt gemonteerd zoals op de bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 4 en 6 kleurendruk.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Paneel voor aankondiging bouwproject
Voor de aankondiging van een bouwproject had ik graag een paneel (of een zeil) van 1m bij 3m laten maken. Het paneel/doek zou een foto moeten zijn van het vooraanzicht, met daarnaast wat algemene info over het project. Om het ontwerp op het paneel te plaatsen, zal ik een PDF-schets aanbieden van de voorgevel die dan kan ingekleurd worden om op het paneel te plaatsen. Het paneel mag zo snel mogelijk geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een bouwproject te Knokke, waarbij enkele appartementen te koop worden aangeboden. Graag uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Dringend drukken doek indoor tv opname
Graag het drukken van een doek met afmetingen B2m x H2.50m, graag mat, full colour. De opname gaat door in een studio-boomhut, vandaar dat het doek het bos moet gaan voorstellen die je vanuit de raam kan zien. Wij leveren het materiaal zelf aan, foto van het bos in hoge resolutie (300dpi). Dringend project, woensdagavond (24-11-2010) moet dit af zijn. Indoor tv opname vandaar dat het doek geen licht moet gaan reflecteren. Bobex kwaliteitscontrole: Cabaret en kindertheater. Graag een offerte en leveringstermijn. De klant kan ook zelf het materiaal komen ophalen wanneer afgewerkt. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Aankopen van spandoek voor kunstgalerij
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een spandoek (afmetingen: 2m x 2m), deze om buiten te hangen, eventueel met frame of op aanhangwagen. Graag een prijsopgave voor 1, 2, 3 of 4 stuks (met/zonder frame), dubbelzijdig bedrukt indien mogelijk. Grafisch deel zal door mij gedaan worden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een online kunstgalerij en webshop die unieke handgemaakte olieverf schilderijen en andere kunstwerken te koop aanbiedt. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Vlag toneelvereniging
We zijn een toneelvereniging & hebben een zwart-wit logo. We zouden dit graag op 1 ŗ 2 vlaggen of spandoeken zien. De bedoeling is deze dan te gebruiken bij evenementen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedige prijsofferte aangezien deze klant binnenkort vergadering heeft hieromtrent.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handige website."

"Geweldig om zo eenvoudig zoveel offertes te ontvangen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.