Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukken broodzakken offerteaanvraag: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken broodzakken offerteaanvraag-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Broodzakken voor groot lang brood
Vanwege een reclamecampagne bij ons in het dorp, had ik graag een prijsopgave voor de volgende bestelling: Bedrukte broodzakken Kleur zakken: wit of bruinig Aantal zijden bedrukt: 1 Oplage: 5.000 stuks Graag ook even vermelden hoe groot de afmeting van de opdruk mag zijn en hoe deze aangeleverd dient te worden. Hoe lang bedraagt de levertijd? Deadline: 19 december 2011. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Kampenhout, provincie Vlaams Brabant. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Reclame op broodzakken voor verzekeringsmakelaar
Graag hadden wij een prijsberekening gehad voor het drukken van reclame op een aantal broodzakken. 2 kleurendruk langs beide kanten. Oplage: 5.000 of 10.000 stuks. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in regio Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken 10000 broodzakken
Wij hadden graag 10000 broodzakken laten bedrukken die door een tiental bakkers verdeeld zullen worden binnen één gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: De levering zou moeten gebeuren in de eerste week van december. Alvast bedankt voor de prijsindicaties.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsinformatie ivm bedrukken broodzakken
Ik ben op zoek naar prijsinformatie voor het laten bedrukken van broodzakken als promomateriaal voor onze jaarlijkse geschenkenbeurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst graag prijsopgaves voor zowel 5000 als 10000 exemplaren. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van broodzakken voor opendeurdag
Graag had ik de prijs willen kennen voor het drukken van broodzakken met reclame (2-kleurendruk: zwart/fushia), dit in het kader van een opendeurdag op 10-11 en 12 september. Oplage: 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dameskleding boetiek in Vlaams Brabant. Klant had graag geweten indien dit mogelijk zou zijn aangezien zeer korte tijd. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Broodzakken drukken voor startdag chiro
Hallo. Wij zijn van de chiro en voor onze startdag zouden wij graag reclame maken via originele broodzakken. Wij hebben echter geen idee hoeveel we er zouden nodig hebben (wij dachten in de richting van 2.000 stuks?) en wat de kostprijs hiervan is. Kunnen jullie ons verder helpen? Zwart/wit bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: voor een jeugdvereniging in West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van broodzakken
Wij van Chiro Jevati organiseren elk jaar een weekendje Spiegeltent en we zouden dit jaar graag reclame maken via de broodzak. Kan u mij hier meer informatie over geven i.v.m. prijzen en druk. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Graag een paar richtprijzen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Henegouwen
Drukken van broodzakken voor klant
Wij zoeken voor een klant van ons iemand die papieren zakken kan bedrukken, binnenkort opent de klant een kledingzaak. Wat betreft de afmetingen zou ik graag van jullie een aantal standaardformaten krijgen voor de zakken: een klein exemplaar, middelmatig en groot. Druk in quadri ofwel 2-kleurendruk. Wij leveren het grafisch materiaal. Bobex kwaliteitscontrole: 5de offerteaanvraag op Bobex. Bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve projecten gelegen in Henegouwen. Graag een offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van broodzakken
Graag had ik een offerte voor het bedrukken van broodzakken met ons programma voor onze wijkfeesten erop en hoeveel stuks we er moeten van nemen? Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging in Knesselare. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukwerk op broodzakken
Drukwerk op broodzakken aan welke prijs moeten we dan denken. Gekleurde broodzak of gekleurde tekst: verschil in prijs, graag prijs aantal beschikbare hoeveelheden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klein labo dat vooral toegespitst is op kroon-en brugwerk alsook implantaatwerk te Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Broodzakjes voor belegde broodjes
In bijlage vindt U het ontwerp en afmetingen van de broodzakken(belegde broodjes). Het mag in één kleur(zwart) bedrukt worden. Het gaat om 12.000 stuks en die zouden moeten kunnen geleverd worden tegen begin juni. Bobex kwaliteitscontrole: dit is voor een evenement dat we organiseren in Roeselare. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van broodzakken
Leverancier gezocht voor het drukken van een tekst op grote broodzakken, enkel zwart/wit. Graag een prijs voor 1.000 alsook 3.000 exemplaren. Onze club wordt vernieuwd en we hadden gedacht aan broodzakken om zoveel mogelijk reclame te maken (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een fitnesscentrum gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, correcte afspraken. Prijzen van beide verschilden enorm. Wacht nog nieuwe beloofde o..."

L. Mendonck

"Is een handig instrument. Offertes zijn wel soms onduidelijk."

F. Millecam


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.