Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukken broodzakken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken broodzakken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van kienkaarten voor feestcomité, Limburg
200 enkele kienkaarten van 90 nummers 250 dubbel kaarten van 180 nummers 100 drie dubbele kaarten met 270 nummers Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een feestcomite gelegen in provinicie Limburg.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte broodzakken
Bedrukte broodzakken, waar 1 zin zou moeten opgedrukt worden + een logo. We zouden de actie ongeveer een 14 dagen willen laten duren. Dit in +/- 200 bakkers. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een gekende krantengroep. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken 10000 broodzakken
Wij hadden graag 10000 broodzakken laten bedrukken die door een tiental bakkers verdeeld zullen worden binnen één gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: De levering zou moeten gebeuren in de eerste week van december. Alvast bedankt voor de prijsindicaties.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsinformatie ivm bedrukken broodzakken
Ik ben op zoek naar prijsinformatie voor het laten bedrukken van broodzakken als promomateriaal voor onze jaarlijkse geschenkenbeurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst graag prijsopgaves voor zowel 5000 als 10000 exemplaren. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Brussel
Parafinne broodzakken drukken & leveren
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat reclame wil drukken op parafinne broodzakken en deze broodzakken ook kan leveren. Afmetingen: standaard lange broodzak, in quadri bedrukt. Voorstel voor grafisch werk op basis van materiaal dat we aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: VZW Caritas Jeugd- en Kinderzorg. Graag een gedetailleerde offerte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken broodzakken
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende maten broodzakken. Recto/verso bedrukt met 2 verschillende logo's, full colour. Graag een offerte voor verschillende oplages, de bedoeling is om deze te gaan uit delen bij verschillende Vlaamse bakkers zodat deze die kunnen gaan gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken broodzakken tuningsnight
Graag hadden wij reclame gemaakt op broodzakken voor onze Tuningsnight op 09 juli 2011 op de parking van meeuwen Ksk. Zou u ons kunnen vertellen wat ons dat eventueel zou kunnen kosten en wat de hoeveelheden zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een tuningsclub. Deze zullen het voor de eerste keer gaan doen, hoeveelheid is dus niet bekend, hadden gedacht om dat bij een aantal plaatselijke bakkers te gaan uitdelen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het eenzijdig drukken van een evenement op een 7.000 tal witte broodzakken, afmeting van de afbeelding: zo'n 10cm op 10cm gemiddeld, bedrukt in quadri. Ik lever zelf het materiaal aan in een PDF, JPEG formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen standaard broodzak, +/- 16/26 x ? cm.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken broodzakken
Wij zoeken een leverancier voor het drukken in quadri van 70.000 à 100. 000 broodzakken. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: recto = B 14cm x H 20cm/ verso = B 12cm x H 20cm. Grafisch werk wordt door ons geleverd. Ongeveer 2/3 van de zak zal bedrukt zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Vlaams-Brabant. Deze offerteaanvraag is heropend geweest aangezien weinig of geen reacties. Graag een summiere offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van broodzakken
Wij zouden graag een prijsofferte ontvangen voor het bedrukken in quadri van broodzakken (standaard formaat voor een lang brood), kleuren zijn: zwart, wit, groen en rood (mag ook gewoon zwart/wit blijven). kwantiteit is nog onbeperkt, er moet wel voldoende zijn voor 5 bakkerijen. Wij zullen zelf een ontwerp maken. kan u de afmetingen doorgeven ? (ook de gewenste resolutie en bestandsformaat). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gevestigd in Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsopgave met verscheidene hoeveelheden (vb: 1.000 stuks - 5.000, 10.000 en >).
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken broodzakken
Voor onze buurtvereniging willen we graag broodzakken laten drukken. Dit als reclamemiddel voor onze 19de recreatieve triatlon van volgend jaar. Bobex kwaliteitscontrole: Zie ook bijlage. De lay-out wordt aangeleverd in drukklare, gecertifieerde PDF. Andere bestandsformaten zijn eveneens mogelijk indien nodig. Bedankt voor uw prijsofferte voor 16 pakken (ongeveer 160kg) broodzakken.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van broodzakken
Naar aanleiding van een pub & promocampagne hadden wij van jullie graag geweten wat de prijs inhoudt voor het bedrukken van kwalitatieve broodzakken in full color. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/09/2009: Bedankt om in uw offerte onderscheid te maken in de prijs wanneer jullie de zakken zouden aanleveren of wanneer deze klant ze zelf aankopen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken broodzakken
Via broodzakken willen we publiciteit voeren voor een evenement dat lokaal georganiseerd wordt. Daarom zouden wij ongeveer 5.000 broodzakken willen laten bedrukken (1 kleur). Bobex kwaliteitscontrole, op 15/09/2009: Bedankt voor uw offerte via het Bobex systeem voor het bedrukken, leveren en ook de stelkosten. Levering moet op 20 oktober in Oost-Vlaanderen gebeuren.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Broodzakken bedrukken
In het kader van een sales & marketingcampagne ben ik op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van broodzakken. Vragen gaan over: - full color / 1 color - distributie van de zakken Bobex kwaliteitscontrole, op 15/09/2009: Bedankt voor uw offerte met prijzen per 10.000, 25.000 & 50.000 stuks.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Bedrukken van broodzakken
Graag zou ik gepersonaliseerde broodzakjes hebben voor mijn broodjeszaak, met logo en adres. De broodjes zijn ongeveer 30 cm lang. Nu gebruik ik witte afmeting: 42 x 10. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/04/2009: Momenteel verbruikt deze klant 1.000 zakjes om de 2 à 3 weken. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte opgave en enkele andere voorbeelden.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedrukken
Er is een spaaractie bij de bakkers die op poten gezet wordt. Graag hadden we de actie vermeld op broodzakken. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met de mogelijkheden van verschillende druksoorten, groottes, prijsverschil in verschillende oplages.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snel en goed verlopen. Een aanrader voor anderen !"

W. Verduyckt

"Deze manier van offerte vragen werpt positieve vruchten af. Waarvoor vriendelijke dank."

A. Morel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.