Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrukken brochure: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukken brochure-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van een magazine
Rond juni zijn we van plan om een magazine van een 20-tal bladzijdes te maken. Het zou in ongeveer 200 exemplaren moeten afgedrukt worden en in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Afhankelijk van de prijs is deze klant aan het twijfelen tussen A4 formaat of A3. Bedankt voor uw prijsofferte voor beide groottes.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een productcatalogus
Wij wensen een product catalogus te laten ontwerpen en drukken. Meer info over onze producten vindt u op onze website. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een offerte voor een magazine van 100 pagina's en dit in een oplage van 5.000 - 15.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een reisbrochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een reisbrochure. Bobex kwaliteitscontrole: Deze telt ongeveer 154 pagina's en graag uw offerte voor een oplage van 20.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken brochure
Wij willen een brochure laten drukken van 30 bladzijden (incl.cover) A5. De binnenkant quadri of zwart-wit, de cover quadri. De gelay-outte pdf wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een scholierenkoepel die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw offerteopgave voor 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van bedrijfsbrochure
Ik wil een bedrijfsbrochure laten maken + inbinden (A4-formaat, 8 pagina's, 4-kleurendruk). Ontwerp om te starten zal bijgevoegd worden. Indien mogelijk mag er ook een nieuw ontwerp voorgesteld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Dit voor een transportbedrijf gelegen in Vlaams Brabant. Graag een voorstel voor een 250-tal exemplaren om te beginnen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Cataloog voor bedrijf in Antwerpen
Leverancier gezocht voor het drukken van een cataloog, 100 + 4 pagina's in totaal. Papier binnenpagina's: 115 gr HV Maco glanzend; cover: 170 gr HV Maco glanzend. A4 formaat (gesloten); quadri wissel; afwerking: gelijmd. Oplage: 16.000 exemplaren waarvan 8.000 NL en 8.000 FR. Deadline: 23 maart 2012. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gespecialiseerd in garageuitrustingen in Antwerpen. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Vervaardigen van kleine catalogus voor meubels en accessoire collectie
We zijn op zoek naar een drukkerij die ons een klein catalogus kan vervaardigen voor onze meubel en accessoire collectie. 84 bladzijdes, 42 pagina's - A5 formaat verticaal, 148 + 105 breedte/ open: 148 + 210 mm; Cover: +/- 250 gr; zwart-wit/ binnenpagina's: < 70 gr - cmvk; mat of gerecycleerd papier. Binding met nietjes, indien niet mogelijk staan wij open voor uw advies. Graag meerprijs indien we 2 hoeken rond willen afwerken. Materiaal wordt klaar in PDF bestand of ander gevraagd formaat geleverd. Oplage: 2.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van catalogus
Wij hadden graag een catalogus laten drukken van zo'n 9 pagina's in kleur op glanzend papier, A4 formaat. Graag een prijsofferte voor verschillende oplagen. Bobex kwaliteitscontrole: onderneming voor school, graag uw gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken eindejaarsbrochure brood & banketbakkerij
Graag het drukken van een eindejaarsfolder, A4 formaat, drieluik, glanzend papier, kleurendruk. Folder werd reeds opgesteld. Geen ontwerp meer nodig. Oplage: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Deze bakkerij is gevestigd te B-9770, provincie Oost-Vlaanderen. Graag een offerte, reageren liefst via Bobex. Bedankt.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden van Bobex aangezien ik geen idee had welke firma's ik het best kon contact..."

M. Callens

"We zijn goed geholpen. Dank u voor de snelle service!"

J. Hoedenaeken


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.