Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrijfssoftware prijsopgave: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrijfssoftware prijsopgave-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware aanpassen voor bedrijf in West-Vlaanderen
webwinkel + website + facturatie software, online Bobex kwaliteitscontrole: Op dit moment bezit de klant 3 losse pakketten software, een voor de webwinkel, een voor de website, enz. Hij is nu op zoek naar iemand die hier een software pakket van kan maken en deze online plaatsen zodat hij geen server meer nodig heeft. Op dit moment gebruikt de klant pc's maar zal binnenkort overschakelen op iMac's.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Voorraadbeheer wegenbouwbedrijf
Eenvoudig bijhouden van de voorraad van een wegenbouw bedrijf. Bobex kwaliteitscontrole: Zou dus enkel voor voorraadbeheer dienen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Creatie online planningssysteem
We zijn op zoek naar een online planningssysteem. Ons bedrijf werkt met een aantal elektriciens en deze werken niet altijd voor ons maar ook voor andere klanten. We willen graag een planning kunnen maken waarbij we die elektriciens kunnen inplannen bij onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft hier een 50-tal elektriciens. Deze elektriciens moeten de mogelijkheid hebben om in het programma hun eigen planning te maken zodat de klant kan zien of ze al dan niet beschikbaar zijn. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Bedrijfssoftware (ERP)
Henegouwen
ERP gericht op brandstoffen-sector
ERP software gericht op brandstoffen-sector voor boekhouding (multi-firma, multi-munt, multi-BTW-aangiftes (meerdere landen), consolidatie), facturatie, voorraadbeheer (2 verschillende hoeveelheden), planning, integratie CODA bestanden, XML export naar Isabel6, accijnzen, ADR. 25 gebruikers. Besturingssysteem: Windows, AIX (eigen ontwikkeling). Bobex kwaliteitscontrole: voor een onafhankelijke invoerder en groothandelaar van zowel petroleumproducten als van steenkool in Henegouwen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
ERP software ontwikkelaars
Als bedrijf zijn we op zoek naar programmeurs die ERP software ontwikkelen op vlak van facturatie, voorraadbeheer, lotbeheer, productie, logistiek, boekhouding e.d. Besturingssysteem: Windows Server + Microsoft SQL. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in de IT-sector. Graag even contact. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Bedrijfssoftware voor detailhandel te Kruibeke
Wij zijn een raamgarniering verf en behang detailhandel, graag had ik minder papierwerk gehad , ik meet op en moet maten dan weer op maatblad zetten en dan weer offerte maken, graag had ik iets dat ik de maten intikte en dat alles, zoals maatblad en offerte en bestelbons uit printer komen maar ik wil wel geen firma die mij jaarlijks voor zo'n programma laat betalen ik wil het kopen en dan ervan af zijn eventueel nog een 3 jaarlijks laten updaten maar voor de rest geen jaarlijkse verplichtingen zoals bij wim in ndl. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in Kruibeke, Oost-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave en aanbiedingen. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Bedrijfssoftware voor beheer van abonnementen
Bedrijfssoftware voor beheer van abonnementen m.b.t. shared server & voice over IP services, maintenance van hardware & networkinfrastructuren bij cliŽnteel en voor inkoop/verkoop van hardware. Inkoop- & verkoop- & voorraad- & prestatie- & shared server & VOIPgebruikers- & verkoopfacturatie- & boekhoud- & finance administratie Bobex kwaliteitscontrole: adviesbureau gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een echte aanrader want het systeem heeft heel wat voordelen. De offertes kwamen vlot op de we..."

P. Bonte

"Deze dienst werkt zeer snel."

K. Abeloos


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.