Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrijfslogo: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrijfslogo-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 themaís ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpaginaís kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Ik ben een immobiliŽnkantoor aan het oprichten en had graag reeds een offerte ontvangen voor het ontwerpen van een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is momenteel offertes aan het verzamelen, gaat van start binnen een 2 ŗ 3-tal maanden. Bedankt voor uw offerte via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen logo
Als zaakvoerster van een jong managementvennootschap ben ik op zoek naar een creatieveling voor het ontwerp van een logo dat o.a. zal gebruikt worden op naamkaartjes en toekomstige website. Bobex kwaliteitscontrole: activiteiten van de vennootschap situeren zich in de ondersteuning aan bedrijven in structurering en organisatie. Graag een gedetailleerde offerte
Promotiemateriaal
Limburg
Profileren van naambekendheid
Wij zijn op zoek naar promotiemateriaal om onze naambekendheid wat meer te profileren op de markt. Deze promotieartikel moet bij de mensen op de bureau een vaste waarde krijgen (wij hadden even al in gedacht, een soort penhouder of dergelijke), graag iets dat op bureau blijft liggen. Graag creatieve ideeŽn en voorbeelden gevolgd door een afspraak. Opgepast: logo en telefoonnummer moeten er zeker op worden vermeldt! Hoeveelheid hangt af van de prijs. Graag meerdere voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: verwerker van olie en water substantie gelegen te Limburg. Graag eerst een voorstelling van het concept met prijsvermelding. Reageren kan online of via mail. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen logo nieuwe zaak
Ik ben pas met mijn zaak begonnen en had graag samengewerkt met een designer voor het ontwerpen van een hedendaagse logo en huisstijl, dit voor banners, naamkaartjes, belettering e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Specialiteit: plaatsen en verkopen van parketvloeren laminaat en trapbekledingen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen nieuwe logo
Ik verwacht een uniek, nieuw logo voor een nieuw bedrijf dat de waarden ervan visueel vertaalt. Ik wil een all-in prijs, zodat ik weet waarvoor ik betaal. Met andere woorden alle revisieronden, formaten, e.d. inbegrepen. Het ontwerp dient gebruikt te worden op website, business cards, briefpapier, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een uniek logo waarvan ze 100% tevreden zijn. Alle opties staan open zolang het maar een professioneel karakter heeft. Alvast bedankt voor uw offerte, reageren kan rechtstreeks via de Bobex website.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen logo
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het ontwerpen van een modern logo voor onze nieuwe zaak die in zonnepanelen actief is. De kleuren maken niet veel uit. Een offerte via e-mail is mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gelegen te Antwerpen gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp van logo voor IT services
Na het oprichten van ons IT services en systeemintegratie bedrijf zijn we op zoek naar een krachtig logo om te gebruiken voor onze website, uitnodigingen, e.d. We wensen vanzelfsprekend dat onze doelgroep door ons logo te zien, onmiddellijk aan ons denkt, hiervoor zouden we graag beroep doen op de creativiteit van vakmensen. Bijkomende details kunt u verder in deze offerteaanvraag terugvinden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een IT services en systeemintegratie bedrijf dat zich zal specialiseren in het leveren van B2B IT diensten en projecten omtrent 'informatie'. Graag een gedetailleerde prijsofferte via de site. Dank bij voorbaat.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van bedrijfslogo - B2B
Wij zoeken een professional voor het ontwerpen van een nieuwe logo, "huisstijl". Ons huidig blauw past niet bij ons activiteit. Graag een hedendaags en modern design. Ons doelgroepen zijn onze klanten: keukenspeciaalzaken, badkamerspeciaalzaken of badkamergroothandelaars. dus B2B -contacten. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een fabrikant van keukens, badkamermeubelen alsook dressings gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site of mail. Met dank.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van huisstijl voor aantal biowinkels
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het ontwerpen van een huisstijl design voor een aantal biowinkels die zich onder een herkenbaar logo willen profileren. Graag hedendaags, jong en sober. Deze zal gericht zijn naar welgestelde gezinnen met kinderen tot welgestelde ouderen. Milieubewuste kopers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Graag uw summiere prijsopgave via de site. Dank u.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Bedrijfslogo warmtepompen en zonnepanelen
Ik zou graag een prijsofferte ontvangen voor een bedrijfslogo. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor startend bedrijf, actief in de verkoop en installatie van hernieuwbare energie (verwarming aan nul CO2-uitstoot), dwz warmtepompen en zonnepanelen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Parkeerkaarten bedrukt met bedrijfslogo
Wij hebben het volgende nodig: parkeerkaarten bedrukt met bedrijfslogo en gegevens, automappen bedrukt met bedrijfslogo en gegevens en stylo's. Bobex kwaliteitscontrole, op 23/06/2009: Deze koper heeft er een 250-tal nodig van elk. Bedankt voor uw interesse.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte koffietassen
Wij wensen 50 witte koffietassen, bedrukt met ons logo. Tevens gewone glazen bedrukt met ons logo (zelfde aantal). Bobex kwaliteitscontrole, op 29/04/2009: De klant wil deze tassen en glazen dagelijks gebruiken op kantoor. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design van modern catchy logo
Voor ons bedrijf hebben wij een professioneel logo nodig. Wij hebben verschillende projecten lopen die elk hun eigen logo hebben. Ook hebben wij voor een project een klein logootje nodig zoals de logo's van Tommy Hilfiger, Nike. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/11/2008: De klant is op zoek naar een modern professioneel Web 2.0 logo bestaande uit gifgroene kleuren, er mag eventueel van afgeweken worden. Gelieve de offerte rechtstreeks naar het e-mailadres van de klant te sturen.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp van een firmalogo
Wij zijn een landmeetkunde en studiebureau. We wensen een zeer stijlvol logo. Het logo dient eenvoudig te zijn maar toch opvallend. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 06/08/2008: Bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante dienst, die goede deskundige firma's aanlevert. Daardoor kan je vergelijkingen uit..."

P. Verscheuren

"Zeer tevreden. Ik werd goed geholpen. Ik wist anders niet tot wie ik mij moest wenden voor voch..."

F. Verbeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.