Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

BeŽdigde vertaling: Ontvang snel meerdere gratis offertesBeŽdigde vertaling-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van officiŽle documenten van Nederlands naar Russisch
Dear, We are looking for who can translate 12 official documents for us from Dutch to Russian. Would you be able to do that for us and what is the rate of this translation? Would you be so kind to answer me as soon as possible. Thank you in advance. Kind Regards Bobex kwaliteitscontrole: Gaat hier over officiŽle documenten. Klant spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van technisch lastenboek
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een technisch lastenboek. Frans - Nederlands. Ongeveer 22 x A4 formaat. Graag kennis op technisch en juridisch vlak. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag zo snel mogelijk uw prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Brussel
Politiek actualiteit Nederlands - Frans
Gezocht, leverancier voor het vertalen van politieke actualiteit, dit van het Nederlands naar het Frans. 250.000 tekens als een onderdeel van een boek van 650.000 tekens. Graag kennis van politiek, marxisme, economie en sociaal vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van kleine website
Persoon gezocht voor de vertaling van een kleine website over maatwerk lingerie (ongeveer 200 woorden), dit naar het Frans, Engels en Duits. Geen bepaald vakjargon nodig. Bobex kwaliteitscontrole: webpagina bestaat nog enkel maar in het Nederlands. Graag uw prijsopgave in eerste instantie via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Offerte vertaling brochure naar Frans en Engels
Graag hadden we volgende brochure (zie bijlage) vertaald gehad in het Frans en het Engels. Brochure bestaande uit 6 pagina's. De vertalingen zouden tegen het einde van volgende week beschikbaar moeten zijn, m.a.w. tegen 19-08. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bodycenter in Ieper, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van documenten naar het Nederlands
Op zoek naar een beŽdigde vertaling van een 4-tal documenten waaronder geboorteakte, marital status, bewijs van inschrijving & apostille, van het Engels naar het Nederlands. Bobex kwaliteitscontrole: sprake van documenten die nodig zijn het huwelijk. Graag een algemene offerte, rechtstreeks via email reageren. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Geboorteakte & huwelijksakte
2 documenten waarvan een geboorteakte en een huwelijks akte, hiervan zijn beŽdigde vertalingen nodig. Deze moeten vertaald worden vanuit het Nepalees naar het Nederlands. Graag vertaling zo vlug mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Samenwerkingscontract
Graag een leverancier voor het vertalen van een samenwerkingscontract tussen twee bedrijven, dit vanuit het Engels naar het Nederlands, 4150 woorden. Graag kennis van technische, commerciŽle en juridische termen. Bobex kwaliteitscontrole: kleinhandel gespecialiseerd in meubelen en accessoires voor keukens en badkamers. Graag een gedetailleerde offerte via bobex. Bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
OfficiŽle documenten OekraÔens - Nederlands
Ik heb een leverancier nodig voor het vertalen van 4 OekraÔense documenten. Het betreft bewijs van woonst, geboorteakte, e.d. 4 pagina's A4 formaat (niet volledig gevuld). Graag een beŽdigde vertaler aangezien de documenten bruikbaar moeten zijn voor aangifte op de gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een duidelijke prijsopgave voor deze vertaalopdracht. Alvast bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
BeŽindigde vertaling Spaans - Nederlands
Ik ben op zoek naar een beŽdigde vertaling van een Spaans vonnis in het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's. Kennis in juridisch terminologie is nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een vertaler die door de rechtbank is beŽdigd. Bedankt voor uw offerte, mag via e-mail.
Vertalingen
Antwerpen
BeŽdigd vertaler
Wij zijn op zoek naar een beŽdigd vertaler voor een 11-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 2980 Zoersel. Vertaling van het Engels naar het Nederlands. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Brussel
BeŽdigde vertalingsopdracht
Ik ben op zoek naar een vertaler om een beŽdigde vertaling uit te voeren. Vertaling moet beschikbaar zijn +/- 16 februari. Het gaat om scans van brieven, tabellen, enkele handgeschreven of met te vertalen handgeschreven opmerkingen. Van een deel is een gewone vertaling beschikbaar. Het gaat deels om juridische, deels om bouwtechnische teksten. Een deel is ook gewone correspondentie. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/01/2009: De vertaling omvat een Franse tekst die naar het Nederlands moet vertaald worden. Er dienen ongeveer 65 pagina's vertaald te worden. De tekst bevat vertrouwelijke informatie. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling diploma's
Vertalen van diploma's met beŽdiging Nederlands naar Frans. 3 diploma's, 2 aanbevelingsbrieven. 1 kort document met bewijs van inschrijving in gemeenteregister. Alleen de diploma's dienen gevalideerd te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/09/2008: Bedankt voor uw spoedige prijsofferte alles inclusief.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede hulp geweest. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen

"u diensten zijn zeer goed,dankzij jullie heb ik makkelijk kunnen vergelijken. Prachtige dienst,..."

B. Robeet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.