Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Banners: Ontvang snel meerdere gratis offertesBanners-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Kleine kunststof panelen
Ik ben op zoek naar een leverancier van kleine kunststof werfpanelen voor publiciteit: +/- 50 * 35 cm. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 1.000, 1.500, 2.000,... exemplaren.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Banners/vlaggen voor bibliotheek
Leverancier gezocht voor het drukken van een 10 15-tal (verschillende) banners/vlaggen. 2.500 3.000 mm breed op 40 50 cm hoog; 50dpi. Druk in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bibliotheek in Vlaams Brabant. Ze voorzien zelf het ontwerp (EPS of tiff). Bedankt voor uw prijs offerte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van roll-ups
Leverancier gezocht voor prints voor 6 roll-ups, afmetingen: 800mm x 2100mm; recto quadri/verso blank. Wij leveren een drukklare hires pdf. Bobex kwaliteitscontrole: graag jullie voorstel voor het materiaal waarop er bedrukt moet worden. Bedrijf gelegen in Oost-Vlaanderen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Banners voor bussen
Wij hebben banners nodig om in de bus een te hangen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Op deze spandoeken moet er een beeld met tekst komen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Posters en banners (incl. ontwerp)
Wij zijn dringend op zoek naar promomateriaal voor een nieuw product. Wij zoeken banners, vlaggen, posters en flyers. Indien mogelijk zouden deze door de onderneming zelf moeten ontworpen worden. Wij hadden graag uiterlijk tegen 29/08 al aankleding voor een promostandje. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/07/2009: De klant is gevestigd te Lokeren. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bedrukte ronde banner
Wij zijn op zoek naar een leverancier van bedrukte banners die in cirkelvorm aan het plafond te bevestigen zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/04/2009: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte voor een 10-tal exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukken spandoeken
Zou spandoeken wilen om op te hangen bij wiellerwedstrijden en dergelijke. Ik had graag advies omtrent welke grote het beste zou zijn en eventueel ook voor het design ervan. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/11/2008: De klant wenst te beginnen met twee spandoeken. Het af te drukken document wordt aangeleverd in PDF-formaat. De klant twijfelt tussen een zwarte achtergrond met groene letters en een groene achtergrond met witte letters.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De reacties via Bobex zijn heel leerrijk. Leuk om de prijzen te kunnen vergelijken en even le..."

H. Ertrijckx

"zijn OK"

L. De Cock


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.