Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Banner drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBanner drukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een 4-tal banners
Voor Techno Trailer willen we onder andere enkele banners ontwikkelen die rond de trailer kunnen staan, als deze de provincie rondtrekt. Het is de bedoeling om op een aantrekkelijke wijze techniek en technische opleidingen realistisch en aantrekkelijk voor te stellen op deze banners. De doelgroep zijn leerlingen uit de derde graad basisonderwijs en hun ouders. Naast informatie die erop moet staan, is er redelijk wat vrijheid. De doelgroep is in hoofdzaak leerlingen uit de derde graad Basisonderwijs en hun ouders. Bobex kwaliteitscontrole: In de toekomst is het mogelijk dat er nog andere (folders, web) design-opdrachten volgen. Graag een offerte via Bobex of e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Speciaal drukwerk banner - tapijt
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van posters (textiel of pvc e.d.) MET speciaal bevestigingssysteem (rail aan de muur), het is de bedoeling dat de banner met afmeting: 220cm x 110cm aan een soort rail aan de muur komt te staan om zo de gangen te versieren, bedrukt in meer kleuren druk. Ook graag het drukken van een tapijt met logo, afmetingen: 200cm x 300cm, druk in quadri. Wij beschikken over het materiaal, indien nodig kunnen we u deze aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag een afspraak alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken banner in een frame
Een banner in een frame (dit frame bestaat al) alleen moet ons logo bedrukt worden op het doek. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant kan het logo in .ai of .eps bestand naar u toezenden zodat u een indruk krijgt. Bedankt voor uw prijsofferte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service."

E. Van De Velde

"Bobex is echt een grandioos idee, mooi uitgewerkt en echt handig! Zeer tevreden, en zal ook na..."

M. Brouwers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.