Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bankkaarten: Ontvang snel meerdere gratis offertesBankkaarten-betaalterminal

Ontvang nu meerdere offertes: BetaalterminalOfferte aanvragen-betaalterminal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Aanvraag betaalterminal te Ninove
Wij zoeken aankoopoffertes voor een toonbankterminal (betaalterminal) . Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Een vaste -en draadloze lijn werden voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag betaalterminal te Meer
Wij zoeken offertes voor een Betaalterminal. Wij gebruiken nog geen betaalterminal en wensen huur -en aankoopoffertes. Wij verkiezen een mobiele terminal en wensen met bankkaarten en elektronische maaltijdcheques te werken (frituur).
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag betaalterminal te Arendonk
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal (vaste of mobiele). Wij verkiezen aankoopoffertes en wij werken enkel met bankkaarten. Een vaste -en draadloze lijn werden voorzien. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen eind februari 2017 op te starten.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag betaalterminal te Poelkapelle
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen met bankkaarten en elektronische maaltijdcheques te werken. Een vaste en een draadloze lijn zijn voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Wuustwezel
We zijn een koeriersdienst . Dit is een betaalterminal voor in de wagens zelf te gebruiken. Volledige nieuw project, graag zowel een huur als aankoopofferte voor een betaalterminal voor enkel bankkaarten. Later eventueel uitbreiding naar visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Merksem
Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak start voorjaar 2017, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, best via sim kaart.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Antwerpen
Wij zoeken huuroffertes (korte termijn) voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nog geen betaalterminal en wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Oostende
Graag ontvangen wij offertes voor een mobiele terminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen zowel huur -als aankoopoffertes te vergelijken. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Westerlo
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Sint-Truiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nu een terminal van PaySquare en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Aaigem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken een terminal van Xenta en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen. Wij gebruiken enkel bankkaarten. Een vaste -en draadloze lijn werden voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Balen
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken reeds (jaren) een betaalterminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken, en wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien. Graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn), en wij wensen een contract dat jaarlijks of tweejaarlijks opzegbaar is.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Lochristi
Graag ontvangen wij offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Een vaste -en draadloze lijn zijn reeds voorzien.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Handzame
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Wij wensen offertes voor een mobiele terminal, en dit mogen zowel huur -als aankoopoffertes zijn.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Ruddervoorde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal. Wij gaan een vaste -en draadloze lijn voorzien en wensen met bankkaarten, Visa -en kredietkaarten te werken. Wij wensen huuroffertes te ontvangen. Dit zou zijn voor een pop-up (max. 6 maanden).
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Lommel
Graag ontvangen wij offertes voor een betaalterminal. Wij gebruiken reeds een (aangekochte) betaalterminal van Fortis, en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen met bankkaarten en Visa-kaarten te werken. Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen en dit mag ook voor een mobiele terminal zijn.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Aanvraag Betaalterminal te Trrvuren
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij reeds 2 vaste terminals en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij hebben reeds een vaste en een draadloze lijn voorzien, en wensen zowel huur -als aankoopoffertes voor een toonbankterminal alsook een mobiele terminal. Wij wensen met bankkaarten en Visa-kaarten te werken. ja 2 vaste atos line ok bkrtn + vsa
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Desselgem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en hebben een voorkeur voor een toonbankterminal (een vaste -en draadloze lijn werden voorzien). Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken. Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen. gn nu bkrtn+vs+krdtkrtn line ok
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Moorsel
Graag ontvangen wij offertes voor een betaalterminal. Wij zoeken aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij een terminal van Atos Worldline en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Een vaste en draadloze lijn werden reeds voorzien. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Aantwerpen
Wij zeken offertes voor een mobiele terminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal van Atos Worldline en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.j
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf te Boechout
Ik wens een mobiele of toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Heers
Wij zoeken aankoopoffertes voor een mobiele terminal. Wij gebruiken reeds een terminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Toonbankterminal voor een bedrijf te Eppegem
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(worldline), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa en mastercard, wifi/internet is er.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Waarschot
Ik heb reeds een witte kassa. Ik wens een betaalterminal voor bankkaarten. Ook eventueel de opties voor betalen via de smartphone bekijken. Wifi is voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Kapellen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.

Bankkaarten

  • U start een nieuw project of u doet een prijsvergelijking met huidige levernacier?
  • (Indien prijsvergelijking) En wie is uw huidige leverancier?
  • Huur of aankoopofferte?
  • Heeft u al een vaste lijn of wifi voorzien waarop we deze kunnen aanschakelen
  • Wenst u enkel met bankkaarten te werken of ook met visa, kredietkaarten, Maaltijdcheques....
  • (indien mobiele terminal) Enkel voor in de zaak te gebruiken of mee te nemen op de baan?


Offerte aanvragen-betaalterminal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst ..."

J. Bouckenooghe

"Zeer tevreden van Bobex. Dit was de eerste keer dat ik met Bobex werkte. Ook heel goed is de co..."

B. Wyseure


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.