Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

B2b telemarketing offerte afspraken: Ontvang snel meerdere gratis offertesB2b telemarketing offerte afspraken-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Outbound call center voor bellen prospects
Wij hebben een outbound call center nodig, met als doel het opbellen van prospects en het maken van afspraken voor mobiele telefonie-abonnementen.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Call center maken van afspraken
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor het gebruik van een call center. De telefoons zouden moeten gebeuren tussen 10u en 20u, al kan dit varieren. Wij wensen graag te werken met een cost per call systeem.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Call center afspraken maken
Wij hadden graag prijsinformatie ontvangen betreffende een call center dat afspraken dient te maken. Er zouden 35 afspraken per dag moeten worden gemaakt, wat rond de 100 oproepen per dag betekent.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Call center voor lead generation
Wij hadden graag prijs opgaves gekregen voor een call center voor lead generation. Het zouden zo'n 100 oproepen per dag zijn en ons budget schommelt rond de 2000 ŗ 3000 euro.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Telemarketing & call center
Graag had ik willen weten hoe dit bij u in zijn werk gaat, ons bedrijf telt zo'n 8 personen waarvan 4 al zo'n job uitvoeren (call center/verkoop/ e.d.). Graag had ik even willen zien indien wij zo verder kunnen of indien het beter is indien we met een extra/buiten call center werkt. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Nemen van een eerste kwalitatieve afspraak
Gezocht: telemarketeers die een eerste afspraak voor ons kunnen regelen. Adressen/telefoonnummers worden uit telefoonboek of online gehaald. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Appointmentmakers
Appointmentmakers, die agenda planning doen van onze verkopers (momenteel doen we dit zelf maar we twijfelen aan de efficiŽntie hiervan). Ons bedrijf telt zo'n 10 verkopers die dagelijks op de baan zitten, wij rekenen op zo'n 5 afspraken per dag. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Telemarketing service prospectie deelnemers handelsmissie
Voor een Nederlandse overheid organiseren wij een viertal keer per jaar handelsmissies naar BelgiŽ ten behoeve van Nederlandse KMO, telkens in andere economische sectoren (metaal, bloemen, scheikunde, enzovoort). Wij mikken telkens op 16 deelnemers die eerst schriftelijk worden benaderd, vervolgens telefonisch, waarna een schriftelijke bevestiging volgt van de inhoud van het telefoongesprek (de teksten en scripts worden door ons aangeleverd maar moeten we gepersonaliseerd worden). Wij zoeken een callcenter dat deze opdracht aankan. Budget zal achteraf worden besproken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Generen van afspraken voor vertegenwoordigers
We zijn op zoek naar een callcenter dat een zeer talentvolle outbound operator heeft om afspraken te bellen voor onze vertegenwoordigers (B2B gericht). Opdracht: leads, afspraken maken voor vertegenwoordigers. Duurtijd: afhankelijk van kwaliteit kan dit continu zijn. Een 30-tal effectieve en kwalitatieve afspraken worden er verwacht per week. Taal: Nederlands.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Telemarketing & call center
Ik ben op zoek naar een telemarketingteam dat afspraken voor de vertegenwoordigers kan genereren (regio Limburg) met Limburgse bedrijven in vooraf gekozen doelgroepen. Eventueel met standaardvragen. Alvast bedankt voor uw zo gedetailleerd mogelijk offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Call center outbound - afspraken genereren
Om sneller klanten te bereiken zoeken we een call center dat voor ons de potentiŽle adverteerders (bistro's, restaurants, eetcafťs, ...) wil contacteren om een afspraak vast te leggen voor de vertegenwoordiger. We vertrekken vanuit de regio West-Vlaanderen om zo verder te werken naar heel BelgiŽ. We hebben nu al 2.400 potentiŽle klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een online restaurantgids waar alle eetgelegenheden van BelgiŽ in opgenomen worden.
Telemarketing & inbound callcenter
Waals Brabant
Offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie
Ik zoek een bedrijf dat een callcenter kan inschakelen of andere prospectie mechanismes om afspraken te maken met nieuwe mogelijke klanten ( industrie), alsook het aanvullen van info op lijsten ( namen ) Dit dient te gebeuren voor heel Belgie ( Frans en Nederlands). Graag contact en offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Contact en voorstel callcenter om B2B leads te genereren
Een call center waar nedelandstalige medewekers b2b telefoneren om leads te genereren. Graag contact voorstel en offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Call center voor genereren van afspraken voor verkopers
Wij zijn op zoek naar een Called Calling team voor het inplannen van afspraken voor onze verkopers. Zelf beschikken wij niet over een volledige database. Met dank.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Gezocht telemarketing en call center voor prospectie
Graag had ik inlichtingen ontvangen voor het opbellen van B2B klanten alsook het prospecteren voor het aanprijzen van nieuwe diensten. Met dank.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Prospectie nieuwe klanten via callcenter graag contact leverancier en offerte
Wij overwogen in het verleden al eens om prospects te laten opbellen in een campagne met het idee hen nieuwe telefooncentrales aan te bieden. Graag contact voorstel en offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Offerte telemarketingcampagne afspraken boeken nieuwe ondernemer
Ik ben een opstartende jonge ondernemer, en had graag gebruik gemaakt van een telemarketing bedrijf om mijn agenda te vullen met afspraken... . Het product dat ik ga verkopen is vrij technisch, maaar het aspect communicatie en marketing komt ook aan bod. Het is B2B. Graag had ik een prijsindicatie of offerte gehad voor opstart van mailing en telefonische opvolging en prijs per afspraak.

B2b telemarketing offerte afspraken

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer vlugge respons en verschillende info van verschillende firma's."

M. Ceulemans

"Ik ben tevreden. Een prijs-kwaliteitsvergelijking is bij zulke investeringen belangrijk."

P. Beunens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.